icon

Berie váš prvák kvet pre pani učiteľku?

romanka_369
27. aug 2020

Mamicky prvakov, v prvy skolsky den budete niest do skoly kvet pre pani ucitelku.?.. Ja mam dilemu ci sa to teraz hodi alebo nie ked su vselijake obmedzenia a odporucania🤷‍♀️.. Dakujem

hettinka
27. aug 2020

@romanka_369 ja myslím, že kvietkom nič nepokazis. Neberme deťom všetku radosť z 1. dňa v škole, už dosť, že nástup do školy im “spestria” tie opatrenia.

lenuliatko84
27. aug 2020

Kvetom nikdy nic nepokazis,skor ti bude trapne ak ako jediny nedonesie

ruzasipova
27. aug 2020

Kvietok sa hodi vzdy. 🙂

janinah
27. aug 2020

Treba brat 2 ks aj pre p.uc.z druziny.pride tiez do triedy.

jumama
27. aug 2020

Ja by som dala, aj teraz nasej dam, ide do 5. rocnika, budu mat novu ucku. A aj u nas bola aj vychvavatelka z druziny predstavena prvacikom a deti mali aj pre nu kvietky, ja som si to neuvedomila a iba jeden nasa mala.

hradnapani
27. aug 2020

vacsina deti bude mat, je to tradicia a zatial nikde nebolo pisane ci odporucane, ze by sa nemali nosit. Ja som zazila, ako jedno dievcatko nemalo ten kvet, vsetci ostatni ano a nestastna bola, slzy na krajicku.

kendova_anna
27. aug 2020

Tiez si myslim, ze mu kludne mozes kvietok nabalit. Ved zase v skutocnosti to nie je take tragicke ako to media nafukuju a opisuju!

rooskoliv
27. aug 2020

My mame syna. Dostal triedneho. Z mojho pohladu by nejaky kvietok vyzeral blbo 😉.. Este ked sa ma kamoska pred nastupom do skoly pytala, ci mame kvet, som si robil srandu, ze nie, lebo neviem ci kvet alebo flasku 🙂

miriam11
27. aug 2020

@romanka_369 určite áno

ericka_l
27. aug 2020

Podľa mňa tým nemáš čo pokaziť a keď jej podá ten kvet tak ako žiadne obmedzenia ani neporuší, takže žiadny zbytočný strach

romanka_369
autor
27. aug 2020

Dakujem Vam moc za odpovede🙂

danielahamar
27. aug 2020

Vždy každý jeden ročník, či ZŠ alebo SŠ