Jazyková škola International House Bratislava

sydna1
2. dec 2016

Ahojte.
Mám skúsenosť s jazykovou školou International House Bratislava (ihbratislava) a chcem sa o ňu s Vami podeliť.
Náš syn začal chodiť na ZŠ Nevädzová. Je to super škola. Pri zápise nám bol ukázaný jediný leták s kurzom angličtiny, na ktorý je možné dieťa prihlásiť a v rámci ŠKD (teda družiny) ju môže navštevovať. Táto jazyková škola mala dobré referencie.
Tak sme ho prihlásili. Na začiatku školského roka sme zistili, že je v ponuke viac jazykových škôl, ktoré majú výuku na tejto ZŠ a boli sme prekvapení, že pri zápise to nebolo spomínané.
V priebehu prvého polroka sme sa pýtali synčeka, že ako angličtina, ako sa mu páči a v podstate nám povedal, že sa nudí a že sa stále učia iba farby, ktoré on už vie. OK, tak sa asi musia prispôsobiť ostatným.
Ale neskôr sme zistili, že zopár hodín vymeškal aj napriek tomu, že v škole bol. Bolo to spôsobené tým, že ho nikto nevyzdvihoval na kurzy a ani učiteľka ho nevodila. Sťažovali sme sa a hneď najbližšia hodina angličtiny - a syn tam opäť nebol, lebo poňho nikto neprišiel. Po následnej komunikácii so školou sme nadobudli dojem, že organizácia tejto jazykovky je minimálne čo sa týka výuky na ZŠ veľmi slabá.
Výsledkom bolo, že sme ho odhlásili z kurzu a zostali sme veľmi sklamaní.

Akú skúsenosť s touto jazykovou školou máte vy?

tyelde
2. dec 2016

Ja mam len tie najlepsie, bola som tam na viacerych kurzpch a nikdy ziadby problem... A urcite si ho mali oni vyzdvihnut?

silviabh
25. feb 2018

Dobrý deň, p. sydna1,
vo Vašom príspevku nevidím v podstate žiadnu skúsenosť s jazykovou školou okrem toho, že sa Váš syn na hodiny nedostal, či už vinou jazykovky alebo niekoho iného.
To, že ste o inej škole nevedeli, to nie je chyba jazykovky.
Hľadala som po internete kurzy angličtiny pre syna a našla som medzi ostatnými aj jazykovú školu IH. Syna sme tam zapísali na kurzy od septembra, vyhovuje nám aj čas kurzov aj lokalita.
Musím povedať, že spôsob výučby sa mi veľmi (a najmä môjmu synovi) páči, chodí z hodín vysmiaty a vidím aj pokroky v jeho angličtine. Určite nepreberajú stále dookola len jednu tému, každá hodina je v niečom nová, ale aj opakujú, aby si to deti dobre zapamätali.
Takže ja by som jazykovú školu International House Bratislava určite odporučila.

barbim
3. sep 2018

Máte niekto skúsenosť s touto jazykovķou na zs Pankuchova v Petržalke ?