icon

Robia to aj vaše deti?

16. aug 2025

Ahojte stalo sa to už viackrát a neviem si vysvetliť prečo to mala robí. Ma 7 ale robila to už veľakrát aj keď jej poviem nech to nerobí a prečo to robí tak nevie. Xkrat som sa zobudila ako nado mnou sedela a pozerala na mňa. Niekedy mne tesne pri tvári inokedy len stala nado mnou a zizala. Zvyknem sa zobudiť keď na mňa niekto uprene pozerá neviem čím to je. Dnes znova. Poobede ma vyplo po rannej a zobudila som sa na to ze mala 5cm odo mňa nacapenu tvar a pozerala. Nerobila nič zlé nebudi ma nevyrusuje nerozpráva so mnou len sedí a pozerá a dosť ma to desí. Stretli ste sa s tým?

Strana
z2
balerina2025
16. aug 2025

nerobi to.

anonym_ca217b
16. aug 2025

Moje deti len keď sa zobudia skôr ako ja. Tak dcéra si sadne na postel a pozerá na mňa, až ma hypnotizuje, nech otvorím oči.

mamalen
16. aug 2025

Spytala si sa, preco to robi?

zuzubb007
16. aug 2025

Nestalo, vždy, keď vstane dieťa do sekundy som hore, takže to by som musela byť na liekoch aby som sa zobudila ako sedí pri mne

aurelia2000
16. aug 2025

Možno ju len baví ten "zázrak", ako ťa zobudí obyčajným pozeraním sa ,😀 prečo ťa to desí? Mňa by to rozosmialo, takéto budenie. Dieťa robí výskum a ty si pokusný králik.

biglovemom
16. aug 2025

By ma kleplo 😅😅
Moja bude mat 7r a nerobi take 😊 ked je hore skor krici z izby mamaaaaa to som kusok pred klepnutim 😂

lucia13022023
16. aug 2025

Ježiš mňa by porazilo 🤣

pralinka86
16. aug 2025

Mozno ju to len zaijima, fascinuje, sleduje..
Ked boli deti babatka este take mini vonave cerstve 🙈, tiez sme na ne cumeli, ze co za zázrak je to

alexxxx111
16. aug 2025

Nerobí to a prišlo by mi to asi tiež zvláštne, skús sa s ňou porozprávať o tom...

kvoli
16. aug 2025

Ja keď sa zlaknem mávnem rukami akoby som šla niekomu vrazit, moje deti to vedia a preto ma nestrasia, možno by som jej vysvetlila, že sa môžem zlaknut, trhnúť hlavou a rozbiť jej nosík🤷

lulu1321
16. aug 2025

@anonym_autor podľa mňa ťa takýmto tichým spôsobom budí, hypnotizuje pohľadom

karlamon
16. aug 2025

@anonym_autor mne toto robil malý tuším do 2r 🥰 neviem prečo ma nezobudil, dlho len ležal vedľa mňa uprene na mňa pozeral a už keď som dlhšie nevstavala, dal mi bočku alebo sa priblížil nosom o môj nos 🥰 ale teda tvoja je už väčšia, ma svoj rozum, určite by som sa jej spýtala čo sleduje

karlamon
16. aug 2025
@aurelia2000

Možno ju len baví ten "zázrak", ako ťa zobudí obyčajným pozeraním sa ,😀 prečo ťa to desí? Mňa by to rozosmialo, takéto budenie. Dieťa robí výskum a ty si pokusný králik.

@aurelia2000 myslím, že 7 ročne dieťa už takýto nejaký výskum ma mať dávno za sebou či? 🤔

autor
16. aug 2025
@aurelia2000

@aurelia2000 nenapadlo mi na to pozerať takto 🤣🤣 ona nevie prečo to robí nevie to vysvetliť 😃 neviem prečo ma to desí čím to je. Ale z tohto pohľadu je to celkom sranda 😁

autor
16. aug 2025
@biglovemom

By ma kleplo 😅😅
Moja bude mat 7r a nerobi take 😊 ked je hore skor krici z izby mamaaaaa to som kusok pred klepnutim 😂

@biglovemom alebo minule staršia. Išla som ich skontrolovať v noci keďže menšiu prezliekam kvôli nadmernému poteniu a spala s otvorenými očami 🙉🙈 myslela som ze chytím infarkt, reálne spala chrcala ale oči otvorené. Prvotne to bol šok vystresovala som sa kým mi došlo ze normálne spi

viera012345
16. aug 2025

@anonym_autor Moj syn je už dospelý, ale ako v minulosti, keď bol ešte dieta,tak aj teraz hoci ako potichučky vojde do mojej izby a len chvíľku pozerá,ja sa hneď budim... až na malé výnimky, keď som veľmi unavená al.chora.Podla mňa Vás dcérka Vás nechce budiť, ale čaká, kym sa zobudíte sama.

