Akú odmenu za prvé polročné vysvedčenie?
Ahojte, co davate detickam ako odmenu za prve vysvedcenie? Vynechajme, ze nasho detstva nebolo nic 🙂)), nieco aspon malicke by sa hodilo, zasluzia si, no nie 😉?

Keď už za prvé vysvedčenie dáte odmenu, tak za maturitu detičkám budete kupovať Mercedes a za ukončenie univerzity im postavíte vilu za tristo tisíc eur? Bravo rodičia! Len tak ďalej! 👎
My chodime do cukrárne na kolačik. taký zvyk od prvej triedy starsej dcery.
@henamichal nikto nepíše o mega odmenách, tak zase nepreháňaj.
@henamichal Hehe, áno, keď na to budem mať, tak áno! 😘 😂
Ja som bola s malym na zakusok v cukrarni na polrocne, na koncorocne som mu spravila tortu, ale mozno daka detska knizka rozpravkova tiez nie je zly napad.
@lorela presne to som chcela @henamichal odpísať🙂 😂
cukráreň .. tam budete spolu sedieť kecať papať koláčik a tak..
Ja si pamätám, ze sme za vysvedčenie dostavali čokolády. Moja na sladke nie je, tak pojdeme na pizzu.
Nás zobrali naši do cukrárne a doteraz si to pamätám..A už je to nejaké to desaťročie 😝
Určite by som odporučila nejakú aktivitu ako hoplaland alebo cukráreň- pizza
Booože môj, tieto komenty, že nič deťom nekupovať a že sa učia pre seba sú naozaj dosť....no nebudem sa vyjadrovať.....moja prváčka dnes doniesla samé jednotky, veľmi sa z toho teší a ja sa teším s ňou a je viac ako jasné, že DOSTANE ODMENU a vzhľadom na to, že to bolo jej prvé vysvedčenie, tak odmena bude VEĽKÁ!!!
Sú to ešte malé deti a je na mieste keď ich obdarujete čímkoľvek trebárs aj novou bábikou a kľudne aj drahším darčekom....
Každý má iný názor a ja som za, že kdo sa na čo cíti, tak nech urobí, samozrejme v rámci jeho možnostiach....DETI TREBA POCHVÁLIŤ A URČITE AJ POTEŠIŤ.
boze, vsak aj nas nasi bravali do cukrarne na ovocne alebo zmrzlinove pohare za vysvecko...a raz som dostala PLATNU darinky rolincovej 😀
Ja som pôvodne chcela ísť do cukrárne, ale keďže je dcérka prváčka po chorobe (dnes bola po týždni prvýkrát v škole) a všade zúri chrípka a iné, oželeli sme cukráreň aj iné zážitkové podujatia pre istotu zatiaľ. Za prvé vysvedčenie v živote a za to, ako sa snažila celý polrok dostala gélové perá - lebo tie má rada a aj nimi občas trénuje písanie, ktoré moc v obľube nemá teda. Čiže tak trochu motivačný darček za odmenu. A mm kúpil cestou z práce zákusky a cukráreň sme si urobili doma 🙂
A nie, nebudeme jej za maturitu kupovať auto ani za promócie stavať vily. Ale drobnosť za odmenu za snaženie pre deti je fajn - neverím, že by sa dieťa učilo len preto, že za výsledok dostane pár gélových pier či knižku.
@henamichal preboha veď pri malých odmenách to aj zostane, moja dcéra je už na strednej ale stále jej niečo dávam. Ako som písala vyššie. A teší sa z toho, neučí sa kvôli tomu že niečo dostane, ale každý darček poteší. A keď zmaturuje? Čo ja viem? Možno jej kúpim kurz - vodičák. Aj tak je to v dnešnej dobe nevyhnutnosť. Kúpili by sme jej ho tak či tak. Alebo možno nejaký iný kurz. Neviem, podľa toho, čo bude chcieť. A čo keby to bolo aj drahšie. Je to na každom ako sa zariadi. Niekto auto, niekto výlet, niekto kino. Keď som bola malá tak sme za vysvedčko nedostávali nič. Neviem či iní dostali alebo niekam išli. Ani mi to nechýbalo. Nenapadlo ma že by som mala niečo dostať. Teraz každý za všetko odmeňuje a tak sme si zvykli na malé ,,pozornosti,,. Raz po polročnom vysvedčku prišla domov, že spolužiačky podostávali za vysvedčká darčeky , výlety a ona nič. Ja som dávala za koncoročné. TAk sme išli do kina a odvtedy niečo dám aj za polročné. Kvôli takej somarine že nepôjdeme do kina alebo jej nekúpim nejakú drobnosť, ktorú by sme kúpili tak či tak nepokazím jej predsa radosť, že to dostala ako odmenu za vysvedčko. A hlavne keď vidím, že sa snaží a dobre sa učí.
Max do cukrárne.. nic ine
No ja som za vysvečenie nič nedostala a ani som rodičov o to nepýtala ale chcem žuvačky

Ja mám tretiakov a keďže sa učia naozaj výborne, rada ich "odmením". Dnes pôjdeme do cukrárne a odtiaľ rovno do kníhkupectva, do ktorého sa vchádza priamo odtiaľ 😎. Každý si môže vybrať jednu knižku.
Samozrejme, je to trochu drahšia odmena, ale veď každú chvíľu tým naším deťom niečo kupujeme, a dnešok je pre mňa aj pre nich svojím spôsobom výnimočný.
A to, že učia sa pre seba? To platí možno tak pre stredoškolákov. Toto sú aj tak ešte deťúrence.
Ja som mala od ZŠ až po VŠ samé jednotky, áno, učila som sa pre seba, ale aj tak ma potešilo, keď ma rodičia pochválili, alebo odmenili.