Cena za doučovanie angličtiny na západnom Slovensku
Cena za doucovanie ANJ zakladoskolaka na zapadnom Slovensku
Mamicky, kolko ste platili za doucovanie syna,/dcery , ktori navstevuju ZS, za 45/60min hodinu Anj osobne a kolko za online? Vobec neviem aký vydavok cakat. Vdaka
@anonym_autor zapadne SR najlepsie okolie BA a BA
@anonym_autor ja pre seba 15€ hodina NR online- pre predstavu .
@anonym_autor 15 eur chodila ku nam, ale bývala v dedine kde my za 60 min
u nas na dedine pýtaju 10€/hodina okres NZ
u nas na dedine pýtaju 10€/hodina okres NZ
@natashatko ale vystudovani ucitelia,ano? Nebavime sa o tom,ze chodi doucovat nejaky stredoskolak bez patricneho vzdelania
@natashatko ale vystudovani ucitelia,ano? Nebavime sa o tom,ze chodi doucovat nejaky stredoskolak bez patricneho vzdelania
@anonym_autor moja uci v jazykovom institute
@anonym_autor moja uci v jazykovom institute
@enya00 no tak som myslela 🙂 oki
@anonym_autor 15 eur chodila ku nam, ale bývala v dedine kde my za 60 min
@luccija aj som si myslela ze sa to tak nejak hybe
som vystudovana ucitelka, mgr. studium, doucujem v BA osobne plus online. Pytam 14 euro /60min.
@anonym_autor blízke okolie BA, hodina- 60 minut 20€, či online alebo osobne stále tá istá suma. Lektorka má jazykové vzdelanie+ roky žila v anglicky hovoriacej krajine.
okres TT platime 15e / 45min
Milá autorka, hľadaj doučovanie zadarmo a možno nájdeš. V charite. To na margo tej zbytočnej pripomienky o inštalatérovi.
V Bratislave len SJL doučovanie stojí 15-20 eur.
Takže ANJ minimálne toľko a viac.
Iba blázon by si pýtal menej.
Milá autorka, hľadaj doučovanie zadarmo a možno nájdeš. V charite. To na margo tej zbytočnej pripomienky o inštalatérovi.
V Bratislave len SJL doučovanie stojí 15-20 eur.
Takže ANJ minimálne toľko a viac.
Iba blázon by si pýtal menej.
@elz1920 ja som to vobec nemyslela tak, ako si to pochopila,moja sestra je ucitelka,ja viem,co to obnasa a vazim si tuto pracu ,ale ona sama vravela to,co som napisala, ked som jej vravela,co si nevypyta 30€, ze mna bezne maser napriklad skasne 30€ za 30min. A ona na to toto,ze za nimi vidno vysledok pomaly hned a za ucenim nie. Ja keby ucim,tak si vypytam minimalne tych 20 za 45min, mna len zaujimalo v akych cenovych relaciaxh sa to tu pohybuje
@anonym_autor to zase neviem len som zazrela inzerat v poslednej dobe 🙂
Sereď, 18 eur za 60 min.
Porovnávať učiteľa s inštalatérom alebo masérom je totálna somarina.
Inštalatér príde, spraví, čo treba a odíde. Ak robil dobre, opravovať to po sebe nemusí.
Masér má tiež fixné sadzby za vykonanú prácu.
Učiteľ / lektor môže doučovať aj s anjelskou trpezlivosťou aj fantasticky, ale bez chcenia a úsilia na druhej strane sa môže stať, že nedosiahne veľa. Výsledky vôbec nemusia byť. Napriek tomu obetoval svoj voľný čas. A ten niečo stojí.

@anonym_autor zapadne SR najlepsie okolie BA a BA