Dáte 17. novembra deti do školy/škôlky?
Keďže sa sviatok zrušil, ale veľa firiem čerpá dovolenky...Ak máte možnosť ostať doma, necháte doma aj deti?
naša stredoškoláčka ide s triedou v ten deň na film Vlny, celkom pekná symbolika v kontexte..
mne na 17teho vychádza voľno (pracujem na smeny) a deťom škola funguje.. rozmýšľala som že ich nedám, pôjdeme aj na protest, ale neviem či je alebo nie je správne ich nedať... aj tak budu musieť dorabat učivo.. ospravedlnenie napisete - rodinne dôvody? alebo čo?
Nepopulárny názor, ale stále sa sťažujete na deti ako nestíhate, nemáte čas pre seba, a potom je tu možnosť byť doma (firemné voľno či dovolenka), spraviť si pekný deň s manželom či už v posteli alebo na výlete, a vy si zas musíte niečo dokazovať a nechávať doma aj deti, ktoré mimochodom majú povinnú dochádzku 🤦♀️😃 radšej sa venujte konečne partnerom
Nepopulárny názor, ale stále sa sťažujete na deti ako nestíhate, nemáte čas pre seba, a potom je tu možnosť byť doma (firemné voľno či dovolenka), spraviť si pekný deň s manželom či už v posteli alebo na výlete, a vy si zas musíte niečo dokazovať a nechávať doma aj deti, ktoré mimochodom majú povinnú dochádzku 🤦♀️😃 radšej sa venujte konečne partnerom
@petracandle "konečne" ty akože poznáš všetky ženy čo sa tu vyjadrujú že vieš ako sa venujú, či nevenujú? 🤦🏻♀️ venuj sa ty keď máš výčitky a ostatným nechaj právo sa rozhodnúť ako chcú.. 😉
Pokiaľ nebudú mať riaditeľske voľno, zatiaľ o tom žiadna info nie je, ide riadne do školy. Nerozumiem, prečo by nemal ísť do školy.
mne na 17teho vychádza voľno (pracujem na smeny) a deťom škola funguje.. rozmýšľala som že ich nedám, pôjdeme aj na protest, ale neviem či je alebo nie je správne ich nedať... aj tak budu musieť dorabat učivo.. ospravedlnenie napisete - rodinne dôvody? alebo čo?
@jana_eyre_2 napisem rodinne dovody
@anonym_autor Deti majú voľno, lebo riaditeľ rozhodol, ale keby nerozhodol, idú do školy. Ja idem do práce.
Ak sa budú učiť tak samozrejme, do školy pôjde.
Do skolky . A do skoly. Robi sa okolo toho sviatku veľké haló, no ľudia evidentne zabudli ze kedysi to bol bežný pracovný den. 20 rokov dozadu bežný den ako kazdy iny
Škôlkárka dostala riaditeľske voľno a ak by ho nemala, nechala by som ju doma. A doma by zostala aj keby chodila do školy.
Nasi dostali v skole riaditelske volno. Necham doma aj mladsieho syna zo skolky
Do skolky . A do skoly. Robi sa okolo toho sviatku veľké haló, no ľudia evidentne zabudli ze kedysi to bol bežný pracovný den. 20 rokov dozadu bežný den ako kazdy iny
@kikusenka1 A? aj 24.12. bol kedysi pracovny den.
Ak pojdu do skoly,tak pojdu ak dostanu volno budu doma.Ja tak isto idem do prace,hoci mame v kalendari napisane volno,sviatok.Ale robit sa bude,kedze prac.volno zrusili,ale som zvedava ako daju priplatky,kedze toto zakon nepozna,neupravili zakonnik prace.Tak som zvedava,na toto si dajte pozor,hovorili to v spravach.
@anonym_a9d2d6 wau, tak sto som zvedavá
@kikusenka1 mas pravdu, ludia evidentne zabudli. keby nezabudli, tato cvarga s Robertkom na cele by nam nevladla.
@petracandle a vidis, potom sme tu aj take, co sa tesia na kazde prazdniny a volne dni, aby sme mohli byt vsetci spolu. Nie kazdy si robil deti, aby lamentoval co s nimi…
@kikusenka1 fakt? zaujímavé zistenie, pretože ten sviatok začal ešte keď sme boli CSFR, v roku 1990, ak správne počítam to nie je 20rokov 😉 veľké haló sa robí z toho preto, lebo keby tento deň nebol ničím výnimočný, asi ťažko by sme si tu vôbec mohli písať.. žalostne ako si ľudia neuvedomujú, čo nam zrovna tento deň symbolicky dal..
@kikusenka1 fakt? zaujímavé zistenie, pretože ten sviatok začal ešte keď sme boli CSFR, v roku 1990, ak správne počítam to nie je 20rokov 😉 veľké haló sa robí z toho preto, lebo keby tento deň nebol ničím výnimočný, asi ťažko by sme si tu vôbec mohli písať.. žalostne ako si ľudia neuvedomujú, čo nam zrovna tento deň symbolicky dal..
@jana_eyre_2 ano? Vazne? Tak to je zaujímavé zistenie pretože 17.11. oslavujem narodeniny a ked som chodila do skoly tak to sviatok nebol... a ked som zmaturovala tak az potom sa zaviedol... bol to len pamätný den a normálne sa chodilo do prace a do skoly...
Ono tym,ze to bolo takto na mega rychlo to nestihli upravit v zakonniku prace,1.9 uz stihli ten den tam dat,bolo to dost v predstihu ale tato rychlost s tymto sviatkom,to uz nestihli.Tak to bolo vysvetlovane v spravach.
@petracandle "konečne" ty akože poznáš všetky ženy čo sa tu vyjadrujú že vieš ako sa venujú, či nevenujú? 🤦🏻♀️ venuj sa ty keď máš výčitky a ostatným nechaj právo sa rozhodnúť ako chcú.. 😉
@jana_eyre_2 stúpila som ti na odtlak milá Janka? 😃trafená hus zagágala, že?
@kikusenka1
@ktobytobolpovedal tak sa ospravedlňujem za nepresnosť.. avšak na tvoje "haló" môj argument ostáva..
@jana_eyre_2 stúpila som ti na odtlak milá Janka? 😃trafená hus zagágala, že?
@petracandle vôbec, skôr mám dojem že sme stupili my tebe, venuj sa radšej mužovi 😏
@kikusenka1
@ktobytobolpovedal tak sa ospravedlňujem za nepresnosť.. avšak na tvoje "haló" môj argument ostáva..
@jana_eyre_2 ja len aby ste sa nedotahovali.
Moj skromny nazor je, ze je to velmi vyznamny den v nasich dejinach a sviatkom mal ostat
@kikusenka1 veľmi smutný názor.
@jana_eyre_2 je v poriadku ak cítiš, že tebe tento deň niečo dal. Veľa ľudí si to nemyslí a je to tiež v poriadku.
@jana_eyre_2 je v poriadku ak cítiš, že tebe tento deň niečo dal. Veľa ľudí si to nemyslí a je to tiež v poriadku.
@anonym_c92092 ano, dal mi slobodu a možnosť byť súčasťou demokratickej Európy.. mrzí ma koľko ľudí si to neuvedomuje..
@kikusenka1 veľmi smutný názor.
@tetapetra smutné je to ze ľudia su premudreli na fórach a v skutočnosti su tichí a utiahnuti. A smutné je aj to, že nerešpektujú názor a pravdu niekoho iného. To je smutné...

Majú riaditeľské voľno