Školský batoh pre prváčku
Ludiaaa....ktory kvalitny batoh a kde idete kupit alebo ste uz kupili? Topgal, Bigmaster,Herzlig (ci ako sa pisu🙂....ak uz tu je nejaky link z tohto roku, budem rada, ak mi ho sem bachnete,dik🙂
http://www.ramina.sk/skolskataska_prislusenstvo...
my sme kupovali tento set 🙂 dúfam, že sme sa rozhodli dobre
@certi 22litrov... Nebude 🙂 http://www.sevt.sk/aktualna-ponuka/zdrave-batoh...
@simca06022011 myslela som ten, co som vybrala🙂
@certi no treba pozrieť, v popisoch nemajú objem? My už máme 🙂))
@simca06022011 presne tento isty si vybrala aj moja buduca prvacka 😉
@kuriatko84 krásny je,.my už druhý rok medzi vybratý... Neviem či sa teší na tašku alebo na školu :D
@certi Neexistuje jednoznačná definícia školskej aktovky, školskej tašky alebo školského batohu. Preto pri výbere je potrebné zohľadňovať najmä výšku dieťaťa, resp. dĺžku chrbtovej časti, na ktorú sa taška, aktovka, či batoh priloží pri nosení.
No a potom túto dĺžku porovnávať s výškou tašky, aktovky, či batohu. Ak sa to mamičkám nechce merať, stačí sa orientovať podľa priemernej výšky dieťaťa, pozri napr. tu: https://www.loria.sk/fotky6517/GRAF-skolaci-vyska-V.jpg
a potom už len vyberať v príslušných kategóriách, napr. školské tašky pre prvákov a pod.
@simca06022011 ta je krasna. Ideme kupit beckmann pre chlapca.
@katka0123 inak na to aka je to taska jedna velka, jednak je tam prsiplast zabudovany, tie nalepky ozdobne atd. Uplne je lahucka... :D som sa bala aby taska nebola tazsia ako knihy :D
@simca06022011 ved to. A este je taka ruksakoidna. Aby v nej boli veci zorganizovane, dam tam plastovy zakladac. A ozdobne nalepky deti miluju. Neviem, ci sa daju dokupit nahradne. Este sa mi pacia tie bocne vrecka na zips na flasu. Dufam, ze to bude dobra kupa.
@katka0123 aj ja dúfam, spolieham sa aj na to že nebudú zase toľko kníh nosiť hore dole a zmestí sa tam vsetko
@simca06022011 dobrý deň, môžem sa spýtať, ako s odstupom času hodnotite túto školskú tasku/batoh?veľmi pekne ďakujem!
@syssu ešte ju máme stálea , práve som na nej vymieňala zips 🙂 či sa týka výzoru stále je ako nová
@simca06022011 neomrzela vas nahodou?velmi sa nam paci no je nezohnatelna uz.
@kuriatko84 a vas neomrzela prosim?rada ju kupim
@gonka1 veru neomrzela a planujeme ju mat min. este 2 roky. Teda dufam, ze buduci rok uz nebude vymyslat, ze chce druhu. Je stale krasna ako nova. Sme spokojni.
No ja som na nej už nebola zipsy oba 😉 moje dieťa do nej napchať všetko. Myslím že neomrzela. Stále ju máme. Ševt ich predáva stále skúste eshop 🙂
@gonka1
@gonka1 inak v klude som ju par krat hodila do pracky a nic sa jej nestalo, je uplne ako nova :DD
@simca06022011 dobrý den, nebudete tašku predávať?
@janushka84 nie
Tak dievcata nam sa beckmann cely pokazil😭 ide ma porazit. Najprv pred 3 tt zips a teraz na druhej strane diera v latke ako svet. A to si nevieme vysvetlit, ze ako sa to stalo lebo to je predrana latka az do tej plastovej vystuze. Samozrejme na reklamaciu nam to nezobrali, vraj to musela mala niekde roztrhnut. Ale mala tvrdi ze nikde nic nezadrela. Ona je taka strasne starostliva a pedantna takze jej verim. Som nahnevana, tak drahy batoh a nevydrzal ani cele 2 roky. A to som myslela, ze ho bude mat este dalsi skolsky rok 😢
@kuriatko84 skoda. Ak dcere veris, suhlasim. No ona mozno ani netusi, ze niekto zo spoluziakov jej tu dieru urobil.napr pristupenim pod lavicu a zakopnutim, alebo pod. Kludne aj nechtiac...
@simca06022011 prosim vas tie zipsy ste si menila sama ci v brasnarstve? Dieru v latke som zasila ale na zips si netrufam. Myslite ze by to v brasnarstve opravili. Nam sa pokazil bocny zips.
ja som kupila bagmaster - stvorkomorovu pre malého, taska je super, prana v pracke a drzi pokope uz stvrty rok. akurát sa mi zda ze na prvy stupen je zbytocne stvorkomorovu. staci tri komory. teraz pozeram tiez bagmaster alebo topgal, je to podobne.
@kuriatko84 sama som to menila, tie bočné zipsy aj u nás odišli

@simca06022011 to je ktora, daj link......jedine sa bojim, ci nebude vnutro male