Dáte 17. novembra deti do školy/škôlky?
Keďže sa sviatok zrušil, ale veľa firiem čerpá dovolenky...Ak máte možnosť ostať doma, necháte doma aj deti?
@kikusenka1
@ktobytobolpovedal tak sa ospravedlňujem za nepresnosť.. avšak na tvoje "haló" môj argument ostáva..
@jana_eyre_2 ako inak.. zistíš ze ma niekto pravdu a ideš si mudrovat ďalej ...
Ide riadne do školy , majú nejaký retro deň ....
@jana_eyre_2 ako inak.. zistíš ze ma niekto pravdu a ideš si mudrovat ďalej ...
@kikusenka1 mala si pravdu len v Tom, že sviatok to je 20rokov 😉
@kikusenka1
@ktobytobolpovedal tak sa ospravedlňujem za nepresnosť.. avšak na tvoje "haló" môj argument ostáva..
@jana_eyre_2 aj 8.5 necháš deti doma budúci rok a ty si zoberieš voľno?
@kikusenka1 mala si pravdu len v Tom, že sviatok to je 20rokov 😉
@jana_eyre_2 no evidentne nemáš ani tušenia co znamená sloboda a demokracia ked sa hádas na fóre s niekym kto ma iny názor ako ty...
@jana_eyre_2 aj 8.5 necháš deti doma budúci rok a ty si zoberieš voľno?
@kikusenka1 ja sa nehadam, to možno robíš ty.. ja normálne diskutujem..
@anonym_d91695 nie nenechám, dokonca predpokladám že ani budúci rok nenechám 17.11. - pretože veľmi dúfam, že budúci rok uz nebude treba protestovať a dávať najavo svoj politický postoj, pretože dúfam, že budúci rok už naše proeurópske smerovanie nebude ohrozené..
@kikusenka1 ja sa nehadam, to možno robíš ty.. ja normálne diskutujem..
@anonym_d91695 nie nenechám, dokonca predpokladám že ani budúci rok nenechám 17.11. - pretože veľmi dúfam, že budúci rok uz nebude treba protestovať a dávať najavo svoj politický postoj, pretože dúfam, že budúci rok už naše proeurópske smerovanie nebude ohrozené..
@jana_eyre_2 nediskutujes normálne. Hádam sa so mnou presviedčas ma o niečom co tak vôbec nebolo. ... a rypes do mňa úplne zbytočne. A poprosím ta ignoruj moje komentáre ako v tomto tak aj vo všetkých iných príspevkoch. Ďakujem.
@anonym_autor dam ich do skoly , kedze obaja synovia aj osmak aj druhak mavaju dochadzku vacsinou 0 vymeskanych hodin s vynimkou posledneho tyzdna pred vysvedcenim ,kedy chodime na dovolenku 😄 . Naco im zbierat vymeskane hodiny a potom ucivo dobiehat
@jana_eyre_2 nediskutujes normálne. Hádam sa so mnou presviedčas ma o niečom co tak vôbec nebolo. ... a rypes do mňa úplne zbytočne. A poprosím ta ignoruj moje komentáre ako v tomto tak aj vo všetkých iných príspevkoch. Ďakujem.
@kikusenka1 nehnevaj sa, ja som sa ti ospravedlnila za to že som uviedla nepresnosť a ty si ma začala urážať ako stále mudrujem.. áno, už ťa budem ignorovať nemám s tým problém ale bolo by na mieste uvedomiť si ako diskutujes ty sama a pripustiť si že si bola úplne zbytočne urazena a útočná
.
Mám 55 rokov, počas revolúcie som bola na Námestí, spolu s rodičmi - som bola súčasťou hnutia VPN, moja rodina OF v Prahe. Rodina bola počas minulého režimu perzekuovaná, bojovali sme o slobodu slova každý deň. Moje deti chodia do školy. Tie, kde sa učia, idú riadne do školy, neostávajú nostalgicky doma, keďže škola funguje, budú sa učiť, už to nie je Deň pracovného pokoja. Dieťa na VŠ dostalo riaditeľské voľno a bude sa učiť doma, následne pôjde na protest. My ideme riadne do práce a večer o 18.00 na protest.
