Rozhovor s pedagógom na prvom stupni základnej školy
Dobrý deň,
mám úlohu v rámci predmetu pedagogické výskumy v predprimárnom vzdelavaní a týka sa rozhovoru s dvomi pedagogickými zamestnancami na prvom stupni ZŠ. Je tam zahrnutých 12 otázok a mojou úlohou je zapisovať vaše odpovede formou rozhovoru, nie písomne. Bol by niekto ochotný spraviť so mnou rozhovor videohovorom alebo hovorom? Poprípade v okolí Považskej Bystrice s možnostou stretnutia osobne? 😊
@somztohojelen ja uz nechapem, preco vsetci vsetko riesia cez net 🤦♀️...chod do ZS za riaditelkou a tam sa opytaj...
@somztohojelen ja uz nechapem, preco vsetci vsetko riesia cez net 🤦♀️...chod do ZS za riaditelkou a tam sa opytaj...
@euka210 preco takýto hejt? Veď je tu veľa učiteliek, určite bude ochotna si s nou nejaká zavolať. Ušetrí čas aj jej, aj sebe. Ja mám tiež manzela, ktory radšej niekde cestuje polhodinu miesto toho, aby zodvihol telefon a vybavil to za 5 minut. Zijeme v 21 storočí, treba všetky cinnosti vykonávať efektívne.
@euka210 preco takýto hejt? Veď je tu veľa učiteliek, určite bude ochotna si s nou nejaká zavolať. Ušetrí čas aj jej, aj sebe. Ja mám tiež manzela, ktory radšej niekde cestuje polhodinu miesto toho, aby zodvihol telefon a vybavil to za 5 minut. Zijeme v 21 storočí, treba všetky cinnosti vykonávať efektívne.
@tramtada31 efektivne ano, ale aby sa nam casom nestratila ludskost, ked uz vsetko budeme riesit len on line a cez pc...
@somztohojelen preco sa na predmete predprimarne vzdelavanie (=skolka) zaoberate ucitelkami ZS?
@tramtada31 efektivne ano, ale aby sa nam casom nestratila ludskost, ked uz vsetko budeme riesit len on line a cez pc...
Ďakujem za moralne okienko o ľudskosti a podania vašej správy v tom najprijemnejšom duchu😀
@euka210
@somztohojelen preco sa na predmete predprimarne vzdelavanie (=skolka) zaoberate ucitelkami ZS?
@martakop tieto rozhovor/dotazníky sú viac smerované na staršie deti. Máme témy aj pre 1.- 4. ročnik, aj skrz to, že z našeho oboru môžete robiť asistentku, alebo aj vychovavateľku v ŠKD🙂
To chceš nahrávať videohovor?
@anonym_e4fe6a mne stači len to, že v rozhovore presne odcitujem to, čo daný človek povedal. Takže mi stači prepísať to na papier🙂 alebo so súhlasom si to nahrať a prepísať potom, aby daný človek nemusel čakať, kým to píšem.
Dobrý deň, ak chcete napíšte, môžem poskytnúť rozhovor.
Dobrý deň, ak chcete napíšte, môžem poskytnúť rozhovor.
@anonym_c5c1a6 ďakujem veľmi pekne🙂 veľmi si to vážim. Len ako by som vám napísala? Čo navrhujete?
ja by som vám tiež pomohla, som učitelka 1-4, ale teraz učím v špeciálnej škole v roznych rocnikoch
ja by som vám tiež pomohla, som učitelka 1-4, ale teraz učím v špeciálnej škole v roznych rocnikoch
@miskajerry ďakujem veľmi pekne, myslím, že to nebude vadiť, kedže ste pedagogický zamestnanec. Môžem Vám sem poslať telefonne čislo? A dohodli by sme sa?🙂
ja vam napisem svoje cislo do spravy
ja vam napisem svoje cislo do spravy
@miskajerry dobre, poslala som spravu🙂
@miskajerry dobre, poslala som spravu🙂
@somztohojelen odpisala som vam cez spravu na konikovi

To chceš nahrávať videohovor?