Čo s problémovou učiteľkou?
Baby ja uz som na nervy mame problem zo synovou triednou ucitelkou. Pani ucitelka ma ocividne problem zo svojim spravaním a ovladaním sa 😖 kedze moj synator 7rocny je hyper senzitívny to jest extremne citlivy ma z nej traumu place ze chce radsej inu ucitelku trapi sa koli nej ona nielen moje dieta aj ine druhe deti verejne ponizuje, uraza, vrieska po nich atd. Naposledy na priviedla do zurivosti ked povedala mojemu dietatu je ze sa sprava ako TELA co natom ze to vrieskala na celu triedu zhodila ju pred 25deckami ktore sa rehotali na tom ako jej nadava. Chceme sa stazovat no niektore osoby ma od toho odhovaraju ze to aj tak k nicomu nevedie ze ublízim len svojim detom.Podotykam nieje mozne ich prelozit do inej triedy nakolko su len jedna trieda. Ja neviem co robit baby mate skusenosti zo stazovaním sa na ucitela? Malo to nejaky vyznam alebo poskodene ostalo potom dieta ? Inak co poznam ludí co sa na uvedenu ucitelku stazovali museli prelozit deti na inu skolu co v nasom prípade je takmer nemozne kedze nechcem aby deti dochadzali takmer 10km autobusom blizsie skolu nemame ☹
@katecameron to nie je spravne..rodicia su asi tiez stara skola...
@katecameron ked sa ozves, mas sancu na vyriesenie omnoho vacsiu, ako ked ostanes ticho a dietatu sa bude dalej ublizovat..a mozno nielen tvojmu☹
@katecameron prave vtedy mu ublizit, ked budes drzat hubu a krok, a vsetko to comu ho vedies vyjde navnivoc, do prazdna, lebo ucitelka to vsetko znici...
@siss_sz
kopiruju Ti sem moji radu k reseni:
irriss @katecameron
Ja bych Ti doporucila muj osvedceny system..
Nejdulelezitejsi je, nepreskocit nikoho..
To znamena, seznamit v prvni rade danou osobu s problemem...
pokud nedojde k pochopeni a snaze a vysledkum, nejit vys, ale NAPSAT vys dopodrobna..
Protoze , kdyz je psano..tak maji vetsinou vsichni nasr....no...(omlouvam se , ale jinak to nevyzni spravne)
Včera o 21:51 • Odpovedz • 3 užívateľom sa to páči • •
@siss_sz to ano mna si nikdy nezastali ☹ NIKDY podla mna zo strachu no naucila som sa zastavat sa sama niekedy to vsak malo krute nasledky a zhosene znamky moje vedomosti boli zo strany ucitelky podhodnotene ale to mi je teraz uz jedno
@katecameron ok,preco tak ako teraz-je citit ze si vytocena a nervozna az-az..preco to neides riesit rovno s tou ucitelkou?
No u mna slovo BORDEL NAROBIT..je este horsie ako "len " nadavat 😅 No to je jedno...
@nela82 neboj ked aj som vytocena tak s tebou to nema nic spolocne 😉
@katecameron ja som vela veci v škole riešila za horuca 😠 ,ale s chladnou hlavou, 🙂 bola som za uč.vydiskutovali sme si to a bolo....,myslim,že tym,že som bola za nou,ona zistila,že sa nebojim a ochranujem si svoje dieta a potom už bola krotkejšia,a čo je hlavné!!!! tvoje dieta bude mat istotu a pocit bezpečia,že si tu prenho ked treba 😉 potom ma už syn odhovaral,ked bol nejaky problem,aby som nešla asi sa hanbil 😉 riešila som problemy sice s chladnou hlavou,slušne ,ale razne a to ho asi odradilo,ale ako postupoval na 2.stupen už si to riešil sam,ved nosil koooopec poznamok,ale neva teraz ho prijali na školu po ktorej tužil/jupíííí/ som štastna,a hrda mama,a mam dobry pocit z toho,že som si svoje dieta ako malé obranovala,držim palce a vela trpezlivosti,čo učitel to diagnoza...ber to tak papa.SAMOZREJME NEHADZEM VŠ.UČITELOV DO JEDNEHO VRECA,to keby reagovali mamy -učitelky . 😉
@dana33 no lenze ja keby problem riesim za horuca neviem neviem ci by to neskoncilo na sude 😀 ale zas ucitelka si je prílis ista ze sa jej nic nemoze stat zioalbohu na vine su zas len my rodicia pytala som sa tej pani co aj ona mala s ucitelkou problem ci sa ide stazovat ze to treba písomne som jej vysvetlovala a ona na to ze NIE ze kasle nato takze ostavam v tom uplne sama
@katecameron tak by som išla s manželom,nenechaj to len tak,a na sude to neskonči 😉 klidek...max. tak u riaditela školy,alebo podaj stažnost na odbor školstva,keby riaditel nepomohol.
@dana33 tretiacka a syn druhak
@renab
@hajanka
@vcelickamaja
@huxy
@sisaha
@bodka13 ahoj baby sorry inak ze vas vsetky takto volam 😀 ale niektore ste chceli vediet ako to vsetko dopadne no nepamatam ktora z vas mam novinku SYN UZ CHODí NA DRUHU SKOLU podrobnosti napísem v IP keby vas to zaujímalo az nie tak samozrejme vas nebudem obtazovat 😉
@katecameron takže problémy pokračovali ďalej 😕 😒 ...aj dcéru si preložila na inú školu?
