Horúčka, chrípka, počasie,...Čo to môže byť?

kiki250
14. feb 2011

Ahojte, prosím, poraďte mi. Moja dcérka má 10 rokov a má chrípku. Má teplotu do 38, bolí ju hlava, hrdlo, a celé telo. A veľmi kašle. A boli sme aj u doktorky dala nám lieky. Ale stále sa mi sťažuje že ju veľmi bolia nožičky, stále plače, že sa to nedá vydržať. Doktorka hovorila, že niekedy je to súčasť chrípky. Ale mne sa to už predsa len nezdá, a preto Vás všetkých prosím, ak máte skúsenosti alebo viete čo to môže byť, napíšte prosim. Aká koľvek rada pomôže. A ešte niečo, ako tú bolesť utíšť takmer všetko som už skúsila, tabletky, lieky, čaje, a obklady. A pod. Dakujem

kiki250
autor
14. feb 2011

Prosím čo najrýchlejšie, ak je to možné.

ivka1603
14. feb 2011

@kiki250
Ahoj....dávala si malej niečo na posilnenie imunity? Ja dávam deťom dlhodobo sirup Imunoglukan a nie sú choré, snáď len nádcha 🙂

pluto33
14. feb 2011

ahoj vraj je dobrý kalciovy sirup, ja som to síce ešte neskušala.

filipal
14. feb 2011

@kiki250 pri chripke je prave typicka bolest celeho tela a vysoka teplota. postupne sa zvykne pridruzit kasel.
takze nic sa neda robit.....lieky na teploty a zmiernenie bolesti (ibalgin napr.) a vylezat ,
o 3-4 dni bude z najhorsieho vonku.
na rekonvalescenciu je dobre pridat B-komplex, nejaky prirodny....

filipal
14. feb 2011

kalciovy sirup je fajn, ale skor pri strate hlasu a pod..... teraz velmi nepomoze a posilnovat imunitu treba dopredu, uz ked je rozvinuta choroba, nepomoze nic, len odpocinok a vela tekutin. napoje mozu byt aj chladnejsie. spytaj sa dcerky na ake ma chut. nenut jej horuci caj.

kiki250
autor
15. feb 2011

ďakujem Vám, ale práve aké čaje? Keď jej chutia iba čierne, ale aké nemôže. A nikeedy vypije aj ovocný, ale doktorka nám kázala len bylinkové a ovocné. B-komplex sme už pridali. 🙂

filipal
15. feb 2011

@kiki250 v lekarni predavaju specialne bylinkove zmesy na prechladnutie, kasel a pod.
ked ich prichutis medom tak su chutne. (med pridavaj az do 60 stupnoveho napoja, nie horuceho, lebo med strati liecive ucinky) su rozne bylinky, treba skusat co jej vyhovuje.
lipa je velmi chutna, baza, kamilky (mne chutia, niekomu nie)....ved postupne poskusajte.
od malicka pije len cierne caje? 😨 😨

syslica
15. feb 2011

@filipal @kiki250 Všetko, čo radí Filipa je správne: skús mätu a medovku, ale ich silice majú povzbudivý účinok na celý organizmus, rumanček, proti kašľu lipu, extra dávku vitamínu C zo šípok a špeciálne proti chrípke čaj z kvetu bazy čiernej.
Sirup Imunoglukán podporí imunitu aj už keď ochorenie prebieha, treba dať dvojitú dávku, zásadne nalačno (ráno alebo večer) a nie dlhodobo, len 2-3 dni.
Čierne čaje nie sú dobrá voľba pre dieťa, kvôli vysokému obsahu teínu je to v podstate to isté ako čierna káva.
Držte sa a skoro sa vyliečte!

kiki250
autor
15. feb 2011

Ďakujeme, dnes okolo obeda ideme na kontrolu. 😉

kiki250
autor
15. feb 2011

No tak ahojte. Boli sme na kontrole nechala ju ešte týždeň doma a predpísala nám imunogel 24 a fastumgel na tie nohy, a ditustat a hedelix proti kaslu, a olynth proti nadche a nejake ine lieky. Nechala ju ešte do konca tyzdna doma, uvidíme co sa z toho do zajtra vyvrbí. Chcem sa Vás spýtať ešte na niečo. Máte nejaké skúsenosti s imunogel24 a fastumgel? Neviem, hovorila že jej to pomohlo, že ju nskor nožičky palili a stŕpali, ale potom to prestalo úplne. Tak diki za rady, ahojte.