Ako riešiť zlú skúsenosť s učiteľkou v škole?
Ahojte, ako by ste riešili vzniknutú situáciu.
Dcéra nastupuje do prvého ročníka – otvárajú sa 3 triedy 3 učiteľky. 2 nepoznám čiže Vychádzam z toho že sú určite dobre pedagogičky, čistý štít -s jednou staršou mám osobne ja zlú skúsenosť – nerozumela si s mojou sestrou, bila ju ( bola to iná doba), Trhala aj zošity pred celou triedou a vyhadzovala do koša, sestra ma na ňu hrozne spomienky.
Bola by som veľmi nerada, ak by ju dostala táto učiteľka, aj keď je určite už úplne inde ako bola pred 20 rokmi, ja už som voči nezaujatá čiže budem z toho nervózna. Išli by ste za riaditeľkou, alebo za nejakou inou učiteľkou aby si vzala do triedy, alebo napísať nejakú žiadosť, nechcem verejne vystupovať proti tej spomínanej učiteľke – som si istá že iným ľuďom vyhovuje.
Kedy sa dozviem do akej triedy priradili moju dcéru? Poraďte ďakujem
urcite to ries, kym je cas, kym nie su deti porozdelovane, a nahodene v systeme, potom uz riaditelia zmeny robia neradi...
Kde je zaradená sa dozvies na konci augusta, pár dní pred nástupom. Takže ak to chces riešiť tak teraz
Napísala som to do poznámky v prihlaske.
Už len či mi vyhovejú, a kedy to zistím.
@hruska91 na konci augusta sa to dozvies
No, keď sme boli na zápise každý druhý rodič riešil “aby bol syn s tým a tým kamarátom, aby bola dcéra s kamiskou, s partiou…” niektorí to písali do poznámky.
Riaditeľka sa vyjadrila, ze takéto vybavovačky sa budú riešiť, keď tak individuálne. Nikto neriešil výber učiteľa. Tak snáď mi vyhovejú. Snáď to prečítajú a vyhovejú, keď ostatným je to v podstate jedno, kto bude triedny učiteľ.

pri zápise popros aby bola u inej ucitelky