icon

Mám problémy s 12 ročným synom

erikanezbedna
4. nov 2015

dobrý vecer mam problémi s dietatom má rokov 12 a nechce doma poslúchat odvráva svojmu otcovi.mne nie .nedá sa mu nic dat roskázat ked pride zo skoly tak sa naje ani sa neprezlecie a ide vonku a príde domov pozde vecer niekedy sa aj stalo ze len v noci prisiel domov obávam sa o mojho syna ..a som nestastna ze sa mu nedá roskazat nic aj v skole sú uz sním problémi aj tam sa uz stazuju na mojho syna ,,,ak vie niekto mi poradit tak dakujem ako si mám dat rady s mojím synom ...

erikanezbedna
autor
4. nov 2015

@anatalia77 prosim vas verte mi ja nie som slovacka ja som madarka a neviem tak pisat dobre po slovensky .verte mi potrebujem pomoct od vas mamicky

lenadka
4. nov 2015

@erikanezbedna ty nie si matka ako ja...to teda absolútne nie 😀 ty sama potrebuješ ešte výchovu 😝

anatalia77
4. nov 2015

@erikanezbedna chod na upsvar,vyhladaj kuratelu,socialnu pracovnicku. To je JEDINY clovek,ktory ti dokaze efektivne pomoct.
Tu nepomozu babske rady. Obrat sa na odbornikov.

erikanezbedna
autor
4. nov 2015

@lenadka mozno ze aj mas pravdu mozno ale preco ze ja nie som matka ked uz mam tri deti len s poslednym mam problemi a aj uz mam dve vnucata a tretie cakam vnuca tak preco ja nie som uz matka ved som uz aj starou mamou

erikanezbedna
autor
4. nov 2015

@anatalia77 a ked mi ho zoberu?

lara12345
4. nov 2015

@erikanezbedna, viem, ze deti sa nemaju bit, tiez som proti, ale pokojne decko strieskam aj mensie, teda v 12tich je uz asi aj neskoro, mam mensie dieta, ale ked neposluchne a viem, ze u nas tresty nikdy nepomohli, tak ked sa inak neda tak fasne ak to jedine pomoze, aspon na ten dany ucel. Lebo nebudem cakat kym bude mat 15 a zabije ma v spanku, lebo nulovy respekt.... Mozno keby som si s pubertiakom nevedela dat rady, dam ho do polepsovne. Viem, ze to hovorim teraz, a ine by som mozno urobila, ale co je vela, to je moc. Ze je drzy, odvrava, zial, to k puberte patri, robi to aj moje 6 rocne dieta aj v skolke jeho spoluziacky aj teraz v skole. Ale vzdy dostane riadny pucung a ked si nechce robit ulohy alebo neuprace, tak uz dost. Ja by som mu nedala jest. Ja neviem ozaj ked pises ze by ti puklo srdce keby mu niekto capol, ako neviem, asi vam niet pomoci. Ozaj nie som za bitie, ale u vas je problem asi vo vasej vychove. Viem ze deti su tvrdohlave, nase strasne, ale hento u vas , chopvat sa k decku ako ku chranenej zveri, sorry, ja to inak neviem napisat....

lara12345
4. nov 2015

@erikanezbedna, preco s dvomi detmi problemi nemas a s tretim ano? Lebo kazde dieta je ina povaha. Moj muz bol ako dieta super, aj je slusny clovek, zato jeho brat je hajzel prvej triedy a s rodicmi cvicil odjakziva, tam je evidentne vidiet kto tam zlyhal - vychova. Tym nehovorim ze to je vas problem. Ale na kazde decko plati iny meter. Ja by som ho dala na prevychovu s kludnym svedomim.

anatalia77
4. nov 2015

@erikanezbedna vies co,kasli na to.

moni244
4. nov 2015

@erikanezbedna dlho si tu nebola 😀

lara12345
4. nov 2015

@erikanezbedna, neverim, ze sa nehadate. Lebo ak ma niekto hentaky problem s deckom, neexistuje aby rodicia neboli nasrati a nervozni. Tomuto neverim!!!!!!!!!!!!

anatalia77
4. nov 2015

@moni244 je to niekto preflaknuty?

moni244
4. nov 2015

@anatalia77 klasika, proste ten pravopis neskryje, furt pride z inym nickom a nejakou bachorkou

lara12345
4. nov 2015

@moni244, zjavne pokec uz tak nefici, tak sa ludia bavia tu a konovi to len vyhovuje, ved im to udrzuje navstevnost

alenka2812
4. nov 2015

A hlavne registrovana v novembri 2015

erikanezbedna
autor
4. nov 2015

@lara12345 dakujem ze ma chapes ze deti sa nemaju bit to veru nie..ale ti mas to lahsie ako ja ja mam uz dost velke dieta no a uz pomaly je vysoki ako aj ja ..ma vysku moj syn165 cm a len ma 12 rokov ..mozno ze zato je aj taky ze nesedi doma ze sa citi velky chlap mozno ze aj to je.ved to ani spavat neviem ..mozno za aj polepsovna ale ho nechcem stratit ked by bol aj dospeli tak by mi hadzal na mna ze som ho nevychovala ze som ho hodila a mozno ze by ma aj nenavydel a ja ho lubim velmi ved by ma to zabilo aj keby ze mi tak povie ze som ho zahodila ..mas aj pravdu ze ako zver sa sprava ku mna a nezasluzim si to od neho nieee veru nie ...ked bol este v takom veku ako tvoje tak bol velmi mili neodvraval nikomu ani nam nemali sme ziadne problemi rad pozeral rospravky a teras nic ho nebavy nic ked bol maly tak s troch deti co mam bol najlepsi a velmi dobry bol a teras sa velmi zmenil velmi ...ako to len uz mam spravit jaaaj...nechcem ho stratit

katarinamarkova
4. nov 2015

@erikanezbedna rady? zacat konecne chuda dieta vychovavat!
- co spravite, ked sa neprezlecie a chce ist von?
- co spravite, ked ma v skole problemy?
- co spravite, ked neposluchne?
- co spravite, ked nepride v dohodnutom case?
- mate vobec dohodnuty cas o kolkej ma byt doma?
- mate dohodnute aspon nejake tie zakladne pravidla?
- ake su vase reakcie na tieto vsetky situacie?

