icon

Ako riešiť otázky o sexe od 11-ročnej dcérky?

17. sep 2025

Včera ma to veľmi zarazilo. Večer sme sa len tak bavili o škole a ona povedala, že vie, že to robíme a že či pri tom máme ochranu. Som mladá mala som ju v 18 a chcela by som ešte dieťa ale toto ma zarazilo. Vraj, ona nechce aby sme mali už dieťa. Ja by som chcela aj sa snažíme. Nechápem to. Som z toho smutná, že ak by sa aj podarilo tak ako jej to povieme a že nebude rada. Neviem odkiaľ to ani ma, že ochrana vôbec sme takéto veci spolu neriešili ešte.

Strana
z2
enya00
20. sep 2025
@anonym_autor

@deedol áno menzes už má dostala ho pred 2 mesiacmi aj prsia aj ochlpenie ale tému sexu sme neriešili.

@anonym_autor moja 12 rocna tiez mala obdobie, ze dufa, ze nebudeme mat dalsie decko.Mojmu bratovi sa narodila dcera a tak ju zboznuje, ze uz padla aj otazka, ci nechceme babo 😂 Moja odpoved - nie, ja si uz pockam na vnucata

vler
20. sep 2025

@anonym_autor autorka ja nechapem teba. S 11 rocnou si sa este nerozpravala o tychto veciach? Nevies odkial to ma? Od rovesnikov, spoluziacok. Dcera sa asi nechce delit a pozornost a o vsetko co jej viete dopriat ako jedinacikovi. A ako jej to povies, no jednoducho, budes mat surodenca.

lucioques
2. okt 2025

@anonym_autor reálne každý naokolo vie už od 7 - 9 rokov čo sú tieto veci.. len to nikto nevie že to vedia

Strana
z2