icon

Nútenie prvákov žalovať

6. apr 2025

Dobry den, ako prosim u vasich deti prebiehaju ranne kruhy? Nase dieta je v prvom rocniku a triedna ich v ramci rannych kruhov nuti zalovat na seba navzajom,co kto vyviedol predchadzajuci den a to aj v ramci druziny. Na zaklade toho dostavaju dobre a zle body (napr.zle za rozprávanie pri obede alebo ak niekto namoci cip na obede do polievky a pod). Nepride nam taketo spravanie triednej ucitelky v poriadku,tak by ma zaujimalo ako je to v inych triedach. Dakujem.

Strana
z2
autor
9. apr 2025

@jakubrianka co s tym ma moj muz? Ze nema cakat, ze moje dieta bude zalovat,lebo ju ucime, ze zalovat sa nema,som jej povedala sama.
Inak si myslim to iste, po rozhovore s druhymi rodicmi som pochopila a prestala sa cudovat preco si dnes teenegeri ublizuju a chudaci pachaju samovrazdy. Pritom to zacina takto "nevinne", zalovanim. Este sa na to opytam dalsich rodicov.

rayla
10. apr 2025

Nenechala by som to tak..rozhovor, ak nie, písomná sťažnosť, ak nie, sťažnosť k zriaďovateľovi.. aj tak sú k sebe deti zle, a ešte to v nich podporovať, je zvratene.. nikdy nebudú kamaráti a nikdy dobrý kolektív.. ešte som sa neskmaratila s človekom, ktorý na mňa donasal.. ale skamarátila som sa s človekom, s ktorým sme si to vybavili ručne strucne😁

okseen
8. sep 2025

@anonym_autor vďaka premotivovanym materam ci doliezli z usa sa tu vymysleli kruhy. Lenže v usa začína škola neskôr a ráno sa deti motaji aj hodinu pred školou. Tzw assembley. A sú v skole bežné do 16:00!! Tu na sk jak ovce ze 10, 15 minút ráno nervovat deti s nezmyslami a aj učiteľov!!! Decko nenajedene nevystate ale hlavne kruhy chcem vidieť na konci roka koľko materi bude tlieskať kruhom, keď decko dostane poznámku ze nebol nachystany na hodinu!!!! Prepnute matere americké kruhovite

Strana
z2