@bodka13 ano a este sa to zhorsilo 😠 😠 😠 😠 len chlapec prestal doma komunikovat dceru nie ona nema ziadne problemy s nikím ucí sa na ciste jednotky v triede ma velmi dobru kamosku ale v buducnosti zvazim
@katecameron akosi som vedela, že to tak skončí 😒
@katecameron a na novej škole je všetko vporiadku? ...verím,že syn je tam už spokojný,lebo nie je nič horšie ako keď zo strachu a stresu nechce chodiť do školy
@renab zial psychicky teror je ten najhorsí ale jedine pozitívne je ze sa to este neskoncilo pre nu este sa to riesi preto tu nebudem písat viac jedine do IP 😉ale dnes syn prvy krat po roku povedal ze sa do skoly STRASNE TESí toto som uz z jeho ust nepocula dlllllllho teraz mu super triednu mladu pani ucitelku ze je velmi dobra a v triede su same baby iba 5chalanov comu sa ja tesím
@katecameron ja by som strach nemala. neboj, ucka si tiez chce miesto v skole v dnesnej situacii udrzat. ja by som sa ozvala.ja si nemyslim, ze by malemu zacala robit este viac zle
@pingu1 ale to nezalezí na tom co si myslím podstatne je co sa dialo v tomto prípade bolo to zle ☹ 😠
@katecameron ja by som si ju podala
@pingu1 to by si zasluzila asi este nenarazila nna tyky typ rodica alebo ma dobry cuch a vybera takych rodicov ktory niesu az taky akcny
ahojte kočeny.neviem či to patrí sem ale dúfam že mi pordíte.malá má ADHD s poruchou pozornosti tretí ročník sa to zhoršilo ako sme sa prestahovali.malá nosí každý týžden 3-4 poznámky.v zmysle nemala zošit nemala plastelínu chýba jej pero atd atd..pani učitelka má aj papiere od lekárov a vôbec ich nerešpektuje ponižuje ju red detmi pýta sa ich či ju maju radi posadila ju do poslednej lavice cez prestávku ju necháva sedieť pred triedou na stoličke..stále ju podcenuje za tento rok jej dala dve pokarhania triednim učitelom za ubližovanie detom a učitelom úmyselne..chodíme s malou aj do pedagogíckeho centra nakolko je radená ako problémova žiačka..stále chodím robiť poriadky do školy s učitelkou a nič vôbec ma nepočúva a mele si svoje že malá je najhoršia atd..malá je akčná ve byť aj zlá ale ja snou doma také problémy nemám to iba v škole je hrozná..podla slov pani učitelky teraz čakáme na dalšie vyjadrenie od psychológa ja neviem ako mám učitelke vysvetiť že to čo ona robí ju len demotivuje a ponižuje ved ona by mala najlepšie vedieť že poznámkami a ponižovaním nič nevyrieši...neviem či mám dať malú do inej školy alebo isť rovno za riaditelkou
@kacickah ist rovno za riaditelkou, s tym ze ak pani ucitelka nezvlada male dieta nema tam co robit... alebo si dieta z tade vezmes, nech jej dohovori. Co take zle moze robit? Nepamatam si ze by niekto z mojich spoluziakov niekedy dostal poznamku za pero alebo zosit a pod, to je taka hlupost ze hroza..
@simca06022011 ja si nepametám že by som dostala poznámku za taku pi...v piatok dostala dnes zase nemal a zošit nemala knihu.,ja už fakt nevládzem...bola som X krát za nou a nič..je to mladá štanda ani raz za tento rok mi neovedala nič pekné na malú..už som si myslela že som paranoidná že si to nahováram ale už sa mi to zas potvrdilo že si učitelka na nu zasadla.malá je čert ale ona taká nebola to až teraz začala robiť kraviny ale vždy len v škole neverím že zato može naša výchova vraj zanedbávame výchovu a máme nastoliť prísne pravidlá...
@kacickah no neviem, podla mna kontrolovat veci ci ma vsetko co jej treba do skoly a ak aj tak bude nosit poznamky rovno by som sla za riaditelkou, ze ucitelka je proti malej zaujata a este zhorsuje jej stav. Verim tomu ze teraz su ucitelia a lekari maximalne frustrovani ale uz si niekedy fakt dovoluju.. akurat som tu doucovala brata matiku a proste rozum mi zastaval, profesorka (stredna skola :P) po nich vrieska ze su neschopni, za hodinu s nimi vyrata jeden priklad ale bez toho aby to niekto vedel , ziadne ine poznamky, ziadna teoria... hned dostanu pisomku ako u madarov... ked som sa pytala preco sa na hodine neopytaju ked to nevedia, tak vraj to nema vyznam.. no tak teraz my nemame co robit len riesit matiku ;) A aj tak im da 4-5ky vsetkym bez mihnutia oka a nik sa necuduje ;) Mna to maximalne vytaca, uz len preto ze ja som mala dobrych ucitelov, ale ked sa nejaka Truba objavila vedela riadnu sarapatu urobit aj s detmi co nemali s ucenim problemy... Normalne sa bojim toho ze mi dieta raz pojde do skoly... :(
@simca06022011 snažím sa aby mala už bola v tíchto veciach samostatná no ale žial bohu...malá sa uči super teraz začal špekulovať..zajtra pôjdem za riaditelkou..malá je šinter ale toto nikdy nerobila čo začala tu.pred tým mala sarú učitelku a tá sa nanu nestažovala táto konec malá je najhoršia robí zle ...atd atd.. do rity hlavne že má ADHD s poruchou pozornosti a nič ešte ju posadí do poslednej lavice do kúta...

@irriss ved to mi radia aj moji rodicvia drzat hubu a krok lebo ze ublízim svojemu dietatu