Rastúci písací stôl z Lídla
Ahojte chcela by som sa spýtat aký mate názor na tento písací stôl, resp. či máte s ním skúsenosť. Pôvodne som mala vybraný klasický písací stôl, ale tento sa mi celkom pozdáva. Poznáte reálne klady a zápory? Dakujem za rady.

Cauko mamulky, neviete kedy tento rok budu stlikz v ponuke?
@nelinka2009 to asi nevie nikto, dufam, ze do konca augusta budu, aj ja sledujem letaky kvoli tomuto stolu, teraz budu veci do skoly, ale stol tam nie je
Ale zevraj stoly budu aj tak mat... Mi to povedala prefavacka...
cakam nan aj ja, chcela by som ho vidiet, za tu cenu vyzera dobre
pisala som na FB stranku Lidla a vraj tento rok v ponuke nebude, ak by ste mali inu info dajte prosim vediet, dik
ja som ho zhanala minuly rok a tiez nebol v ponuke, nakoniec sme kupili iny podobny, ale drahsi... hoci ten lidlovy sa mi zdal lepsi
A ktory ste to kupili? Zevraj ich kinuly rok mali
ak ste z Bratislavy kuk sem https://www.modrykonik.sk/market/detska-izba/px...
Ak ste z Trnavy, Levic alebo Trencina dalsia varianta (Drewmax) http://pacyga.pl/sk/pisacie-stoliky/691-biurka....
So znackou sme spokojni, mame 2 komody a 2 nocne stoliky, do buducna kupime aj postel 🙂
@nelinka2009
@katkatt
takyto maju teraz v kauflande za 50€
Uz ho mam je este aj v BA na Patronke
lucia99, dakujeeem! uz ho mame poskladany, dcera sa vytesuje! Kupovany dnes poobede okolo 16tej v Kauflande Harmincova BA, ostal tam este jeden... Vazi 20 kg, takze sme to zvladli aj so synatorom a tatino mal brigadu na cely vecer... ale dal to, tesime sa! 🙂 super sa hodi do izbicky a nezaberie prilis vela miesta. Ten lidlacky bol sirsi, tento kauflandovy ma rozmery vrchnej dosky 109x55cm, lidlovy 110x72cm.
A prodim ta nemohla by si ki sem hodit realne foto... My ho chceme skladat az v decembri... Dakujem
ano, tento rok absolutne nic a ani s niecim takym do buducna nerataju. Nerozumiem, ved im to rodicia kupovali ako teple rohliky. Ja som bohuzial cakala tiez :(
my mame rastuci z lidla pre dceru asi 2 roky (aj ked len teraz ide do prvej triedy), este cakam pre syna, tak som nabehla do kauflandu kuknut ten stol co davala obrazok @lucia99 a nemali ani jeden. na nete som ich hladala a stoja 115€, tak za 50€ by bol uplne ze ideal.... skoda....
Ahojte,
neviete poradiť kde by sa dal kúpiť ten písací stôl z Lídla? Pozdáva sa mi najviac zo všetkých.
Ďakujem 🙂
v bazároch som už pozeral a bezvýsledne. Možno keby som zistil výrobcu a označenie toho stola, tak by som sa dokázal dopracovať k nejakému predajcovi. Pozeral som ekvivalent Mayer Junior, ale tam len výsuvný organizér stojí k 222.-EUR stolu ďalších 32.-EUR, čo je poriadne prehnané :(

Je mozne vrchnu dosku aj polohovat ?