icon

Konečne začína škola

27. aug 2025

Kto sa teší ( pracujúce ženy, nie tí ktoré sedia na riti) že sa škola/škôlka začína a nemusíme riešiť prácu/voľno v práci a stres kto postráži decká ak musíme robiť?

Strana
z4
autor
28. aug 2025
@tamitamitami

Neteším sa, som rada keď je dcéra doma a máme na seba viac času. Rozhodla som sa ju dať do škôlky iba na 4 hodiny aby sme spolu mohli byť čo najviac.

@tamitamitami no z toho decka bude iba mamičkár

zlotka
28. aug 2025

Ani ja sa neteším, dcéru si užívam ,a vôbec ma neteší že už zase nastúpi na internát. To už od pondelka čakám kedy bude piatok.

nelka93
28. aug 2025

@anonym_autor bože uz zasa ty? Koľko tem o dlhých prázdninách este zalozis?

anonym_eac95d
28. aug 2025

@anonym_autor asi budem s kamarátmi výnimka pracujem a to že začína škôlka a škola sa netesime

autor
28. aug 2025
@nelka93

@anonym_autor bože uz zasa ty? Koľko tem o dlhých prázdninách este zalozis?

@nelka93 založila som jednu múdručka moja

tamitamitami
28. aug 2025
@marhulka13

@tamitamitami ale tak ty asi budeš z tych, čo sedia doma na riti 🤣🤣🤣🤣

@marhulka13 Nie, nie 😂 pracujem.

tamitamitami
28. aug 2025
@anonym_autor

@tamitamitami no z toho decka bude iba mamičkár

@anonym_autor Aká si nepríjemná autorka 😂. Existujú ľudia ktorý veľmi radi trávia čas s deťmi keď môžu a nepovažujú to za príťaž.

tiika
28. aug 2025

@anonym_autor ja sa ani netesim. Áno, toto nútene voľno v práci, aby som mohla byt s vlastným dietatom je vlastne fajn. Celkom som si oddýchla, užívam si to. Ani mi nechýba ten ranný zhon vychystat seba do prace, malú do škôlky, cesta do/z prace, 8,5 h byť kdesi zatvorena. Tento čas prázdnin sa mi páči viac.

letfenixa
28. aug 2025

Ani ja sa netesim. 8 týždňov voľna bolo super.

anonym_33afbc
28. aug 2025

Ja sa teším že začína škola. Budem mať dvoch prváčikov, síce dcéra na strednej a syn na ZŠ no teším sa že zas začne kolotoč úloh a učenia. Leto sme si užili spolu v rámci možností. Síce sme vstávali každý deň o 6tej aj keď boli prázdniny a chystala som ráno deťom raňajky.
Tiež teším sa na september že už nebude taký hic že bude sa dať viac chodiť po vonku. Keď začnú sfarbit sa listy na stromoch a opadávať, na túry v prírode. Ja milujem jeseň.

luliu
28. aug 2025
@anonym_autor

@nelka93 založila som jednu múdručka moja

@anonym_autor ty si riadne prepnuta, tes sa, že sa zbavis deti, my ostatní sa netesime

dagas
28. aug 2025
@anonym_autor

Treba naučiť deti aby boli samostatné ;) A bude menej starosti
@vladuska20
@vroni
@ivanakal

@anonym_autor tak potom si nauč deti smaostatnosti a nemáš problém nie? Zavidíš ľuďom čo sedia na riti? Seď aj ty...

anonym_ef0d52
28. aug 2025
@anonym_autor

@beata_k no ktorá? 😂

@anonym_autor mne to príde, podľa tvojich reakcií, že si lenivá matka, ktorá neznesie svoje dieťa doma, lebo sa musí starať

autor
28. aug 2025
@dagas

@anonym_autor tak potom si nauč deti smaostatnosti a nemáš problém nie? Zavidíš ľuďom čo sedia na riti? Seď aj ty...

@dagas ja nie som taká lenivá

autor
28. aug 2025
@luliu

@anonym_autor ty si riadne prepnuta, tes sa, že sa zbavis deti, my ostatní sa netesime

@luliu teším sa neboj

dagas
28. aug 2025
@anonym_autor

@dagas ja nie som taká lenivá

@anonym_autor čiže matky na materskej,matky čo sa starajú o choré deti alebo o chorého príbuzného atď sú lenivé..😏 tak si sprav ďalšie dieťa a seď na riti..

autor
28. aug 2025
@dagas

@anonym_autor čiže matky na materskej,matky čo sa starajú o choré deti alebo o chorého príbuzného atď sú lenivé..😏 tak si sprav ďalšie dieťa a seď na riti..

@dagas ja si nespravím kopec deti aby som nemusela chodiť do roboty

dagas
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dáš sem príspevok ako anonym,urážaš matky na materskej a urážaš deti že niesú samostatné..o čo ti vlastne ide? Chcela si tu čítať ako veľmi sa všetky tešíme že pôjdu deti do školy? Že už ich máme doma plné zuby? Alebo čo? Ja som momentálne doma na rodičáku. Fuuu lenivá ženská dve deti má len aby do roboty nemusela chodiť😏 a neteším sa že ide dcéra do školy prečo by som sa mala?

abbey1
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Autorka, ty si úbohá ženská.

beronsche
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie , ty máš len 1-2 a nevieš sa dočkať, kedy ich konečne strčis do školy a družiny, aby si mala pokoj..

galganka
28. aug 2025

Anonymke v pondelok ráno cvrkne od radosti. 😂

autor
28. aug 2025
@beronsche

@anonym_autor nie , ty máš len 1-2 a nevieš sa dočkať, kedy ich konečne strčis do školy a družiny, aby si mala pokoj..

@beronsche no a čo budú pod zadkom stále

anonym_e9155a
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_e9155a Kto potrebuje toto všetko robiť každí deň, tak tam narobia bordel ako prasiatka

@anonym_autor kazdy den nie. ved to sa za jeden den ani nestihne ak chce pomedzi to aj oddychovat, ist s kamaratmi von, s partnerom niekam, a venovat sa detom ked sa vratia zo skoly...

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
andula77
29. aug 2025
@abbey1

@anonym_autor Autorka, ty si úbohá ženská.

@abbey1 baby, nevenujte jej ani písmeno. Stačí ignorovať a takých ľudí vytlačiť mimo

123_monika
2. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_e9155a čo upratuješ celé hodiny? Žijete ako prasiatka?

@anonym_autor to čo je za útočnú otázku?

Strana
z4