Nosia vaše deti zo školy domov ukázať kontrolné práce?
Ahojte,
Chcem sa vás opýtať, ako to máte vy nastavené s vašou pani učiteľkou? Syn je aktuálne tretiak na základnej škole. Naša pani učiteľka odmieta dávať deťom domov oznámkované kontrólne písomky. Je to vraj preto, lebo nemá s tým dobrú skúsenosť, nakoľko tieto písomky potom žiaci nevrátili a ona ich musí archivovať u seba. Ja sa však nedokážem s týmto stotožniť. Syn sa neuči zle, ale nejaké rezervy má a ja ako rodič predsa mám právo vedieť, kde spravil chybu. Písomky posiela rodičom iba na vyžiadanie. Oni tie písomky píšu aj každý deň a mne je to už veľmi nepríjemné doprosovať sa pani učiteľke. Veď by to malo byť snáď samozrejmé, že sa o dieta zaujímam. Ale z jej reakcii je mi jasné, že ju obťažujem. Už ma to poriadne hnevá . Každý deň pribudne nejaká známka na Edupage, ja ju mám podpísať, ale pritom vôbec neviem, čo podpisujem. Ďakujem za odpovede.
Autorka, do ktorého ročníka chodí dieťa? Ja by som pouvažovala o zmene školy. Takéto skúšanie nie je správne, dieťa si ma zvyknúť na pravidelnosť v priprave a skúšaní. Z toho môže byť zbytočne vystresované a tiež nebrať učenie vážne....hlavne pravidelnú prípravu na vyučovanie. To su zlé návyky od začiatku.

@pondelok01 po case by chcel kazdy, ak si odfoti dieta, to by som brala, ale ucitel nie