Prosím vás máte niekto farebné zošity od ide mi to? Vraj sú dobré pri sustredení? Máte niekto skúsenosť? Mám syna 8 r. stále je v pohybe, pri dlhšom písaní mi hovorí že ho bolia oči tak som myslela že skúsim tie zošity. Prípadne neviete čo by pomohlo aby obsedel? Ďakujem.
Pochybujem, že pomôže farebný papier
Hľadala by som príčinu - očné vyšetrenie, správne sedenie a vzdialenosť očí od papiera a aj či náhodou nevymýšľa , keď sa mu už nechce písať
Na očnom sme už boli ale tam mu nič nezistili. Že vraj má výborný zrak. Neviem či len vymýšľa alebo čo.
@viestta chodí ku školskej psychologičke a tá nám poradila zmeniť niektoré spôsoby učenia. Spomínala aj farebný podklad zmeniť, má dovolené sa občas prejsť. Vyhovuje mu učiť sa v pohybe. Inak nie je taký že by vykrikoval v triede. Len potrebuje pohyb. Po škole ho má ale v škole to je horšie. Ale chystáme sa k špecialnej. Som myslela že či tu nemá niekto nejake speci metódy ktoré by mu pomohli
@juli01 ... môj syn, keď bol druhak, začal nestíhat opisovať z tabule/nemali toho veľa, väčšinou len poznačiť,ze čo majú za DU/. Podozrievala som ho,ze sa zabáva a preto "nestíha,,Nenapadlo mi,ze by mal problém so zrakom, veď bol vyšetrený v škôlke a bolo všetko ok, lenže pri najbližšej návšteve p.doktorky on sám spomenul,ze zle vidí.Nasledovala návšteva očného, okuliare a problém s "nestihanim sa pominul
U ocneho ste uz boli? Tam by som zacala ked ho bolia oci, ne kupovanim farebneho papiera