Dáte 17. novembra deti do školy/škôlky?
Keďže sa sviatok zrušil, ale veľa firiem čerpá dovolenky...Ak máte možnosť ostať doma, necháte doma aj deti?
nie, školská dochádzka je povinná...
Ano, u nas je sviatok 🙂
jeden ma v skole riaditelske volno, ak druhy nedostane, necham ho doma ja
Ja vlastne ani neviem, či sa učia, ešte ani na edupage nič zverejnené nebolo. Ale pravdepodobne ju nechám aj tak doma, keďže tiež som doma. 🙂
U nás stredoškolák síce do školy pôjde, učia sa 1-2 hodiny, potom majú program o demokracii, význame 17.11.,... ZŠ u nás zatiaľ žiadne info, takže asi sa ide normálne do školy.
necham ich doma, kam by chodili 😉
nakolko nasa skola prekvapila - deti dostali volno,
v praci mame tiez volno (velmi silne progresivne vedenie firmy)
Nevidím dôvod, aby bola doma.
Keďže ja aj muž pracujeme, a na edupage nic nedali vedieť ano.Ale keby je možnosť, sme doma všetci
Ja voľno nemám, staršia dcéra chodí na VŠ , oni majú voľno , mladšia chodí na osmeročný gympel, zatiaľ nemajú ohlásené voľno , ale dcéra by doma neostala, nestojí jej to za to , potom celý deň doma aj tak musí dobehnúť
Akože ja rozumiem, keď niekto odmietne pracovať atď. Ale prečo nedať deti do školy, pokiaľ škola bude fungovať? To má akože aký zmysel?
@anonym_autor dcéra bude mať riaditelske voľno... ak by nemali tak by išla normálne do školy
@anonym_autor keďže majú normálne vyučovanie a my sme normálne v práci, tak ide do školy.
Pockat pockat 😨 ja som bola uplne v tom ze 17.11 je ozaj volno lebo vcera nam piplo na 18steho riaditelske . Kks normalne som si to neuvedomila. No tak zial, pojde do skoly
@anonym_autor to som dost prekvapena, lebo v mojom okoli skoly - aj ZS aj SS maju riaditelske volno.
@anonym_autor nie pojdu do skolky a ja budem mat pre seba den na oddych alebo si spravime spolocny den s manzelom bez deti a potom poobede pojdeme niekam vsetci spolu
Pokiaľ bude fungovať škola, tak tam samozrejme dcéra pôjde 🙃
Moja ma vtedy riaditelske volno
naši majú riaditeľské voľno a my rektorské, takže sme doma
VŠ volno, SŠ sa učí, len dúfam že aj zš - zš zatiaľ žiadne info.
nie , doma nenechávam.
Ak pojdu do skoly,tak pojdu ak dostanu volno budu doma.Ja tak isto idem do prace,hoci mame v kalendari napisane volno,sviatok.Ale robit sa bude,kedze prac.volno zrusili,ale som zvedava ako daju priplatky,kedze toto zakon nepozna,neupravili zakonnik prace.Tak som zvedava,na toto si dajte pozor,hovorili to v spravach.
U nas zš aj mš riaditelske volno
U nas maju riaditelske volno skola i skolka. Takze skor rodic si musi necakane brat dovolenku kvoli tomu. Keby nemali, tak by isli, bezdobodne vymeskavanie nie je podporovane.
Je to deň výročia našej svadby, rokúce bol sviatok v celej republike, teraz už nebude. Deti budú v škole ja v práci manžel má doobeda zubára a potom pôjde do práce. Romantika pri sviečkach sa odkladá
Je to normálny pracovný deň, muz ide do roboty, syn do skoly...ja robim z domu
naša škola to vyriešila za nás, dali riaditeľské voľno na ten deň, tak ja buď dovolenka alebo HO
Ja vidím v edupage tento deň bez rozvrhu ako sviatok, idem si to radšej overiť u učiteľky lebo oficiálne vyjadrenie zatiaľ neposlali
moja dcera sice nechodi do skolky ani do skoly este, ale dala by som ju. do skoly urcite.
Nasa skola pripravuje nejaky program pre deti v tento den, lebo deti uz dostali informaciu, ze sa mozu v ten den obliect ako z 80-tych rokov. Do skoly teda idu...ale ci sa budu aj ucit to neviem. Ja volno z prace urcite nedostanem a dovolenku si necham na ine dni.
nie, školská dochádzka je povinná...
@mirola 😂 ale na 1 deň rodič môže ospravedlniť dieťa. to, že šk.dochádzka je povinná má úplne iný význam

@anonym_autor ano deti doma nechám, najstaršia má na VŠ voľno