icon

Dobrá základná škola v Petržalke. Viete poradiť?

havedka
3. dec 2009

Neviete mi maminy poradit naozaj dobru ZS v petrzalke?

alenkam.
3. mar 2017

@marielik78 a co vas presvedcilo?

luliu
3. mar 2017

Dcera chodi na Tupolevovu a urcite tam dam aj syna. 100% spokojnosť

eji
21. mar 2017

Tak ako čítam,nie sme jediný,čo majú problém s Budatinskou.V našej triede sa tiež "rieši" šikana,takisto zvazujeme kvôli nej odchod,nakoľko nie je možné aby sa dieťa balo chodiť do školy. S Kosteleckou takisto mame osobne skúsenosti,je to riadna neprispôsobiva p...!!Len kam do školy 😔

kaja00
22. mar 2017

Mne chodí malý na Holíčsku a sme veľmi spokojný. Je tam aj plaváreň a od prvého ročníka kurzy plávania a iných športov.

matula33
31. mar 2017

@eji Ahoj to je fakt tak zle na tej Budatinskej ? Kolko ma roko ta ucitelka ked je na dochodku ? Vase dieta chodi uz asi na 2stupen ? Chystame sa tam ist od septemba ☹

eji
31. mar 2017

@matula33 prvý stupeň bol úplne super, na druhom stupni je to horšie,nielenže je tam šikana (ak máte priebojné dieťa,nemusíte sa báť), ale sú učitelia, s ktorými sa nedá pracovať,napríklad taka Kostelecka

kikina84
31. mar 2017

@luliu my tiez ideme na zapis na Tupolevovku..len nie sme spadovy tak sa modlim aby nas vzali :( ste spokojna celkovo? nemaju moc vela uciva prvacikovia? da sa to zmaknut? dakujem 🙂

luliu
31. mar 2017

@kikina84 ani my nie sme spadovy 😉 Som velmi spokojna, nemam vyhrady. Ten prechod zo skolky do skoly je velmi tazky, je to velka zmena. Uciva je dost, ulohy kazdy den v nasej triede. Ale ja si myslim, ze by to tak aj malo byt. Trening je dolezity ....

bise12
18. apr 2017

Kto by mi vedel povedat, ake ma skusenosti s 2. Stupnom na Tupolevovej. V monitori dopadol 5. Rocnik dost zle.

kikina84
18. apr 2017

@bise12 ako zistím tie info o monitoringu? Dik

felycity
20. apr 2017

@kikina84 skús pozrieť tu http://skoly.ineko.sk/rebricky/?r=2016&ts=ZŠ&k=... alebo stránky nucem

bise12
20. apr 2017

Informacia o monitoingu z roku 2016 bola na stranke etrend z 10.4.2017

felycity
20. apr 2017

@bise12 tu máš všeobecný prehľad z viacerých rokov, myslím, že to je viac smero datnejšie ako 1 rok, myslela som, že chceš všeobecný prehľad nie konkrétne rok 2017

charllotte
26. jún 2017

Ahojte baby,prosim Vas nejake blizsie info o skole Budatinska,Tupolevova,Holicska,Pankuchova,Nobelovo Namestie,Gessayova,Prokofievova....
Ktoru skolu si vybrat?Ake mate skusenosti s jednotlivymi skolami?V lete sa stahujeme do BA a hladame skolu v Petrzalke,su tu dost stare komenty,zlepsilo sa nieco,zhorsilo?dakujem za info 🙂😉

alenkam.
26. jún 2017

@charllotte a to chces nastup od 09/2017? Ak az dalsi rok, pockaj na aktualne info.. Ak nastup teraz od septembra, jedine asi spadova, kedze vsade je asi plno... ☹

kikina84
26. jún 2017

@charllotte mi nastupujeme na tupolevovu..tešíme sa ☺

charllotte
26. jún 2017

@alenkam. Ahoj,teraz od septembra

@kikina84 zistovali ste si prosim blizsie info o Tupolevovej? Do kolkeho rocnika idete? My do 2. a 5. 🙂

luliu
26. jún 2017

@charllotte moja dcéra chodí na Tupolevovu, syn nastúpi v septembri. Ja som veľmi spokojna, so všetkým 🙂 Prokofievovu neodporúčam.

charllotte
26. jún 2017

@luliu dakujem 🙂do kolkeho rocnika chodi dcerka?

luliu
26. jún 2017

@charllotte teraz konci 2

bambulka28
26. jún 2017

@charllotte na Tupolevovu sa tento rok hlasilo 116 deti a zobrali 70 tak tam je plno

charllotte
26. jún 2017

@luliu juj skodaaaa moja dcerka ide prave do 2. rocnika 🙂
@bambulka28 ano? Zajtra mam zavolat lebo dnes som ich uz nestihla kto by mi dal info,uvidime co povedia,dakujem

bambulka28
26. jún 2017

@charllotte viem ze aj niektori davali odvolanie snad budete mat stastie

charllotte
26. jún 2017

@bambulka28 dakujem 🙂a ostatne skoly nevies prosim ako su na tom? Gessayova,Holicska,Nobelovo Namestie,Budatinska?

bambulka28
26. jún 2017

@charllotte viem iba ze na Holicsku sa vraj hlasilo malo deti

charllotte
26. jún 2017

@bambulka28 oki dakujem za informacie snad sa k niecomu este dopatram 🙂

veronickas
26. jún 2017

Narnia a Bulharska. Vyhnite sa Budatinskej a Tupolevovej..

charllotte
26. jún 2017

@veronickas narnia je cirkevna skola nie?na bulharskej sa uci bulharcina to nechcem deti hned hodit do takeho soku 🙂 Preco nie Tupolevova? Dakujem

marielik78
27. jún 2017

@charllotte
Z Nobelka odchadzame a nie sme jedini... Niektore veci su tam sice velmi fajn (aj to ale iba prvy stupen maximalne) a rodinna atmosfera, ale nemali sme stastie v druhom rocniku na ucitelku a tak deti stratili cely nauceny system, zodpovednost, zvedavost a chut a mohla by som pokracovat. Odchadzame na Bulharsku 🙂

charllotte
27. jún 2017

@marielik78 ahoj dakujem za odpoved,no zuzila som vyber na Nobelovku a Gessayovu tak si ma potesila 😀 Gessayova neviete aka je prosim?Mne sa toto zle zistuje na dialku ked ani jednu skolu nepoznam och