Nútenie prvákov žalovať
Dobry den, ako prosim u vasich deti prebiehaju ranne kruhy? Nase dieta je v prvom rocniku a triedna ich v ramci rannych kruhov nuti zalovat na seba navzajom,co kto vyviedol predchadzajuci den a to aj v ramci druziny. Na zaklade toho dostavaju dobre a zle body (napr.zle za rozprávanie pri obede alebo ak niekto namoci cip na obede do polievky a pod). Nepride nam taketo spravanie triednej ucitelky v poriadku,tak by ma zaujimalo ako je to v inych triedach. Dakujem.
Nenechala by som to tak..rozhovor, ak nie, písomná sťažnosť, ak nie, sťažnosť k zriaďovateľovi.. aj tak sú k sebe deti zle, a ešte to v nich podporovať, je zvratene.. nikdy nebudú kamaráti a nikdy dobrý kolektív.. ešte som sa neskmaratila s človekom, ktorý na mňa donasal.. ale skamarátila som sa s človekom, s ktorým sme si to vybavili ručne strucne😁
@anonym_autor vďaka premotivovanym materam ci doliezli z usa sa tu vymysleli kruhy. Lenže v usa začína škola neskôr a ráno sa deti motaji aj hodinu pred školou. Tzw assembley. A sú v skole bežné do 16:00!! Tu na sk jak ovce ze 10, 15 minút ráno nervovat deti s nezmyslami a aj učiteľov!!! Decko nenajedene nevystate ale hlavne kruhy chcem vidieť na konci roka koľko materi bude tlieskať kruhom, keď decko dostane poznámku ze nebol nachystany na hodinu!!!! Prepnute matere americké kruhovite

@jakubrianka co s tym ma moj muz? Ze nema cakat, ze moje dieta bude zalovat,lebo ju ucime, ze zalovat sa nema,som jej povedala sama.
Inak si myslim to iste, po rozhovore s druhymi rodicmi som pochopila a prestala sa cudovat preco si dnes teenegeri ublizuju a chudaci pachaju samovrazdy. Pritom to zacina takto "nevinne", zalovanim. Este sa na to opytam dalsich rodicov.