icon

Je veľa 150 eur za tašku do školy?

25. aug 2022

Je podľa vás 150€ za školskú tašku veľa? Malá chce tašku ale stojí 150€. Peniaze problém nie sú len 150€ za tašku mi príde prehnané 🤔 ale o inej nechce ani počuť 🤦

Strana
z5
modraslamka
25. aug 2022

no svagrina dala 200e s tym ze to bol darcek k narodeninam na ktory sme sa jej vsetci poskladali🙈 taska to mala byt - ruksak, s batohom na prezuvky, peracnik bla bla, nakoniec dosiel maly ruksacik kde sa jej ani kniha nevojde🤣🙈

adriannasvk
25. aug 2022

Ja som mojmu kupila Beckmann lebo mu jedina sedela a stala tiez dost. Cca 169€ ak si dobre pamatam. Ak peniaze nie su problem,kupila by som. Otazka skor je ci sa jej bezne povoli a splni co si zazela alebo nie. Ak je toto vynimka ok,ak je to pravidlo tak nie

rik01lulaka
Autor odpoveď zmazal
122laura122
25. aug 2022
zarrinka
25. aug 2022

načo to tu ešte riešiš, kúp čo sa vám páči a budete spoko obe 😉

janka1011
26. aug 2022

@zarrinka tiež nechápem 🙈 aby som sa ja tu radila či kúpiť decku tašku za toľko alebo toľko...
tu jej na ňu neprispejú, ak na to mám tak kúpim, ak nie hľadám lacnejšiu.

mamusa123456789
26. aug 2022

Ach... Normálne si asi spravím popcorn ku čítaniu toho co sa rozpútal koli jednej taške... My sme tiež kúpili tu co chcela, starká síce nakoniec pre platila lebo nevedela čo jej ma kúpiť na vianoce, ale aj keby nepreplatí tak ju kúpime... Ide o veľký krok v jej živote tak prečo jej by som neprispela k jej pohode taškou ktorú chce, keď na to mam... Nabudúce keď pôjdete okolo hrackartva a bude chcieť hračku tak jej povieš ze dostala tašku ktorú chcela a nemôže mať všetko a je vybavene

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
26. aug 2022

@mamusa123456789 nie určite nie 😀

luccija
26. aug 2022

Kúp ju, ale upozornila by som ju, že o rok, dva nekupujeme novú.Vidis, že tie tašky si držia cenu, tak ju potom predas.A rodina, krstni rodičia nech sa do toho nestarajú.Ak nechcú veď nemusia prispieť, alebo nech prispejú 20, 30 eur či dokupia maličkosť...chce ju, bude ju ona nosiť, peniaze máte tak?my sme mali lacnejšie, ale menili sme každé 2 r a predala som ju ešte vyhodne

elementissa
27. aug 2022

Autoka, ale veď ty si rozhodnutá, že ju kúpiť chceš. Prišla si si len po súhlasné komenty. Nevydalo, lebo väčšina žien rozmýšľa ekonomicky. Ale veď tebe to môže byť 4, veď kúp jej tašku aj za 1500 keď nemáš čo s peniazmi... Úplne zbytočne ti tu ženy radia, TY tú tašku chceš. Tak kúp, na to nepotrebuješ zvolenie koňa predsa

miamie
27. aug 2022

Dievčatá, kupovali ste niektorá tašku značky frii of norway? oplatí sa za tú cenu?

lenkapk2
28. aug 2022

S tebou je ťažká reč...na všetko odpovedáš ,,MALÁ CHCE,,...keď malá chce tak jej ju utekaj kúpiť...už si ju mala mať kúpenú.Načo čakáš na povolenie od žien na MK.
Ďalší rozmaznaný fracek,tak len ju podporte aj ďalej.
Keď,,MALÁ BUDE CHCIEŤ,,napr.do 1ročníka okrem tašky aj mobil v hodnote,povedzme 1.300e tak jej ho budeš utekať kupovať?keď si malá zmyslí po pol roku že tašku z jednorožcom už viac nechce a ty za ňu vysolíš 150e budeš ju nútiť aby ju nosila alebo jej budeš utekať kúpiť ďalšiu za ďalších 100e lebo ,,MALÁ CHCE,,?
Choď zlatko,kúp jej celú sadu,aj ďalej skáč ako malá bude dupkať

autor
28. aug 2022

@lenkapk2 ty sa ukľudni 😀 chýba ti niečo? Mne ide o to či je naozaj tá taška hodná tých 150€. A ešte raz, malá sa o zem nehádže ani nič. Dá sa s ňou dohodnúť, ty keď si bola dieťa netúžila si po niečom?

autor
28. aug 2022

@lenkapk2 a nerozprávala si iba o tom? S malou sa dá dohodnúť, dá sa povedať na všetkom ale o taške rozpráva už od jari. Pýtali sme sa jej či chce, či si je istá tak že áno. Druhá vec, obrázok sa dá pretočiť takže

ibrunova
28. aug 2022

Tipujem, že o rok bude chcieť inú, nie preto, že by bola rozmaznaná, ale jednoducho je to taký vzor, že keď bude staršia, bude chcieť inú. Už keď s jednorožcom, hľadala by som ďalej, možno by sa jej páčila aj iná, ak by tam bol jednorožec, ona si ešte neuvedomuje, že je drahá. Ale ak máš chuť jej ju kúpiť, tak jej ju kúp , ale pýtaš sa na názor, takže ja nie, ja by som ju nekúpila.

lenkakravcova
28. aug 2022

Máš jej obrázok? Ja by som ešte pozrela ci nie je niekde v zľave v nejakom eshope. 🙂
Čo sa týka motívu, ja osobne som bola také decko, do 5 ročníka som nosila 101 Dalmatincov, totálne detskú, a ani mi nenapadlo ju meniť, kým sa sama nerozpadla. 😀 Čiže kľudne to môže byť aj prípad tvojej dcéry. Zase nie všetky deti chcú v 3.rocniku nerozpravkove vzory. Ja si pamätám ze plno spolužiaci malo na taškach v tom veku kadejaké princezné.

rebeka7501
22. aug 2023

A o 2 roky bude chcieť Iphone za 1.500,- lebo o inom počuť nechce.....
To fakt teraz takto deti cvičia s rodičmi?

Strana
z5