icon

Pani učiteľky, aké darčeky máte radšej?

belllinka
27. aug 2025

Prosím, aby sa vyjadrili uciteľky v škole. Akému “darčeku” sa radšej potešíte? Rezaný kvet?
Kvet v črepníku?
Čokoláda, bonboniéra?
Med, oriešky?
Tabuľky s venovaním
Poukážka do knihkupectva, nákupného centra?

Prosim nepísať, že nakreslený obrázok od detí a tak, proste z týchto možností vyberte.
Ďakujem 😀

anonym_6715d5
27. aug 2025

Kamarátka učiteľka mala najradšej sladkosti a čaje. Známa je ale učiteľka a nejedia sladkosti vôbec... má doma toho tony. Tak sa snaží aspoň čo to rozdať, aj ja si vždy beriem domov. Ale smeje sa, že nikto nechce jesť Toffife...
A čo nenávidia obe? hrnčeky :D

maciatkolulu
27. aug 2025
@colsami

@kavasmliekom prepac ale ak dostanes ramik s foto cudzieho dietata a dalsie podobne kraviny, fakt si to doma vystavis na policku? Uplne chapem ze taketo veci vyhodi do kosa. Okrem toho, ze je to absolutne nevhodny darcek, tak kto na to ma mat miesto doma? Alebo komu to ma akoze podarovat dalej? 😃 Alebo fakt ma dat oznam na nastenku, ze "prosim nenoste mi vankusiky s potlacou vasho dietata, ani fotky v ramcekoch? Ja by som cakala, ze to realny a pricetny clovek vie a je to prirodzene.
Rodicia zabudaju ze dieta je mozno pre nich stred vesmiru, ale ucitelka jeho fotecku ani vankusik s fotkou urcite doma nepotrebuje 🙈

@colsami záleží od situácie asi aj. Naša učiteľka mala posledný stvorrocnik a doslova si želala tablo. Tie ostatné sú blbosti.

anonym_e5c8da
27. aug 2025
@anonym_e98843

Minule mi kamoška ukazovala na čo sa skladali učiteľke v škôlke. Skoro ma vykotilo zo stoličky. Chudák učiteľka.
🫣🤣

@anonym_e98843 Žabky na strome 😀 To dáva logiku 😂

evaachesa
27. aug 2025
@anonym_6715d5

Kamarátka učiteľka mala najradšej sladkosti a čaje. Známa je ale učiteľka a nejedia sladkosti vôbec... má doma toho tony. Tak sa snaží aspoň čo to rozdať, aj ja si vždy beriem domov. Ale smeje sa, že nikto nechce jesť Toffife...
A čo nenávidia obe? hrnčeky :D

@anonym_6715d5 cozeee a ja mam rada toffifee. 😅 Poslem adresu?

guiseppinka
27. aug 2025
@anonym_e98843

Minule mi kamoška ukazovala na čo sa skladali učiteľke v škôlke. Skoro ma vykotilo zo stoličky. Chudák učiteľka.
🫣🤣

@anonym_e98843 moja dcera boli na prvom stupni veverickovska trieda a teraz, ked koncili, tak sme davali obraz deciek (kazdy sa fotil v krabici a z toho kolaz) a taka vevericka z plechu do zahrady a kazde dieta dostalo jednu vevericku a malo ju nejako personalizovat. Ked odchadzala predchadzajuca, tak dostala malu jablon a na nej jablcka s menami deti...
Ja ked vezmem, ze my sme triednej na gympli kupili pribor 🙄

anonym_e98843
27. aug 2025
@guiseppinka

@anonym_e98843 moja dcera boli na prvom stupni veverickovska trieda a teraz, ked koncili, tak sme davali obraz deciek (kazdy sa fotil v krabici a z toho kolaz) a taka vevericka z plechu do zahrady a kazde dieta dostalo jednu vevericku a malo ju nejako personalizovat. Ked odchadzala predchadzajuca, tak dostala malu jablon a na nej jablcka s menami deti...

