Rastúci písací stôl z Lídla
Ahojte chcela by som sa spýtat aký mate názor na tento písací stôl, resp. či máte s ním skúsenosť. Pôvodne som mala vybraný klasický písací stôl, ale tento sa mi celkom pozdáva. Poznáte reálne klady a zápory? Dakujem za rady.

Nepredava este niekto nahodou?
Nepredava niekto Lidl stoly? Potrebujem 2 🙂
lilly avaja nahodou vam neostal stolik?
ahojte, ak máte takýto rastúci stol..je lepšia lampa naň položiť alebo treba kúpiť takú zo štipcom?
Nikto este nepredava stolik z lidla?alebo iny rastuci stol najlepsie novy alebo top stav
A recenzia na aldo rastuci by ma tiez zaujimala
Ahojte,
ak má niekto na predaj rastúci stôl z Lidla, prosím ozvite sa mi. ĎAKUJEM
Predávam rastúci stôl z lidla, je to verzia pre dievča, modré koncovky už nemám. Má cca 2 roky, no je nepoužívaný, baby si robia úlohy do mnou v jedálni 🙂 predám za 35€, Dunajská Lužná (kúsok od ba)
Ahojte, ked budete niekto predavat tento rastuci stol z Lidla, mam tiez zaujem. Modre koncovky - pre chlapca. Dakujem.
Našla som ešte jeden inzerát na bazosi, síce to nie je priamo stôl z Lidla ale dosť podobný. Číslo inzerátu je 63067278
...ak by mal niekto zaujem , mam na predaj spominany rastuci stolik z lidla za 58€ ..najlepsie osobny odber.Som z Detvy
.....a mam oboje koncovky 🙂
Ahojte.predam rastuci stol z lidla.mam oboje koncovky.len osobny odber v martine.cena povodne 99e teraz 69e.

a toto kočky ?
http://www.asko-nabytok.sk/1006368.4-pisaci-sto...