pehavcek
16. aug 2025

Ja som to robila ked som sa v noci bala tmy (ako mala). Prisla som ku mame a bola som pri nej a pozerala na nu a cakala som kym sa zobudi. Vzdy sa strasne zlakla. Ale ja uz som bola taka vydesena z tmy, ze som sa bala uz aj toho, ze ju mam budit.

biglovemom
16. aug 2025
@anonym_autor

@biglovemom alebo minule staršia. Išla som ich skontrolovať v noci keďže menšiu prezliekam kvôli nadmernému poteniu a spala s otvorenými očami 🙉🙈 myslela som ze chytím infarkt, reálne spala chrcala ale oči otvorené. Prvotne to bol šok vystresovala som sa kým mi došlo ze normálne spi

@anonym_autor Jezisi 🫣🫣🫣 by ma natiahlo 😳😱

tramtada31
16. aug 2025

Nerobia to deti, ale ja ich zvyknem pozorovať, keď spia, hladkať, pusinkovat, lebo však vtedy sú najzlatsie😀

viestta
16. aug 2025
@anonym_autor

@aurelia2000 nenapadlo mi na to pozerať takto 🤣🤣 ona nevie prečo to robí nevie to vysvetliť 😃 neviem prečo ma to desí čím to je. Ale z tohto pohľadu je to celkom sranda 😁

@anonym_autor tíško čaká kým sa zobudíš a ty z toho robíš tragédiu. Povedz jej, že ťa má zobudiť a vybavené

anonym_73c584
16. aug 2025

@anonym_autor moji toto robili keď boli menší (okolo 4 rokov) vždy ma to vydesilo. Pre mňa nočná mora.

dennissa16
16. aug 2025

No a už nezaspim, lebo sa budem báť, že príde moj 7 ročný 😅🤣 tak diky

lion777
16. aug 2025

Tak to je veľmi zvláštne, že spí s otvorenými očami, to je aj možné? Mala ich len trochu pootvorené, že? Možno niečo vidí a študuje ťa, tak inak. 7 ročná, predsa už vie povedať čo robí. Jedine, že by videla niečo duchovným zrakom, alebo čo.

autor
16. aug 2025
@dennissa16

No a už nezaspim, lebo sa budem báť, že príde moj 7 ročný 😅🤣 tak diky

@dennissa16 🤣🤣 Ale ten pocit otvoríš oči a centimeter od teba je strapaté dieťa s vlasmi po výbuchu a usmieva sa ako z hororu 🤣🤣 zlaté ale desivé

majulino
16. aug 2025

Môj najstarší tak raz prišiel ku mne s priborovym nožom a jablkom, sadol si ku mne dal mi pred oči noz a jablko a čakal 🤣🤣🤣 skoro ma je*lo

tululu
16. aug 2025

Moj brat mal na intraku chvilu spolubyvajuceho, ktory ho tak pozoroval pri spani. To bolo ine psycho na vyske 🙂

lucia13022023
16. aug 2025

Ja si pamätám jednu situáciu kedy som nemala olynth (áno, som závislak) a chcela som mamime nechať odkaz, ze nech mi ho kúpi. Tak som napísala na papierik, ale potom som tak rozmýšľala, že to by mohla prehliadnuť. Tak som napísala na veľký papier, výkres a4, že či mi ho kúpi (ja som išla už do školy, ona spala). Dala som ten papier vedľa nej, ale aj tak mi to vrtalo v hlave, že čo ak si to predsa len nevšimne. A ja som ho naozaj potrebovala 🤣 No tak s zobrala ten výkres a položila jej ho na tvár, že to si určite všimne. Chuda, keď sa zobudila mala šok 🤣 ze videla len biele, tmavé, rozmazane, že kým si uvedomila, že ma papier na tvári jej chvíľu trvalo 🤣😭

marcellka32
16. aug 2025

Rozmýšľam či sa dá spať s otvorenymi očami...nedá sa, telo automaticky oči zavrie, takže tvoja dcéra bola namesacna

miskakyblik
16. aug 2025

@anonym_autor moja ségra robila rodičom niečo podobné, prišla vždy k ich posteli, a pozerala na nich a veľmi jemné sa kyvala zo strany na stranu 🤣🤌mamina sa zobudila tiež iba náhodne alebo na to že ju asi zhypnotizovala....ale bola omnoho menšia ako tvoja, mala tak dva tri roky... Až neskôr mamina hovorila že zrejme len cítila nepohodu ( niečo na ňu liezlo, bolo jej teplo/zima a pod..), a tak chcela byť pri našich ale nechcela ich budiť a tak čakala kým sa niekto zobudí...ale tá predstava mojej segry ako sa kymaca bez slova v tme je dosť creepy pre mňa dodnes 🤣🤣

javiemneviem
16. aug 2025

Takéto niečo robila aj moja sestra - ona sa strašne bala a kontrolovala či rodičia dýchajú. Hlavne mama. Bežne v noci ju pozorovala dlho a len pozerala či dýcha…neskôr začala byt námesačna. Pamätám si ako naši dávali poistky na okna aj vchodové dvere, lebo bola namesacna často a robila naozaj zvláštne veci.

Strana
z2