@guiseppinka a myslíš že toto učiteľku potešilo? Mať v záhrade napichané plechové veveričky s fotkami detí? Veď to je ako zlý vtip. 😳 Horšie ako tie žabky. 🫢 V porovnaní s týmito žabami, veveričkami či jabloňou je príbor úplne top dar!

rachel36a
27. aug 2025
@guiseppinka

@guiseppinka to myslíš vážne, ze takú hlupost ste dávali? Príbor je ešte topka, to sa aspoň využije, alebo daruje dalej

belllinka
autor
27. aug 2025
@guiseppinka

@guiseppinka myslis, ze ona si ten obraz dala doma na stenu?

guiseppinka
27. aug 2025
@belllinka

@guiseppinka myslis, ze ona si ten obraz dala doma na stenu?

@anonym_e98843 fotky na veverickach neboli... ci si obraz doma vystavi neviem, ale triedna uz nebude... ja by som si ho doma zrejme nedala, ale v skole preco nie, tam maju rozne fotky tried...
@rachel36a
@belllinka skor by ma zaujimala ta vevericka do zahrady, lebo toto u mna moc neprejde. Co viem, tak davali ucitelkam (par rokov dozadu) fotoknihu z celych 4 rokov, ostatne ucitelky co dostavali neviem. Nastastie na konci "bezneho" skolskeho roka sa velmi nedava nic, iba pri rozlucke

anonym_6715d5
27. aug 2025
@guiseppinka

@anonym_e98843 fotky na veverickach neboli... ci si obraz doma vystavi neviem, ale triedna uz nebude... ja by som si ho doma zrejme nedala, ale v skole preco nie, tam maju rozne fotky tried...
@rachel36a
@belllinka skor by ma zaujimala ta vevericka do zahrady, lebo toto u mna moc neprejde. Co viem, tak davali ucitelkam (par rokov dozadu) fotoknihu z celych 4 rokov, ostatne ucitelky co dostavali neviem. Nastastie na konci "bezneho" skolskeho roka sa velmi nedava nic, iba pri rozlucke

@guiseppinka nám raz triedny učiteľ na gymnáziu povedal, že my sme pre neho ako konzervové plechovky na výrobnom páse, akože v tom čase mi to prišlo, že čo je to za bezcitného debila. Teraz, keď som dospela viem, že sa to výstižnejšie nazvať už asi ani nedalo, toľko k personalizovaným darčekom

anonym_0f277c
27. aug 2025

Káva, oriešky, med. Žiadne kvety.

jankalukasova
27. aug 2025

HRNČEKY... Dávajte hrnčeky. Kolegová žena je učiteľka a musím povedať, že vždy po konci školského roku máme dostatok. Vždy sa cez nejaké porozbijaju. Tak aspoň nemusíme kupovať, každý si vyberie a podľa tej fotky si ho aj pozná 🤣🤣

anonym_e19cf9
27. aug 2025
@jankalukasova

HRNČEKY... Dávajte hrnčeky. Kolegová žena je učiteľka a musím povedať, že vždy po konci školského roku máme dostatok. Vždy sa cez nejaké porozbijaju. Tak aspoň nemusíme kupovať, každý si vyberie a podľa tej fotky si ho aj pozná 🤣🤣

@jankalukasova 😂 presne 😂 lebo urcite kazda ucitelka tuzi pit kavu z hrnceku s miskom, jozkom a anezkou😂😵

anonym_19db8b
27. aug 2025

@belllinka Učiteľ môjho syna povedal deťom, že žiadne darčeky neprijíma. Žiadne. Povedal to aj rosičom na rodičovskom. Napriek tomu niektorí žiaci darček doniesli. Pekne sa poďakoval a vrátil späť. Vybavené.

rachel36a
27. aug 2025
@jankalukasova

@anonym_e19cf9
@jankalukasova my mame plnú chatu rôznych darcekov s venovaním...jednak svagrina je ucitelka, a aj naj kamoska/ suseda 😁😁😁😁

oliviabb
27. aug 2025

Normalne zasnem. Az ma zdviha zo stolicky, tuto diskusiu som nemala ani otvorit. Napr. 30 deti nieco donesie, rodicia sa hadam predbiehaju, kto da originalnejsi darcek. Auuu

oliviabb
27. aug 2025
@anonym_19db8b

@belllinka Učiteľ môjho syna povedal deťom, že žiadne darčeky neprijíma. Žiadne. Povedal to aj rosičom na rodičovskom. Napriek tomu niektorí žiaci darček doniesli. Pekne sa poďakoval a vrátil späť. Vybavené.

