icon

Rastúci písací stôl z Lídla

laila22
13. aug 2013

Ahojte chcela by som sa spýtat aký mate názor na tento písací stôl, resp. či máte s ním skúsenosť. Pôvodne som mala vybraný klasický písací stôl, ale tento sa mi celkom pozdáva. Poznáte reálne klady a zápory? Dakujem za rady.

Rastúci písací stôl z Lídla
mio99
10. jan 2015

Je mozne vrchnu dosku aj polohovat ?

felinda
22. jan 2015

@daneso máte ešte na predaj ten stôl?ďakujem

daneso
22. jan 2015

@felinda bohuzial uz nie je predany. Pekny den🙂

alenay
23. jan 2015

@daneso
@daneso
Ahoj ešte máte ten stolík?

kristovao
5. feb 2015

@daneso mate este k dispozicii ten stol?

daneso
6. feb 2015

@alenay
@kristovao Nie o prispevok vyššie pišem ze je u bohužial predany. 🙂

nelinka2009
1. aug 2015

Cauko mamulky, neviete kedy tento rok budu stlikz v ponuke?

katkatt
2. aug 2015

@nelinka2009 to asi nevie nikto, dufam, ze do konca augusta budu, aj ja sledujem letaky kvoli tomuto stolu, teraz budu veci do skoly, ale stol tam nie je

nelinka2009
3. aug 2015

Ale zevraj stoly budu aj tak mat... Mi to povedala prefavacka...

vrn
8. aug 2015

cakam nan aj ja, chcela by som ho vidiet, za tu cenu vyzera dobre

aktak
17. aug 2015

pisala som na FB stranku Lidla a vraj tento rok v ponuke nebude, ak by ste mali inu info dajte prosim vediet, dik

alusha
17. aug 2015

ja som ho zhanala minuly rok a tiez nebol v ponuke, nakoniec sme kupili iny podobny, ale drahsi... hoci ten lidlovy sa mi zdal lepsi

nelinka2009
17. aug 2015

A ktory ste to kupili? Zevraj ich kinuly rok mali

vrn
18. aug 2015
vrn
18. aug 2015

Ak ste z Trnavy, Levic alebo Trencina dalsia varianta (Drewmax) http://pacyga.pl/sk/pisacie-stoliky/691-biurka....
So znackou sme spokojni, mame 2 komody a 2 nocne stoliky, do buducna kupime aj postel 🙂

lucia99
20. aug 2015

@nelinka2009
@katkatt
takyto maju teraz v kauflande za 50€

katkatt
20. aug 2015

@lucia99 dakujem za info, prave som sa odtial vratila, keby niekomu pomohla info - v Trnave ich maju poslednych 4-5 ks, ale vsetky v kombinacii s ruzovou, tie s modrou uz nemaju

lucia99
20. aug 2015

@katkatt za máličko... na krabici je napisane ze ruzove a sede aplikácie su prilozene vo vnutri, takze podla mna su obe farby vo vnutri a je na tebe ktoru si vyberies. Este som to nerozbalila. Tam su len tie uchytky farebne.

nelinka2009
21. aug 2015

Uz ho mam je este aj v BA na Patronke

katkatt
21. aug 2015

@lucia99 aha, tak toto nevedel ani predavac 🙂

mima2511
21. aug 2015

lucia99, dakujeeem! uz ho mame poskladany, dcera sa vytesuje! Kupovany dnes poobede okolo 16tej v Kauflande Harmincova BA, ostal tam este jeden... Vazi 20 kg, takze sme to zvladli aj so synatorom a tatino mal brigadu na cely vecer... ale dal to, tesime sa! 🙂 super sa hodi do izbicky a nezaberie prilis vela miesta. Ten lidlacky bol sirsi, tento kauflandovy ma rozmery vrchnej dosky 109x55cm, lidlovy 110x72cm.

lucia99
21. aug 2015

@mima2511 nie je zaco 😉 aj my ho uz mame poskladany 🙂 zajtra zlozime ten kontajner so suflikmi a ostava uz len stolicku dokupit...

nelinka2009
22. aug 2015

A prodim ta nemohla by si ki sem hodit realne foto... My ho chceme skladat az v decembri... Dakujem

ellit
25. aug 2015

ano, tento rok absolutne nic a ani s niecim takym do buducna nerataju. Nerozumiem, ved im to rodicia kupovali ako teple rohliky. Ja som bohuzial cakala tiez :(

jasminet
25. aug 2015

my mame rastuci z lidla pre dceru asi 2 roky (aj ked len teraz ide do prvej triedy), este cakam pre syna, tak som nabehla do kauflandu kuknut ten stol co davala obrazok @lucia99 a nemali ani jeden. na nete som ich hladala a stoja 115€, tak za 50€ by bol uplne ze ideal.... skoda....

ellit
25. aug 2015

@jasminet tu v bazare predava jedna mamina ten stol

jasminet
26. aug 2015

@ellit ten lidl ci kaufland? asi som ho prehliadla, ale nevidim ho tam....

matrix44
26. aug 2015

Ahojte,
neviete poradiť kde by sa dal kúpiť ten písací stôl z Lídla? Pozdáva sa mi najviac zo všetkých.

Ďakujem 🙂

ellit
26. aug 2015

@matrix44 tak jedine pozerat bazare, ci niekto neponuka. Inak sa neda

matrix44
26. aug 2015

v bazároch som už pozeral a bezvýsledne. Možno keby som zistil výrobcu a označenie toho stola, tak by som sa dokázal dopracovať k nejakému predajcovi. Pozeral som ekvivalent Mayer Junior, ale tam len výsuvný organizér stojí k 222.-EUR stolu ďalších 32.-EUR, čo je poriadne prehnané :(