Problémy s učiteľom

cherry1981
27. sep 2013

Chem sa opytat, ak ste mali niektora pdobny problem ako ste to nakoniec riesili. Syn je stvrtak na ZS. V triedy napisal nieco na lavicu zaco som ho doma vyhresila, a bolo mu nakazane dat ten popis dole smyrglom , tak som mu dala do skoly smyrgel nech to da do poriadku. Dneska v skole cistil lavicu a prisiel za nic ucitel, a pytal sa ho preco to urobil , syn bol ticho a on ho udrel do hlavy. Domov prisiel s tym, ze ho boli hlava a plakal, ze ucitel ho udrel silno po hlave. Som velmi vytocena, v pondelok idem do skoly, nedovolim, aby mi niekto bil syna. Pritom nebol voci nemu dri nic, len si asi lieci pan ucitel nejake komplexy a potom bije deti. Nas syn nieje prvy pripad, kedy tento ucitel udrel ziaka po hlave. Robi to pravidelne, ked ho nejake dieta vytoci. Neviem ci neist rovno za riaditelom , prip. na skolstvo. Som velmi nahnevana, ja doma deti nebijem a nikto nedava pravu nikomu aby mi udrel dieta a vobec nie po hlave 😠 😠 😠

cherry1981
autor
27. sep 2013

Pardon malo byt problemy s ucitelom, len asi az moc som vytocena tak som rychlo pisala

sissy27
27. sep 2013

@cherry1981 pokiaľ viem, fyzické tresty sú na školách zakázané, takže celkom určite za riaditeľom...a najlepšie spojiť sa s ďalšími rodičmi detí, ktoré udrel, lebo sa to ťažko dokazuje 😔 riaditeľ bude asi skôr veriť svojmu dospelému zamestnancovi ako "nevychovaným deckám" 😔

cherry1981
autor
27. sep 2013

@sissy27 Ved to a ziadna mamicka si nechce otvorit usta, jedna dokonca povedala, ze len nech mu da, ked si zasluzi, a to ja som taka neni, ja si na dieta nedam dopustit, ja som v zivote dieta neudrela a nedovolim aby mi na dieta siahal cudzi clovek. V pondelok to budem riesit a uvidim a som schopna ist aj na skolstvo, alebo aspon docielit to, aby sa to viac na mojom dietati nezopakovalo.

aristka
27. sep 2013

bolo to dnes ,bolí ho ešte hlava ,čo tak začať boj tým ,že navštívíš pohotovosť ,aby bol útok a jeho následky zapísané ,tvoje dieťa vyšetrené a smer polícia ....lebo inak moc nedosiahneš...

sharlotta
27. sep 2013

Za riaditelom a ziadat si aj pritomnost spominaneho ucitela a aj tvojho syna. Ak sa tym nic nevyriesi, isla by som dalej.

maznacik007
27. sep 2013

@cherry1981 ak to ucitel urobil viac krat aj inym detom tak zjavne si mysli ze to moze ... takze ja by som urobila tak ako ti vravi aristka .. sme pohotovost bolest hlavy po udere neni sranda ... ked to trva uz par hodin ...popisat to ako sa to stalo oni to daju do lekarskej spravy a v pondelok nabehnut do riaditelne s kopiou lekarskej spravy a ziadat aby to bolo riesene a ziadat o pisomne zaznamenie toho co sa stalo do knihy urazov ... co skola musi mat a ver mi ze budu mat take ofuky ze az ..
ja chapem ze niekedy ucitelovi ujdu nervy ale teda potom nech to riesi dostupnymi prostriedkami ci liekmi ale bit ziaka a este po hlave to nechapem ....

cherry1981
autor
27. sep 2013

Dakujem baby za nazory jednoznacne sa to bude riesit. Nic len tak nenecham a docielim to, ze to bolo prvy a posledny krat.

mummy01
27. sep 2013

@cherry1981 ja by som na tvojom mieste hned ako by to syn povedal sla s nim k lekarovi a tam povedala co sa stalo...ja si myslim ze co je cierne na bielom sa viac pocita a urcite by som sla s tym papierom rovno za riaditelom.

anett9
27. sep 2013

ak budeš mať papier od lekára,pán učiteľ môže prísť o miesto, zvlášť v dnešnej dobe je fyzický atak na dieťa neprípustný... treba však nejaký hmatateľný dôkaz,inak to označí za tvrdenie proti tvrdeniu. Ak sa iní rodičia oplieskavaných detí nechcú k tebe pridať, bude to ťažké doriešiť. Čo manžel, otec chlapca? Nebolo by lepšie,keby zašiel do školy on? Môj by si to s takým "pseudoučiteľom" určite "vybavil" 😖

cecil36
27. sep 2013

pokial nebudes mat papier z pohotovosti, nic nezmozes, ani na skolskej inspekcii. Stale to bude tvrdenie proti tvrdeniu. Vlastna skusenost. My sme nakoniec museli zmenit skolu.

cherry1981
autor
28. sep 2013

@anett9
@cecil36 Viem, ze to bude tvrdenie proti tvrdeniu, este az sa to zopakuje uz som mudrejsia a hned pojdem k lekarovi, vcera som nesla, kedze malemu uz potom nic nebolo. Len bol velmi z toho v soku kedze nieje nauceny nato, aby ho niekto udrel. U nas doma nikdy dieta nedostalo.Keby som to vedela, tak prisaham hned by som sla ako prisiel zo skoly. Uz mam ponaucenie, ale aj napriek tomu, idem do skoly, poviem mu, ze si to nezelam aby este co i len jeden krat zdvihol ruku na moje dieta ak to este raz spravi budem to riesit inak. A verim, tomu, ze si da uz velky pozor, a to niektory rodicia este aj na rodicovskom povedali, len treba dat dietatu ked si zasluzi, tak nech otlka take deti, ktorych rodicom to nevadi, moje dieta nebude v ziadnom pripade. A ked sa to nezmeni tiez budem menit skolu . Lebo toto nieje prvy ani posledny krat co som to pocula, ale prvy krat udrel moje dieta. A posledny.

cherry1981
autor
28. sep 2013

@anett9 Manzel nepojde urcite u nas sa veci co sa tyka deti riesia somnou ja som ta, ktora vybavuje vsetko okolo deti.

zuzkat1
28. sep 2013

@cherry1981 ja by som sla za ucitelom aby som pocula aj jeho verziu.

matesq
28. mar 2017

Mne sa stalo to isté pred pár hodinami a riaditeľka ma buchla po chrbáte, rebrách, a po zadnici len preto že som nevedel vypočítať zložitý príklad týždeň po chorobe. Na koho sa mám potom obrátiť, okrem rodičov ?