Kombinácia farieb dievčenskej izby

zuzkaremiaska
9. sep 2011

Ahojte maminky,prosím Vás o radu. Mám 11ročnú dcéru,ktorá sníva o novej detskej izbe.Sťahujeme sa do nového bytu a svoju izbu si chce ,,vynoviť,, . Doteraz mala steny v detskej fialové a ružovkasté Nakoľko je už z nej slečna, prešla na iný štýl. Steny chce mať malinovo ružové a na ne čierne nálepky-ornamenty. samozrejme iba niekde, napr.nad komodku,či posteľ. Nábytok má zo svetlého dreva. Čo myslíte, je to dobrý výber???Nebude to dosť krikľavé,nebodaj deprimujúce???Teším sa aj na vaše návrhy,postrehy,názory.... Ďakujeeeeeeeeeeeem 😉

winona24
9. sep 2011

@zuzkaremiaska tak tú malinovú farbu by som dala max na jednu dve steny...lebo to by naozaj bolo moc jedovaté na všetky steny....ináč si slečna super vybrala.... 😉 😉

bodka70
9. sep 2011

@zuzkaremiaska , ahoj moja dcérka má rovnaký vek, tiež bude mať za chvíľu 11 a tiež sa jej páči takýto štýl, neviem ako ho nazvať - drsno-romantický? 😀. Myslím, že keď si to sama vybrala, bude sa jej to páčiť, o to najviac ide, aby sa ona cítila v tej izbe dobre. Tiež si myslím, že to treba najprv vyskúšať na jednej stene, najlepšie na tej, čo nie je hneď oproti vchodu do izby, napr. pri jej posteli. A farba sa dá poprípade dokúpiť, presný odtieň ti vedia v špecializovanom obchode namiešať, stačí si potom zapamätať číslo farby. Myslím, že ten svetlý nábytok to zjemní a k tomu už len neutrálne doplnky, biele či krémové závesy či povlečenie, vankúšiky, popr. tiež v malinovom odtieni ale o odtieň-dva svetlejšie.

zuzkaremiaska
autor
9. sep 2011

@winona24 ďakujem za názor,dcére odkážem nápad. súhlasím!!! 😉

traktor
9. sep 2011

urcite to bude super, len by som tak ako pise
@winona24 nedala vsetky steny ruzove..potom uz len dake doplnky doladit a bude to super..my sme to prednedavnom tiez riesili..baby chceli cervenu izbu tak ju maju https://www.modrykonik.sk/fotoblog/traktor/albu... ..najdôlezitejsie je , nech sa tam citi super, nase do to´ho zasahovali..co ano co nie..hoc velmi vyskakovat nemohli..pouzili sme aj starsi nabytok / stoliky/..

bodka70
9. sep 2011

hlavne nesmie mať potom izbu zapratanú hračkami a vecami rozličných nesúrodých farieb (dať to napr. do kontajnerov z ikei - majú tam aj také malinovej farby, máme doma... 😉 ) alebo do uzavretých skriniek, aby to nevyzeralo "preplácane".

zuzkaremiaska
autor
9. sep 2011

@bodka70 no presne,vystihla si to:drsno-romantický 🙂 Za pokus to stojí,snáď nič nepokazíme. Ešte máme čas,tak s ňou porozprávam. díííík 😉

simi251
9. sep 2011

@zuzkaremiaska Tu vo FR cierna v interieroch momentalne velmi leti. Tiez som bola trosku soknuta ked som to videla prvy krat. Dokonca cele steny cierne alebo kombinacia ciernej s bielou. Ale uz som si zvykla, kuka to tu na mna z kazdeho katalogu a naozaj sa to da pekne zladit len na to treba cit. Mozno si najst nejaky obrazok alebo sa poradit s odbornikmi?

jarunka111
9. sep 2011
zuzkagrejtakova
25. apr 2013

Ja si budem maľovať izbu na bielo a budú tam namaľované ornamenty a kvety ale potrebujem inšpirácie a predlohy tak sa chcem opýtať či mi neporadíte nejaké stránky 😅 a budem ďakovať za pomoc 😉 .

fairinaa2
13. apr 2015
Používateľ fairinaa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fairinaa2.

@zuzkaremiaska Ahoj. Neviem, kam na to tie dievčatá dnes chodia, ale moja 13ročná dcéra mi pred časom prišla s niečim podobným. Teda nie s malinovou, ale s višňovou, vínovou, alebo ako ju nazvať :D no ale každopádne neboj sa toho. výsledok je super. my sme tede všetky steny urobili tmavou vínovou...biele okná to vylepšili, tak sme sa toho chytili a dcéra si našla nábytok z nejakej českej stránky vysnenynabytek a pobehovala po byte, že žiaden iný nechce (by ma zaujímalo, kde naňho došla :D ) no každopádne sme tam vybrali biele komody a skrinky, nejaký ten sedací pytel a izba hneď vyzerala super 🙂