icon

Aký máte názor na to, keď učiteľka berie na školský výlet svoje deti?

mimusa18
13. jún 2022

Naša škola ide vo štvrtok na výlet a dnes sme sa dozvedeli že jedna učiteľka si opäť (už to spravila v apríli na výlete) berie svoje dcéry, ktoré navštevujú školu v inej dedine 🤷‍♀️. Argumentuje tým, že „treba zaplniť autobus“ no netuším prečo práve takto to rieši! No ale hlavne ma (nás rodičov) zaujíma či ten výlet im aj zaplatí v plnej sume ako sme ho platili my, keďže je to dlhší výlet -spolu 280 km. Samozrejme sme sa jej pýtali viacerí či im to zaplatí -povedla že áno. No ale neviem ,lebo ona je taká že keď netreba tak € nepustí 🤷‍♀️

Strana
z11
loliki
15. jún 2022

@elizabet173 Ale, podarilo sa jej tu vytočiť toľkých ľudí, že až. Ktorá škola ide celá na výlet v jeden deň? Jedine takéto krpaté, čo sa môžu učiť celý rok v autobuse na cestách a ešte sa jej neľúbi. Veď nech ide ona sama za 50€ na výlet, dôjde akurát do okresného mesta a späť.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
veronika65
15. jún 2022

To je taký problém, že chce zobrať na výlet aj svoje deti? 🤦🏻‍♀️ Bola by si radšej keby sa nikam nešlo a všetky ( aj tvoje) deti by boli sklamané, lebo práve pre tie 2 miesta, ktoré by zaplnili autobus sa nejde?.... Naša škôlka ide tiež na výlet, je tu len jedna trieda a tiež je potrebné vyzbierať ľudí do autobusu, takz idú aj rodičia, súrodenci dokonca deti učiteliek 😂😂😂 keď zostávali ešte voľné miesta pýtala sa riaditeľka či mi nenapadá hocikto z dediny kto by šiel 😂 a peniaze sa zbierali iba na autobus, vstupné + zvyšok si každý hradí sám, takže nikto nejde zadarmo

97tomi
Odpoveď bola odstránená
viestta
15. jún 2022

@97tomi ako som tušila, zle známky. No a vulgárne správanie? Na to škoda čokoľvek písať. Ale iste, ty si bezbranna obet

jana_eyre_2
15. jún 2022

@97tomi ako ja mám tiež vseliake skúsenosti s ucitelmi, ale tebe sebareflexia asi nič nevravi, však? Všetci ti chceli zle.. to mi pripomína igorka 🤣

denithestrange1993
15. jún 2022

@mimusa18 skusit sa dohodnut s rodicmi aby ste trvali na tom nech ukaze vsetky blocky,faktury atd z vyletu. Na druhej strane ked je napr slobodna mama,samozivitelka tazko jej vycitat ze si svoje deti berie so sebou ked ich nema kde dat.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
ckatka
15. jún 2022

@mimusa18 je to úplne v pohode. Ja ako decko som chodila so svojou tetou (učiteľkou) všade ešte aj do školy v prírode na týždeň.
Co vám na tom vadí? Také veľké deti sú samostatné a pripadne mame aj pomôžu a zahrajú sa alebo postrazia tie menšie deti.
Pokiaľ je miesto v autobuse, prečo nie?
U nás aj do táborov vedúce vždy svoje deti berú a všetci sú tam už ako rodina...

pribinak
15. jún 2022

@97tomi nikto nie je bez chyby, ani ucitelia, ani Ty.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
viestta
15. jún 2022

@97tomi áno máš úplnú pravdu. Je to banda darebna. Však aj ty si výsledok ich práce, nielen Matovic. A neuveríš aj RNDr. Cekan je produkt slovenského školstva.
Len neviem koľko viny na tom co z teba je je ich a koľko tvojej a tvojich rodičov. Lebo vieš, z hovna bič neupleties.

abbey1
15. jún 2022

@97tomi Nehnevaj sa, ale skús sa zamestnať k tým rómskym deťom ako učiteľ a potom tu vypisuje, kto im ako ubližuje.
Dcéra na prvom stupni mali zopár v triede. Učiteľka doslova éterickéá bytosť, prvé posledné robila pre všetky deti. Aj pre tie rómske. A odozva? Jeden deň v škole, 2 týždne doma, pomôcky žiadne, domáce úlohy zabudni.
Ako sa im mala následne navyše venovať? Na úkor deti, ktoré do školy chodili a snažili sa?
Vieš koľko rómskych detí nastúpi do prvého ročníka základnej školy a koľko z nich vôbec prejde na druhý stupeň? A koľko ich aj ten druhý stupeň dokončí?
Choď si prácu s nimi na pár rokov vyskúšať a potom tu vypisuj kto je aká obeť a čoho!