Akože ja rozumiem, keď niekto odmietne pracovať atď. Ale prečo nedať deti do školy, pokiaľ škola bude fungovať? To má akože aký zmysel?
@bursika žiadny zmysel. Len chcú byt zaujímavejšie
@tetapetra smutné je to ze ľudia su premudreli na fórach a v skutočnosti su tichí a utiahnuti. A smutné je aj to, že nerešpektujú názor a pravdu niekoho iného. To je smutné...
@kikusenka1 mať svoj názor neznamená mať aj pravdu. To sú dve rozličné veci. Ty si už ostnatý drôt nepamätáš,tak ako si nepamätáš vojakov,keď šli cez celé mesto na manévre.
Jedno dieta ma riaditelake volno, dalsie neviem, nemam este info, zo skolky tiez nie 🫣
Je to deň výročia našej svadby, rokúce bol sviatok v celej republike, teraz už nebude. Deti budú v škole ja v práci manžel má doobeda zubára a potom pôjde do práce. Romantika pri sviečkach sa odkladá
@anonym_a7dc7e ale no, kopa ludi ma vyrocie sobasa v bezne pracovne dni a nerobia z toho dramu. My sme sice tiez mali vzdy sviatok a mali volno, na Sedembolestnu, ale teda ani ma nenapadlo plakat kvoli tomu, ze mi zrusili sviatok a nemozem s manzelom mat romanticku veceru pri svieckach. Mnohokrat sme oslavili starostlivostou o chore deti a vynahradili sme si na oslavu nejaky iny den okolo tohto dna. Zas netreba prehanat.
Srdia ma ale zrusene sviatky, tento 17.11. je velmi symbolicky...😕
@anonym_c92092 ano, dal mi slobodu a možnosť byť súčasťou demokratickej Európy.. mrzí ma koľko ľudí si to neuvedomuje..
@jana_eyre_2 👍 súhlasím. 17. november nám dal slobodu.
Niektorým ľuďom by vyhovoval totalitný, komunistický režim, preto pre nich tento dátum nič neznamená.
kebyze ja mam volno z roboty a deti maju normalne skolu, tak to vyuzijem a vegetim doma bez deti. A presne ako tu jedna napisala, vsetky su unavene z deti, ale ked maju moznost byt doma bez deti a deti v skole tak su posrate a deti zo skoly a skolky odhlasuju
Nemame volno ani v skolach, ani v praci
@anonym_autor ak budem v práci robím v reštaurácii a budeme v normálnom režime tak mladšia do dss pôjde staršia je po operácii tá teraz do školy nechodí
Kedze skola,kde chodia deti funguje,nevidim dovod,aby kvocali pri mne doma. Naopak si tento den planujem uzit😁
@anonym_autor majú riaditeľske voľno
Chodí do škôlky zatiel nieje oficiálne vyjadrenie ale na 80%bude riaditeľskej voľno čo som počula .
@anonym_autor nie keď majú byť v skole nech idú,
@anonym_autor deti pojdu do skolky aj skoly, muz v ten den odlieta na sluzobnu cestu a ja si dovolenku nemozem zobrat, uz ma kolegyna (kedze ratala, ze bude sviatok ide na predlzeny vikend)
My mame v škole aj v škole riaditeľske voľno .
U nás na škole majú riaditeľske voľno. Nejdú do školy.
Potom dajte vedieť či sa vám týmto trápnym 'protestom' dokázala zmeniť aspoň konzistencia ranej stolice.
@anonym_autor
Naše deti majú riaditeľke voľno,aj všetky školy v okolí. Keby nemali,tak deti idú normálne do školy, učivo už dosť dobiehame počas chorôb. A večer samozrejme všetci spolu na protest, tam vyjadrime svoju nespokojnosť. A áno,všetci čo sa smejú z protestov,nebude z toho nič, nikdy zo žiadneho nič nebolo,ale ľudia nechcú byť ticho a majú odvahu,chuť a dava im to pocit,že urobili aspoň niečo pre svoju budúcnosť. Boli sme snáď na každom aj s deťmi od zavrazdenia Martiny a Jána a neprestaneme kým budeme vládať
Pojdu do skoly ale poobede ideme do BA na protest...

Starsi ma riaditelske volno v skole.tak som aj mladsieho zo skolky odhlasila