Darček pre učiteľa - muža
Dievčatá, blíži sa september, nástup do školy. Syn bude tretiak, doteraz mal pani učiteľku a v prvý deň chodil do školy s kytičkou. Teraz by mal mať učiteľa, ale nič viac o ňom neviem, či je starý, či mladý... proste nič. Čo dať synovi ako darček pre nového učiteľa? Prosím, nepíšte, že nič, viem, že nie som povinná nič dávať.
@h2 ja mam prvakov (od buduceho tyzdna druhakov) na strednej a doniesli mi toho kopu aj na zaciatku aj na konci roka - cokoladiek, kav, ale musim povedat, ze si pamatam, ked mi da niekto nieco netradicne. Ale nikdy nikdy by som sa nespravala inak k detom co mi nic nedali. Dokonca viem, ze niektore deti su zo socialne slabsieho prostredia a bolo mi velmi luto, ze aj tieto deti si nasporili peniaze, aby ma obdarovali. Na moje narodeniny som od triedy dostala ruze. Vedeli, ze moje najoblubenejsie kvety su ruze a nasli si cas a vyzbierali sa, aby mi ich kupili. V ten den sme pisali pisomku a dali mi kyticu az po pisomke. Musim povedat, ze ma velmi dojali. Ono potesi, ked si spomenu. No pre mna je najvacsi darcek ak sa spravaju normalne a hlavne, ked mi neklamu. Myslim si, ze to pre triednu je max co moze dostat, ak sa deti neboja prist povedat pravdu, aj ked vyvedu totalnu hlupost.

@h2 ako manželka muža - triedneho učiteľa, hlasujem za fajny dezert, čokoládu ;)