icon

Prváčik od septembra 2015

beatrix1985
2. jan 2015

Ahojte od septembra môj jediny syn ide do prvej triedy a trosku sa toho obavam ako to zvládne .

Strana
z5
slunce3
18. aug 2015

Pridavam sa, krpata mi ide tiez do prvej. Ani to nepreziva ani ja nie, skolu ma 20 m. Od domu. Len sa desim tych uloh 😂 to bude peklo.
Sice je šikovná ale panovacna 😂

dagmar55
18. aug 2015
Používateľ dagmar55 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dagmar55.

priznam sa mam ztoho kus obavy. to nakupovanie skolskych pomocok alebo tasky je este celkom mila cast. ale to prve ucenie sa, domace ulohy no neviem :P

janka0007
18. aug 2015

Ja sa na to ucenie celkom tesim,avsak ona je hned nestastna a nahnevana ked sa jej nieco nedari hned a zaraz,takze budeme potrebovat veeela trpezlivosti,ale to zvladneme....dufam 😀

elfi1
18. aug 2015

Aj my budeme mat prvacika. Skolku sme horko tazko zvladli,nerad chodil,nemal a nechcel mat kamaratov...
A ako sa na jar narodila dcerka,tak zaclo obdobie vzdoru a maval dost velke vybuchy hnevu.
Tak som zvedava,ako zvladneme skoku.
Navyse skolka bila do 10min.peso a skolu mame kus dalej.tak aj to musime zvladat s kocikom.

jarus1
19. aug 2015

Ahojte 🙂 aj my máme doma budúcu prváčku🙂 je síce introvertná a plačlivá, ale inak veľmi šikovná a praktická baba...trochu sa obávam emocionálnej nezrelosti (za všetko ešte dosť plače), ale inak uvidím , možno ma prekvapí 😀
Budem rada ak sú tu maminy prváčikov z Nitry ak sa ozvete a budeme v kontakte🙂
Držíme všetkým detičkám palčeky 😵 😵

nevestickka
30. aug 2015

Maminy, taka prakticka otazka: zvyknu sa pani ucitelke nosit kvety v prvy den skoly? U nas to bude v stredu len taka kratka zoznamovaco-informacna schodza vsetkych prvacikov v jedalni skoly, tak mi to nepride velmi vhodne ...

janka0007
31. aug 2015

@nevestickka Ahoj,aj ja som nad tym rozmyslala,bavila som sa o tom aj s kolegynami,ale vsetci vravia,ze sa to nezvykne,ja si myslim,ze sa najde zopar takych co prinesu,ja budem mat pre istotu nejaku pozornost vo forme cokolady v kabelke,ale kvety nebudeme niest,to potom na konci skol. roka...

alusha
31. aug 2015

my sme mali minuly rok prvaka a veru uplne vsetky deticky mali kvietky...

deximix
23. sep 2015

Baby ako vám ide s detmi písanie???? ja nemám predstavu ako to má /môže byť....

zmokito
23. sep 2015

@deximix piseme kazdy den, lebo maju kazdy den domacu ulohu. Zvycajne mame vsetko hotove do tych 30 minut, ak sa nevrti a nevymysla. Piseme rovno do zosita, ziadne najprv "nanecisto", lebo detska ruka sa rychlo unavi a mal by to este hroznejsie. Ked sa mi zda, ze to zacina flakat, upozornim ho a zacne sa viac snazit.

A nechces sa pridat k nam do skupiny? 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/7049/

deximix
23. sep 2015

@zmokito ahoj,,,, my sme ulohy písali tiež rovno do zošita a ked sa jej chce máme staršie vydanie písanky tak aj do toho ale nemám ani predstavu čo je v norme a čo je už otras... podla mna to druhé zatial. a dík za link

zmokito
23. sep 2015

@deximix ja by som sa tym netrapila, oni sa len zacinaju ucit pisat, ako spravne drzat ceruzku, ako netlacit na papier, este len teraz boli skolkari a zrazu musia sediet 4-5x 45 minut, davat pozor a pod. Na to su tie zosity, aby si to nacvicili, pisat sa naucia vsetci 🙂 Chvilu potrva, kym sa jej vypise rucka, tak mozno v druhom-tretom rocniku bude vidno asi 😀

slunce3
23. sep 2015

Tak tiez rovnio do zosita, ako nemienim ju trapit na necisto a aj ucitelka povedala ze to nemaju rodicia robit,lebo zbytocne decko vystresuju a unavia

janka0007
23. sep 2015

Ahojte, tak my napriklad musime cvicit na papier,musim jej narysovat ciary ako maju v prac. zosite,kazdy den tak dva papiere a az potom ideme do zosita,ucitelka to vyzaduje a deti maju tieto papiere nosit do skoly ona si ich odklada a za kazdu takuto pracu navyse dostavaju dukaty.Nosia to vsetky deti a bola by asi jedina bez dukatov,ma to byt taka motivacia,ak si zabudnu domacu ulohu tak im jeden dukat zoberie...dnes sme mali ulohy hotove asi tak do hodiny,niekedy nam to trva trochu dlhsie,podla toho kolko toho maju...

Strana
z5