....,,odvrava svojmu otcovi, mne nie,,.......
to co je sorry za blbost, ked to dieta si chodi domov kedy chce, chodi von kedy chce ako chce, sprava sa ako chce.....ved on vas ma vsetkych krasne povedane na haku.

erikanezbedna
autor
4. nov 2015

@macamac peniaze mu nedavam a v dedine byvame ..ale mozno ze aj mas pravdu ze moze nieco aj iny robit ale u nas nie su tak partii ..tu nie ...jaaaj ani teras neni doma a moj muz ties isiel ho hladat ...co uz mam pocat..jaaaj to moje nestastie ...tretie dieta a najhorsie...neviem ci uz mam poslat vam fotku mojho syna

erikanezbedna
autor
4. nov 2015

@anatalia77 neda sa len tak na to vykaslat neda ..ked neviem si dat rady s mojim synom

anatalia77
4. nov 2015

@erikanezbedna ...neviem ci uz vam poslat fotku mojho syna..

Akoze ho mame my ist hladat?

erikanezbedna
autor
4. nov 2015

@lara12345 ver tomu ze sa nehadame nase deti nas este nevydeli sa hadat a az do dnesneho dna sa nehadame ...je to cudne ale je to tak ze sa nehadame a zijeme spolu uz 23 rokov ...

erikanezbedna
autor
4. nov 2015

@moni244 ked aj inou ajtak stale pravdivou a naozaj mam aj problemi so synom co neda sa verit?ked aj nemam dobry pravopis?

jeennyv
4. nov 2015

@erikanezbedna a co tak zamknut byt a ze nikam sa nejde, ked uz nic nepomaha? ved vy ste tam dospeli nie on...plus 12 rocne decko sa tula po nociach a neviete, kde co mozete byt este radi, ze na vas nik nezavolal socialku... a to spravanie, neopisuje ake su vase pomery, ako sa spravate vy surodenci atd. ci nemate v rodine nejake konflikty, tak moze byt x dalsich problemov preco sa sprava ako sprava...co hovoria v skole , na co sa stazuju..poznas jeho partiu, kamaratov...podla mna to su dost podstatne casti problemu...lebo takto, ze moj syn neposlucha, z toho ti radu podla mna nik nevycaruje...

erikanezbedna
autor
4. nov 2015

@katarinamarkova ked sa neprezlecie tak sa rosculujem a to velmi a nadarmio sa rosculujem ze aj pokricim na neho ide von a dobre a ani niekedy sa nenaje a ide prec.ked ma v skole problemi ked pride domov tak zase kricim ale moj muzik je nemotorni ten stale je len ticho a nepovie nic j ked sa tak rosculujem.na tie vsetke situacie sa len rosculujem a nadarmo otcovi len odvrava a neposlucha aj inym ludoom uz zacal tak robit ze odvravat ked mu povedia ze to nesmie robit proste nevladzeme s nasim synom ..trocha aj dam vynu na mojho muza lebo ten je len ticho a mal by on zakrocit na nasho syna

lenadka
4. nov 2015

@erikanezbedna áno, dávno mal vziať remeň a hodiť mu pár na prdel 😝

cerez
4. nov 2015

Neviem prečo sa vyhováraš na maďarčinu, lebo toto vôbec nemá nič spoločné s maďarčinou. Si Slovenka ako repa! Píšeš, že ti neodvráva, ale hneď v prvej vete si uviedla "daj pokoj dobre bolo". To nie je normálna odpoveď. Ak sú problémy u vás doma a tiež aj v škole, treba navštíviť výchovného poradcu, psychológa a hľadať riešenie.

erikanezbedna
autor
4. nov 2015

@jeennyv ano sme dospely a nevladzeme to je uz naozaj sproste ze nevladzeme so snasim synom ved sme radi ze nezavolaju socialku anooo sme radi ..ale ja nepatrim k socialke zatial este nieee.tak ze socialka by nemala zasahovat na moje dieta

erikanezbedna
autor
4. nov 2015

@lenadka ano to by mal spravit moj muz a aj on neroby nic ..sama som malo na neho aby som mu vedela nejako pomoct mojmu synovi

jeennyv
4. nov 2015

@erikanezbedna ak niekto nahlasi, ze tvoja dieta sa tula po nociach, ked bude taky "mily" tak ich vela nezajima a budu to riesit...a podla mna mate velmi benevolentny pristup....ved mate tri deti si nechate skakat po hlave, ved nejde sa von a bodka, nevies zamknut dvere, rozkazat...bojis sa svojho decka....

erikanezbedna
autor
4. nov 2015

@cerez prepac ale ja som chodila do madarskej skoli a nie do slovenskej ...co to nevies pocopit?alebo ze sa neda?pochopit?a ti vies aspon nieco pisat po mojej reci?ani ti by si nevedela tak ako ja po slovensky

cerez
4. nov 2015

Ak by sa do toho zastarala sociálka, tak by už bolo neskoro. Takže rozum do hrste a začať konať ako zodpovedný rodič a ak si rodič nevie poradiť, sú tu osoby kompetentné na takéto problémy.