icon

Agresívne správanie dieťaťa v škole

27. sep 2022

Dobrý večer. Dnes u môjho dieťaťa v triede sa stal taký incident že spolužiačka škrtila svojho spolužiaka učiteľka v tom čase bola mimo triedy vďaka ducha prítomnosti jedného chlapca ktorý to nahlásil sa nič nestalo keby nezasiahla učiteľka zabila by spolužiaka jeho rodička s nim okamžite išli k lekárovi ma odtlačky od škrtenia dlhe hodiny po tom ešte značku zobrali ku riaditeľovi má psychické problémy bije aj ostatným spolužiakov je otázka času kedy sa niečo stane mam stres dať svoje dieťa do školy nakoľko vraj vylúčiť ju nemôžu lebo musí chodiť do školy podotýkam je to druhačka tak čo bude keď bude staršia ako to riešiť aby ju vylúčili

Strana
z2
cairka
28. sep 2022

Ono ešte treba zistiť, čo sa stalo pred útokom. My sme v druhej triede riešili šikanu. Moja sa teda bránila útekom, ale sú aj deti, ktoré sa bránia útokom. Áno, dievča má problém, áno,treba s dievcaťom pracovať, ale chcelo by to prácu s celou triedou.Tam môze byť oveľa viac problémových detí. Aj naša škola popierala šikanu, až po zmene školy sa ukázala pravda.

gabika0825
28. sep 2022

Ak má to dieťa psychické problémy, ktoré má aj potvrdené na papieri a tie problémy spôsobujú takéto chovanie, to dieťa NEMÁ čo robiť medzi zdravými deťmi v klasickej základnej škole!!!!!!! Ona už dávno mala byt v špeciálnej škole kde sa takým deťom venujú a podľa ich diagnózy im aj davaju primeraný učebný plan, aby to vedeli vstrebať. A to že ju nemôžu vylúčiť? Posvietila by som si na to že prečo. Či v tom nemajú hru peniaze alebo kontakty rodičov…

lindylinda
10. okt 2022

Zdravím. Mám informácie o veľmi podobnom prípade, kľudne mi napíšte súkromnú správu.

letfenixa
10. okt 2022

@doriiis pozrela by som na to, akoby si sa na to pozrela. Zo ZŠ nemožno žiaka vylúčiť.

doriiis
10. okt 2022

@letfenixa ...nebud osobna a neutoc.Dakujem

Strana
z2