Čaute žienky.
Otázočka, máte niektorá z vás skúsenosť s Ing. Adriána Trangošová? Idem k nej na pohovor na pozíciu účtovník, tak reku, že či mám byť z pohovoru nervózna alebo .. ide niekto z vás na pohovor tiež? Ružomberok, Podhora Adria s.r.o
Noooo... zaujimava to osobka, otazky tipu kedy planujete deti, ci ste ochotna pracovat aj do 17tej, tej pracovnej dobe, co je tam uvedena neverte 😅🤣, doniest vysvedcenie aby videla znamky z matematiky 😅🤣🤣🤣🤣 asi tak... bolo nas tam asi 30 ludi, pisali sme aj nejaky test, uz si to moc nepamatam, bolo to pred 8 rokmi...ludia sa tam casto striedaju, kazdu chvilu vidim tento inzerat na administrativnu silu, ekonomku 🤷♀️🤦♀️. Ale vyskusajte, urobte si sama nazor...mozno vam sa bude pacit, sto ludi sto chutí 😉.
Nepoznam ju síce osobne, ale veru na túto osobu nepočujem nič dobrého. Arogantná, vlastni veľa budou v Rk, mysli si ze je riaditeľka zemegule...ľudia sa u nej furt striedajú...aj moja zákaznícka robila u nej a povedala ze to čistá katastrofa...takže asi toľko...
Ja som tam zažila pohovor na chodbe, kde nás bolo cca 30 ľudí 🤦🏼♀️😂 takže všetci sme všetko počuli.....už to mi bolo divné. Celý pohovor bol......no povedzme, že zvláštny 😂 A áno, každých pár mesiacov, v podstate pravidelne tam hľadajú ľudí, takže to o niečom svedčí, čo je zač 🤷 Chvíľu tam robila kamarátka, boli sme vtedy na tom pohovore spolu, a odišla...... proste celé zle, čo mi vravela. Ale skús, za to nič nedáš 😉
Ako ste dopadli?
Veľa Šťastia 😵💫