@anonym_19db8b aspon jeden normalny

demografka
27. aug 2025

moj muz je ucitel a triedny, ziakom otvorene povedal, ze darceky a kvety nepotrebuje, nech tie peniaze minu kde potrebuju, sladkosti moc nejeme... tak zopar ich na konci donesie sladkost ci kavu 👍 teraz riesia stuzkovu a aky dar triednemu a nastastie sa spojili s dcerou a ta to snad ukociruje, lebo prisambohu ani len obraz s mapou nechcem doma a v tom malom kabinete to aj tak nema kam dat, tak snad vymyslia nieco normalne a skromne, manzel im totiz dary zakazal, ale chcu sa podakovat... ono najviac je pre neho ked dojdu ziaci a osobne sa podakuju, minule jeden prisiel a taky bol dojaty a vdacny, ze aj manzelovi usla slza, to su okamihy pre ktore uci

evaachesa
27. aug 2025

Ja som uz videla aj personalizovane lizatka s fotkou spolužiaka. Pre zmenu toto rozdaval chlapec spolužiakom na narodeniny. 🫢 nekoecna studnica napadov.😄

anonym_e5c8da
27. aug 2025

tak uz tu chyba len darcekovy poukaz na wellnes. ci to davaju len v skole? 😀

anonym_4e0050
27. aug 2025
@guiseppinka

@guiseppinka tak toto by som nechcela dostať

earlgrey
27. aug 2025

Takže mamičky prvákov, čo nosíte prvý deň? ak teda nosíte niečo...

anonym_78736e
27. aug 2025

@earlgrey syn vzal karafiát. Jeden kus a to bolo všetko. A len v prvom ročníku.

earlgrey
27. aug 2025
@anonym_78736e

@earlgrey syn vzal karafiát. Jeden kus a to bolo všetko. A len v prvom ročníku.

@anonym_78736e Ďakujem za odpoveď.

anonym_737180
27. aug 2025

Baby a čo chlapovi učiteľovi?

gladys_07
27. aug 2025
@anonym_e98843

🫣🤣

@anonym_e98843 tak toto je gyc ako prasa 😂 ja neviem ci by som ako obdarovana zvladla neprevratit oci 🙄🙄

gabika99
27. aug 2025

Dcéra bude deviatacka. Na 1 stupni nosila na začiatku roku maličký kvet v kvetináči, aj tak museli vždy priniesť, aby mali v triede a na chodbe. Na konci roka kyticu.
Na 2 stupni nosí bud oriešky, stále tie isté, ktoré ma učiteľka rada alebo čaj, med. Žiadna čokoláda, dezerty to triedna neznáša. A ešte sa zvykne potešiť na začiatku roka diaru a peru. Vlani nedostala a žiadny, musela si kúpil sama.

anonym_e98843
27. aug 2025
@anonym_737180

Baby a čo chlapovi učiteľovi?

@anonym_737180 whisky 😎

pietra
27. aug 2025

@belllinka z týchto možností by som si vybrala oriešky a med na prvom mieste, keďže som knihomoľ, tak aj poukážka do kníhkupectva by ma potešila. Kvety radšej nie, ale ak kvety, tak radšej črepníkové, tie sa dajú nechať v triede.
Žiadne tabuľky s venovaním a podobne. Dostala som ich už zopár, aj hrnčeky a podobne, potešilo ma to síce a vždy, keď na to pozriem, tak si na danú triedu alebo žiaka spomeniem. Ale po rokoch sa toho nakopí toľko, že to nie je kam dávať.

jablkovastrudla
27. aug 2025

Pytala som sa nasej pani ucitelky, povedala ze ju potesim kavou alebo cokoladou, tak dostala kavu a cokoladu.