Poradíte nábytok pre prváka?

avonka1
9. feb 2017

Ahojte. Akú veľkú šatníkovú skriňu by ste poradili pre chlapca-budúceho školáka? Izbu má cca 4x4m. Skrinky odporučíte zásuvkové alebo klasicky otváracie?

Vopred vďaka za váš čas, skúsenosti a ochotu. 🙂

evittam
10. feb 2017

My mame detsku izbu Komi-od Vera nabytok.

jasminet
10. feb 2017

my mame funky od decodomu, satnikovu skrinu sme nebrali, lebo mame v tej izbe vstavanu skrinu uz davno, skrinky na knihy a podobne ma klasicke otvaracie. stol ma rastuci z lidla.

kvetinka75
10. feb 2017

ja som dávala robiť na mieru, nakoľko v obchodoch bol vtedy nepraktický nábytok, kopu zbytočných malých šuflíkov a políc, dávala som robiť šatníkovú skriňu a potom dve skrinky, šíka cca 80 cm, jedna mala po celej šírke police - asi 4 ks a druhá 2 šuflíky, a dolu skrinku - klasické otváracie dvere a jednu poličku v strede. Keď bola dcéra väčšia, skrinky sme uložili na seba a mala v izbe viac miesta. Všetky veci sa jej tam vošli. K tomu sme dali robiť písací stôl a dokúpili postel. Teraz už je väčšia, tak chce inú izbu, študentskú, tak tento nábytok asi predáme a dáme vstavanú skriňu. Dávala som ho robiť u stolára, tak sa mi zdá aj kvalitnejší ako tie obchode. Zase až tak veľa skriniek nepotrebovala, lebo ja kupujem iba nevyhnutné veci, oblečenie sa pravidelne triedy, knihy menia, hračky sa postupne vyraďovali. Nechcela som izbu zbytočne zapratávať nábytkom.
Inak aj tie ,,rastúce,, stoly sa mi páčia. Zdajú sa mi praktické.

maggda1
23. apr 2017
Používateľ maggda1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od maggda1.

sestra zariaďovala detskú z veľkej časti nábytkom z drevony a pochvaľovala si, podľa mňa je fajn využitím priestoru dáka väčšia skriňa so zabudovanými šuplíkmi, policami a vešiakom - jednoducho na komplet, nech je všetko pokope, s posuvnými dverami a zrkadlom.. v tom prípade už by stačilo len dáku milú knižnicu a úložný priestor na "nie oblečenie"..