Financujete deťom darčeky pre slolužiakov?
Financujete detom darceky pre spoluziakov? Narodeniny, meniny,secret santa?
Na satnu darceky vyrabame...
Ak je dieta pozvane na oslavu narodenin platim darcek ja len si dohodneme do akej sumy nakupujeme a potom syn podla toho vyberie. Aj jemu nosia darceky ked ma narodeniny a maju u nas party. 🙂
Samozrejme, že to financujem, ja som rodič, kto by to mal financovať? My dospelí to berieme ako debilinu na ktorú dáme zbytočne peniaze a dieťa si odtiaľ donesie zas nejaký kus plastu. Ale sú to deti. Oni sa na to pozerajú inými očami. Všetci si vymenia darčeky a tešia sa a jedine ten môj sa bude na to len prizerať? To zamrzí dieťa. Napr. naša učiteľka organizuje "Santu". Vopred do Edupage napíše, že kto má problém s darovaním darčeka nech sa jej ozve do súkromnej správy a ona darček zabezpečí, ale že by bola rada keby si každé dieťa našlo pod stromčekom v škole nejakú drobnosť. A aj keď je pozvaný na oslavu narodenín. Ak tam chce ísť, tak samozrejme donesie nejaký darček. Čo by prišiel s prázdnymi rukami?

Áno, samozrejme, že prispievame. Teraz prednedávnom bola dcéra (8r.) pozvaná na oslavu spolužiakovi, ako jediné dievča 😁 Kúpili sme v draciku taky tank na baterky, čokoládu, pekne pero. Všetko do 15e. Mala si doniesla odtiaľ naspäť dva balíky cukríkov a krásny pamätník, veľmi sa tešila.