Akú značku školskej tašky kúpiť pre malého prváčika?
Dobry den chcela by som pre maleho prvacika kupit tasku od 09/2013.Pozerala som na nete znacky Scout,ako najlepsia varianta.
@titkovamiriam cooooo to som si nevsimla 😀 😀 😀
@vejvass taku mame aj my mala som odkaz tusim druhy na prvej strane a potom mam foto aj vo vianocnom albume 😀
@emilii Ďalšia "reakcia" na značku. Prepáč, nechcela by som nahnevať
@emilii topgal ktore odporucis pre prvacika tie co su skor ako kocka alebo mozem ist rovno do batoveho stylu napr.
http://www.topgal.sk/tasky-a-batohy/skolske-tas...
Paci sa mi napr.ta maskacova taka neutralna mohla by byt?
@titkovamiriam aha to je ta s tym certom 😀 😀 😀 😀 chcela som napisat ze ved to je robot ale si ma predbehla 😀 😀
@rebeka7501 to je ok ... neviem ako si to myslela, ale nevadí .. ke´d som ju kupovala bola som presvedčená, že je to ideálna taška ....
@vejvass malý má tú na tom linku, čo si dala s tým futbalovým motívom , tuším bola hne´d na pravo v prvom rade . má riadne vystužený chrbát a je lahká .-)
je určená pre prvákov ... tak mi povedali v predajni a som s ňou fakt spokojná
Tá maskáčová je ok .. ak by si ju môj syn vybral, mal by ju .-) opierku chrbta má v vhodnú , tak by som neváhala a je aj dobre riešená
@rebeka7501 ja rozhodne nevyhazujem peniaze, ale viem presne kde treba prihodit viac a na školskej taske by sa nemalo šetriť...nikde som nenapisala, že ju kúpim za 200eur!!!...sú tam aj za 95eur. To, že ty kupujes v tescu a sijes doma vrecuska je tvoj problem - nekritizujem Ťa za to. Ja si kúpim tasku, ktorá bude spĺňať vsetky moje kritéria, kedze dcérka je trochu menšia a tenka. A jedine hamma, alebo sammsonite spĺňajú moje očakávania. Je mi jasne, že to bude palka za takú tasku, ale nebudem jej nasilu kupovat tasku, ktorá ju privali, len preto, že nechcem míňať viac...a rozhodne nie z tesca!!!
nedá mi nesúhlasiť s @rebeka7501
tiež si myslím, že deti nemajú krivé chrbtice z "lacnej" školskej tašky, ktorú majú na chrbte možno 20-30 min. denne (a deti,ktoré rodičia vozia autom ani to nie ), ale skôr zo sedenia pri PC, čo je bohužiaľ u niektorých detí aj 5 hodín denne 😒
Doteraz nechápem, aký význam malo to, že jedna moja známa vytlačila za tašku 150 eur a teší sa z toho aká je super odľahčená, tvarovaná a neviem čo a popri tom ráno aj poobede dcéru vozia do školy autom a ešte aj tých 5 krokov od auta do školy tašku odnesie mamina v ruke...to mohla kúpiť aj tašku z papiernictva za 15 eur a rozdiel by nespoznali 🙂
@zlatovlaska123 tak, je to vec tej znamej... pozri, ja si zase nemyslim ze deti maju krive chrbtice zo sedenia za pc - je kopu 4-5 rocnych deti so zlym drzanim tela ( vidim to na plavani kde chodi malinka, detto s malym sme rehabilitovali kvoli hypotonii a bolo tam kopu takych malych deti ) - jednoducho jedno je genetika, ine choditka, stavanie deti na nohy, vodenie za ruky etc - toto vsetko robia mamy aby mali deti ktore chodia uz v 8-9tich mesiacoch s chrbatikom absolutne nepripravenym udrzat zataz telicka... ( to mi potvrdili aj samotne maminy na plavani a sestry na rehabilitaciach ) - a nie vysedavanie... deti s peknym chrbatikom a pevnym drzanim tela krasne sedia aj za tym pocitacom😀 ( co teda znovu pochybujem ze je v 5tich rokoch...)
ja osobne teda nemam stanoveny rozpocet - pokial to bude do 200 euro tak ok - kazdy predsa vyskakuje do vysky svojich moznosti... myslim ze ak chce niekto usity batoh ci nosit knihy v igelitne tak je to len a len jeho vec - dovolme teda aj druhej casti spektra vybrat si co chcu 😉
ja zoberiem malu do obchodov, samozrejme ze sa budem snazit kupit co najlacnejsie, ale taska musi malej sediet, pacit sa jej a musi splnat zakladne ergonomicke poziadavky plus nejake bezpecnostne pasy a vhodne vnutorne clenenie by nebolo odveci ( my sme napr. malej kupili ruksacik hello kitty - krasne vytvarovany odlahceny etc. .. ked mala asi 2.5 roka - stal 70 euro - nosi ho doteraz na vylety, na dovolenky - vsade - je pratelny, krasny ako novy - takze si myslim ze investicia sa vyplatila, predpokladam ze to bude podobne aj s aktovkou ...)
Dievcata ja som sa tiez vlani popalila, teda kupila som tasku Hama Step by Step, chcela som najkvalitnejsiu na trhu... a vysledok dcerka z nej sice bola nadsena ma krasny obrazok ( motiv si sama vybrala) ale nenosi ju vobec. Dcerka je drobna a napriek tomu, ze ju do skoly i zo skoly vozime, taska jej je velka a tazka. Teraz nosi batoh zadna cast vystuzena Gap, ten si sama odnesie ,nema problem. Tasku Hama by som pre drobne dieta uz nekupila. Teraz si robim prieskum chcem jej kupit este nejaky kvalitny batoh.
@billam ja si dost potrpim na veci ,ktore kupujem, tasku som bola vyskusat s dcerkou 2-krat, taska sedela , ale je ine denno denne tu tasku vlacit nalozenu. I ked len z triedy do triedy ci do druziny...proste nam nevyhovuje. Po prvom mesiaci v skole som zbadala, ze sme zle kupili. Som len chcela upozornit kto vaha.... , ze ono kupit dobru tasku je veda. Peniaze u nas boli na poslednom stupienku, najskor kvalita, zdrava chrbtica ....
Ja musim ist vyslovene pod hmotnost 1160g 😝
@reisi táto má 1060g

@titkovamiriam tak tam su uz tie ceny aj realnejsie dokonca za set cca do 60e v pohodicke 😉