pribinak
15. jún 2022

@97tomi daj sa liečiť

zuzinapipina
16. jún 2022

@97tomi tak ale z tvojich riadkov to vidím na silné zanedbanie výchovy zo strany rodičov, zacinajuci narcizmus, a o chorobnom egu ani len nehovorím. Urcite celý tvoj život obviňovali tvoji rodičia tých učiteľov, že tá nič nenaučili.. Ake jednoduché obviňovať druhých za svoje nešťastie, pritom si zato môžete sami. Neviem či poznáš taký malý ťahák, ale keď ukazujes jedným prstom na niekoho, ako veľmi ti spackal život, zvycajne tie ďalšie 4 prsty smeruju na teba.. To ta mali naučiť aj rodičia, ale zjavne to sami nevedeli a tak je z teba teraz kôpka nestastia, obvinujuca celý svete zato, že si nevychovany hulvát so začínajúcim narcizmom. Prajem veľa šťastia 😉

asocial
16. jún 2022

@97tomi že ty si sem písal s cieľom nahnevať ľudí a inak sa zabávaš na reakciách? Že áno? Lebo neverím, že niekto môže písať takéto zvratky.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
nekonecna_katastrofa
16. jún 2022

@97tomi Nechápem, prečo si nemohol posledné leto pracovať? Veď si sa nemusel učiť, ty šikovník 😂 Najlepšie obviňovať druhých za svoje chyby a rozhodnutia.

ivana08
16. jún 2022

@asocial to si vystihla úplne a úprimne sa čudujem, že na to reagujú baby. Skôr nadobúdam pocit, že je to odputanie pozornosti od témy príspevku 🤷‍♀️.
Ale zároveň si myslím, že názor bol vyslovený, autorke napísané, že väčšina na tom nič zlé nevidí a ďalej už netreba rozoberať. (tým pravdaže nemýslim na teba, ale všeobecne)

viestta
16. jún 2022

@97tomi to nie je urážka, to je len zhrnutie toho co si tu o sebe zverejnil. Na tvoju smolu úplne presne.

viestta
16. jún 2022

@ivana08 nie, to nie je na odputanie pozornosti. Mladý pán iba a len využil príležitosť nakydat na učiteľov a na seba reprezentáciu ako obete. Žiaľ, jemu nedochádza, že nie je obeťou školského systemu a už vôbec nie konkrétnych učiteľov.

owecka
16. jún 2022

@mtlc pozri, nevadi...ja na mieste ucitelov nehnem za ten plat ani prstom. A ked citam nazory niektorych mamiciek, je mi do placu. Vcera som bola s dcerou na vylete v BA. Velmi sme s Vami citili. To je neuveritelne, ako spolocnost hodnoti pracu ucitela, ktory je jednou nohou v base. Pritom je to krasne povolanie :(

valdovalda
16. jún 2022

@mimusa18 takyto primitivny rodic, to je "dárek" z neba. To, ze nepusti € ako vplyva na edukaciu vasho dietata? By ste neverili, kolko ucitelia davaju z vlastneho vrecka pre skolske deti...

valdovalda
16. jún 2022

@97tomi do tej specialnej skoly mali poslat asi radsej teba ako tych ciganikov 😂

97tomi
Odpoveď bola odstránená
zuzinapipina
16. jún 2022

@97tomi no ak sa ta dotklo, tak je to pravda 🤭😉😎

97tomi
Odpoveď bola odstránená
mtlc
17. jún 2022

@owecka ono je to tak, že od platu sa odvíja aj kvalita učiteľa. Šikovný mladý človek s vysokoškolským vzdelaním predsa pôjde do práce tam kde zarobí. Mnoho učiteľov má 2 VS a doktorské tituly (nie kúpené, k platu je to príplatok pár €) a zarába menej ako človek s maturitou. Oproti ostatným ľuďom s VŠ máme smiešne platy. Na Slovensku si vôbec nevážime zodpovednosť za naše deti a ich vzdelanie. Veď hlúpi národ znamená poslušný národ.

Strana
z11