Dobrá základná škola v Petržalke. Viete poradiť?
Neviete mi maminy poradit naozaj dobru ZS v petrzalke?
Dcera chodi na Tupolevovu a urcite tam dam aj syna. 100% spokojnosť
Tak ako čítam,nie sme jediný,čo majú problém s Budatinskou.V našej triede sa tiež "rieši" šikana,takisto zvazujeme kvôli nej odchod,nakoľko nie je možné aby sa dieťa balo chodiť do školy. S Kosteleckou takisto mame osobne skúsenosti,je to riadna neprispôsobiva p...!!Len kam do školy 😔
Mne chodí malý na Holíčsku a sme veľmi spokojný. Je tam aj plaváreň a od prvého ročníka kurzy plávania a iných športov.
Kto by mi vedel povedat, ake ma skusenosti s 2. Stupnom na Tupolevovej. V monitori dopadol 5. Rocnik dost zle.
@kikina84 skús pozrieť tu http://skoly.ineko.sk/rebricky/?r=2016&ts=ZŠ&k=... alebo stránky nucem
Informacia o monitoingu z roku 2016 bola na stranke etrend z 10.4.2017
Ahojte baby,prosim Vas nejake blizsie info o skole Budatinska,Tupolevova,Holicska,Pankuchova,Nobelovo Namestie,Gessayova,Prokofievova....
Ktoru skolu si vybrat?Ake mate skusenosti s jednotlivymi skolami?V lete sa stahujeme do BA a hladame skolu v Petrzalke,su tu dost stare komenty,zlepsilo sa nieco,zhorsilo?dakujem za info 🙂😉
@charllotte a to chces nastup od 09/2017? Ak az dalsi rok, pockaj na aktualne info.. Ak nastup teraz od septembra, jedine asi spadova, kedze vsade je asi plno... ☹
@charllotte mi nastupujeme na tupolevovu..tešíme sa ☺
@charllotte moja dcéra chodí na Tupolevovu, syn nastúpi v septembri. Ja som veľmi spokojna, so všetkým 🙂 Prokofievovu neodporúčam.
@luliu dakujem 🙂do kolkeho rocnika chodi dcerka?
@charllotte teraz konci 2
@charllotte na Tupolevovu sa tento rok hlasilo 116 deti a zobrali 70 tak tam je plno
@luliu juj skodaaaa moja dcerka ide prave do 2. rocnika 🙂
@bambulka28 ano? Zajtra mam zavolat lebo dnes som ich uz nestihla kto by mi dal info,uvidime co povedia,dakujem
@charllotte viem ze aj niektori davali odvolanie snad budete mat stastie
@bambulka28 dakujem 🙂a ostatne skoly nevies prosim ako su na tom? Gessayova,Holicska,Nobelovo Namestie,Budatinska?
@charllotte viem iba ze na Holicsku sa vraj hlasilo malo deti
@bambulka28 oki dakujem za informacie snad sa k niecomu este dopatram 🙂
Narnia a Bulharska. Vyhnite sa Budatinskej a Tupolevovej..
@veronickas narnia je cirkevna skola nie?na bulharskej sa uci bulharcina to nechcem deti hned hodit do takeho soku 🙂 Preco nie Tupolevova? Dakujem
@charllotte
Z Nobelka odchadzame a nie sme jedini... Niektore veci su tam sice velmi fajn (aj to ale iba prvy stupen maximalne) a rodinna atmosfera, ale nemali sme stastie v druhom rocniku na ucitelku a tak deti stratili cely nauceny system, zodpovednost, zvedavost a chut a mohla by som pokracovat. Odchadzame na Bulharsku 🙂
@marielik78 ahoj dakujem za odpoved,no zuzila som vyber na Nobelovku a Gessayovu tak si ma potesila 😀 Gessayova neviete aka je prosim?Mne sa toto zle zistuje na dialku ked ani jednu skolu nepoznam och

@marielik78 a co vas presvedcilo?