O koľkej chodia spať vaše 7 ročné deti?
Zdravím, chcem sa spýtať o koľkej zaspia večer vaši prváci druháci... Pripadne kedy už ležia v postely
@marzuz89 tak hej, v podstate podla tabuliek niekde pisu, ze na jej vek ma spat 10 hodin, inde ze 9-11, a ked si to preratam, realne nespi menej ako 9 hodin, cize ono to vyzera tak "strasidelne" ze chodi spat neskoro, ale zase urcite vstava neskor, ako mnohe deti, minimalne jej spoluziaci niktori dochadzaju z okolia BA, vstavaju o 6, ma aj spoluziacku, ktora je prva v rannej druzine uz o 6:00 je tam, cize ta musi vstavat este skor. Ono u nas je to tak, ze mohla by ist spat aj skor, ale zase nie je to az take zle, ked si to rozbijem na drobne. A uci sa pomerne lahko a dobre, ma same jednotky uz od prveho rocnika a cez den funguje normalne, ani vecer neziva, ze by uz spala. Tak kazde dieta je ine, kazdy rodic je iny a nemyslim si, ze by sme boli v tomto nejaky extrem

@marzuz89 a v com mam vidiet zmenu? Ona nie je cez den unavena, ospala, nemam pocit, ze by sa to na nej nejako odrazalo. Spi v podstate 9 hodin.