icon

Individuálny študijný plán

20. nov 2025

Dobry vecer je tu niekto kto ma dieta na zakladnej skole a bol odporuceny individualny studijny plan ?aky bol navrat do skoly?

Strana
z2
autor
20. nov 2025
@koniarova

@anonym_autor tak musíte zamakať a dohodnúť tie komisionálky. Ale ozaj nechápem prečo, keď má problém len s 1 učiteľkou.

@koniarova ma problem s triednou a ma tazky stres bolest brucha taha sa to dlhsie lenze sme to neriesili ze len nech si ju nevsima a zial dosli sme do takeho bodu ze je problem rano vstat a ist do skoly :(

koniarova
20. nov 2025
@anonym_autor

@koniarova ma problem s triednou a ma tazky stres bolest brucha taha sa to dlhsie lenze sme to neriesili ze len nech si ju nevsima a zial dosli sme do takeho bodu ze je problem rano vstat a ist do skoly :(

@anonym_autor tak nech vám to zajtra dobre dopadne. Ale bude to mať sakra ťažké, naučiť sa komplet všetky predmety. A nemôže prepadnúť na polroka? A potom ďalej pokračovať v druhom polroku?

autor
20. nov 2025
@koniarova

@anonym_autor tak nech vám to zajtra dobre dopadne. Ale bude to mať sakra ťažké, naučiť sa komplet všetky predmety. A nemôže prepadnúť na polroka? A potom ďalej pokračovať v druhom polroku?

@koniarova ona vie doterajsie ucivo tak na 70% uci sa no neviem co robit :( tiez sa bojim ze potom bude mat problem ist do skoly

koniarova
20. nov 2025
@anonym_autor

@koniarova ona vie doterajsie ucivo tak na 70% uci sa no neviem co robit :( tiez sa bojim ze potom bude mat problem ist do skoly

@anonym_autor a druhú školu máte istú?

autor
20. nov 2025
@koniarova

@anonym_autor a druhú školu máte istú?

@koniarova zatial nie na jednej mi povedali ze maju plno z druhej mi mali volat a nic preto uvazujeme ze vezmeme to ivp a do konca roka bude doma nazbiera znamku a tak a medzi tym vybavime skolu

koniarova
20. nov 2025
@anonym_autor

@koniarova zatial nie na jednej mi povedali ze maju plno z druhej mi mali volat a nic preto uvazujeme ze vezmeme to ivp a do konca roka bude doma nazbiera znamku a tak a medzi tym vybavime skolu

@anonym_autor len či to nebude pre ňu ešte väčší stres.

autor
20. nov 2025
@koniarova

@anonym_autor len či to nebude pre ňu ešte väčší stres.

@koniarova ved to pripadne hmed zmena skoly alebo ivp a otom nastup do tej istej skoly zacarovany kruh ja osobne by som isla do novej skoly hned

koniarova
20. nov 2025
@anonym_autor

@koniarova ved to pripadne hmed zmena skoly alebo ivp a otom nastup do tej istej skoly zacarovany kruh ja osobne by som isla do novej skoly hned

@anonym_autor to ti verím.

koniarova
20. nov 2025
@koniarova

@anonym_autor to ti verím.

@koniarova a súkromné školy?

koniarova
20. nov 2025
@anonym_autor

Sebe odpovedám. 😃
@anonym_autor a súkromné školy?

kacena4
20. nov 2025

ahoj, pleties si tu hrusky s jablkami raz pises o studijnom plane a potom o IVP. je to rozdiel. studijny plan sa dava na strednej skole ak je napr. tehotna a nemoze dochadzat do skoly. ak ma psychicke problemy a ma to podlozene od psychiatra treba spavu zaniest do cpp aby vam napisali status svvp a az potom mozu dat ivp co pises ako druhu moznost. potom je este tretia individualne vzdelavanie. ale to nie je jednoduche, ak pojde zo zdravotnych dovodov musis mat odporucanie z CPP a lekara spravu ze je tam zdravotny problem, vtedy nezabezpecujes ucitela ale dostava zadania uloh zo skoly a povinnost zo zakona je 2 hodiny tyzdenne chodit do skoly. nerobi komisionalky ale je preskusavana priebezne. potom je individualane vzdelvanie ak nema zdravotny problem (nemate doklad o tom) a tam si musite zohnat ucitela ktory ju bude zastresovat a nemusi chodit do skoly vobec akuraz na polroka pride na komisionalky. a potom je este jedna moznost odozit o 2 mesiace hodnotenie a znamky sa jej zapisu k marcu ako 1/2 rocne. nepises presne co a ako mate. co sa tyka prestupu to je v priebehu roka tazko hladat nieco nove, nakolko skoly casto maju plne stavy najma ak ide mimo rajona tam ta nemusia vziat. takze sa moze stat ze skolu nenajdes a budete musiet ostat v povodnej. kludne mi napis aj ip poradim presne co a ako robit. urcite sa nedajte do podpisovania ziadneho individualneho vzdelavania kym si na 100% nebudete isty ze to neuskodi dietatu. dajte si cas na premyslenie drzim palceky

Strana
z2