icon

Darček pre učiteľa - muža

h2
26. aug 2019

Dievčatá, blíži sa september, nástup do školy. Syn bude tretiak, doteraz mal pani učiteľku a v prvý deň chodil do školy s kytičkou. Teraz by mal mať učiteľa, ale nič viac o ňom neviem, či je starý, či mladý... proste nič. Čo dať synovi ako darček pre nového učiteľa? Prosím, nepíšte, že nič, viem, že nie som povinná nič dávať.

Strana
z2
elviku11
28. aug 2019

@h2 ako manželka muža - triedneho učiteľa, hlasujem za fajny dezert, čokoládu ;)

h2
autor
28. aug 2019

@elviku11 Tak to je silný argument, myslím, že máme víťaza, pán učiteľ (alebo jeho manželka) dostanú čokoládku! 😀

macekovam
28. aug 2019

@h2 pero

barbellka
28. aug 2019

@h2 ja mam prvakov (od buduceho tyzdna druhakov) na strednej a doniesli mi toho kopu aj na zaciatku aj na konci roka - cokoladiek, kav, ale musim povedat, ze si pamatam, ked mi da niekto nieco netradicne. Ale nikdy nikdy by som sa nespravala inak k detom co mi nic nedali. Dokonca viem, ze niektore deti su zo socialne slabsieho prostredia a bolo mi velmi luto, ze aj tieto deti si nasporili peniaze, aby ma obdarovali. Na moje narodeniny som od triedy dostala ruze. Vedeli, ze moje najoblubenejsie kvety su ruze a nasli si cas a vyzbierali sa, aby mi ich kupili. V ten den sme pisali pisomku a dali mi kyticu az po pisomke. Musim povedat, ze ma velmi dojali. Ono potesi, ked si spomenu. No pre mna je najvacsi darcek ak sa spravaju normalne a hlavne, ked mi neklamu. Myslim si, ze to pre triednu je max co moze dostat, ak sa deti neboja prist povedat pravdu, aj ked vyvedu totalnu hlupost.

suzkaa
27. aug 2020

@h2 my na darček sme dali malý pozdrav a na ňom od koho takže vedel-vedela od koho , väčšinou hand Made výrobky sme dávali

Strana
z2