icon

Skúsenosti s My Brain Academy komunikačnými klubmi na školách

nivea123
13. jún 2025

Ahojte. Máte skúsenosti s My Brain Academy a ich komunikačnými klubmi priamo na základných školách? 1.stupeň. Ďakujem

Strana
z3
nivea123
autor
22. okt 2025
@petermafo

@anonym_6ac2a4 Sú to podvodníci.Ja som si už nejaké veci zisťoval na nich v škole.Nekale praktiky jak okradnúť ľudí rodičov detí a ešte aj urobiť zlé meno škole.A počítam že veľa škôl vedení im dalo jasne najavo zákaz.Aby neotravovali rodičov danej školy za účelom obohatenia.Keď jasné vedia že žiadna aktivita v danej škole nebude priebiehať.A predsa klamstvom vymania od rodičov registračný poplatok.A potom nápišu že iba online kurz.A pritom od začiatku tvrdili že výučba bude prebiehať na danéj škole žiaka podľa výberu školí kde chodí rodičom.Teda iba zámienka na vybratie poslanie peňazí.A ošetrené 14dni výpoveďou čo v podstate je ďalší odrb.Treba viac ľudí aby to bol trestný čin a dať aj do tv.Tak rýchlo vrátia každému peniaze za registráciu.To ani šmejdi s hrncami nerobia ty vám dajú aspoň fejkove hrnce.Ale zarábať na deťoch takto tak to teda nie.

@anonym_6ac2a4 nie, u nás tiež začala vyucna až v októbri ale za september som neplatila. Volala som im a ze za september nie. Ani keď som sa potom prihlásila na profil, tak ďalšia faktúra bola až na október.
@petermafo neviem, nám učiteľka vravela, že na offline výuku si dali podmienku prihlásených minimálne 10 deti zo školy. Prváci chodia sami, lebo oni nevedia ešte čítať/pisať. Ostatne triedy sú pospájané druhaci+tretiaci, tí chodia 4 dokopy, atď po 2 ročníky. Akože výučba zatiaľ prebieha a malý si nesťažuje, ale chodí asi prvý a aj posledný rok. Napríklad v decembri mi ukazuje len 2 hodiny. Plus keď budu mat nejaký výlet alebo riaditeľské voľno, či chrípkové prázdniny, tú hodinu im nikto nenahradí.

anonym_5acb28
23. okt 2025
@alenuska222

@nivea123 Ahoj. Aj ja som zaplatila dvom synom, čiže 70€.
Najprv, že sa to posúva na október, potom že nie je dosť detí a výučba bude online. S tým som nesúhlasila a chcela som peniaze naspäť, ale odpísali mi že to nejde, že to bol registračný poplatok. 35€? Čo im jebe? Takto zdierať ľudí. Podľa mňa to mali takto naplánované dopredu. Vydrankať od mamičiek peniaze a výučbu nezačať. Svine sú to.

@alenuska222 Dobrý deň ja som si prečítal tie ich obchodné podmienky.A tak prešpekulovanu zmluvu som ešte nevydel tak napísanú asi nejaký právnik tiež čo na tom profituje.Že registračne poplatky sa nevracajú aj keby v podstate hneď skončili zanikli tak je to napísané.Že to sú poplatky za im vzniknuté náklady.Keby žena vedela že to môžu len tak zmeniť iba na on-line výučbu tak v živote tam nepošle ani cent a nie 35eur do koša.Pritom je do telefónu vraveli že výučba bude na škole.Ale je zrejmé že veľa škôl ich nechce asi vedia prečo.Zneužili výber školy aby na to skočili rodičia že využíva bude na ich škole.Je jasné že vedeli dopredu keď vyberali registračný poplatok že žiadna vyučba na škole nebude.Len aj keď to pôjde na trestné oznámenie či žaloba na súd a do médií.Tak vytiahnu zmluvu a OP tam je je to napísané.Maju to svine ošetrené aj právne.Snad to bude pre ľudí ponaučenie nikdy v živote dopredu žiadne peniaze.Až na mieste a po x overení.Možu sa hanbiť že zneužili malé deti a okradli ich.Verim že sa im to vráti x krát v živote.

5ko5ko
11. nov 2025

Ja som dnes prihlásil dcéru. Bola si hodinu vyskúšať na “bezplatnej” hodine, kde boli spolu štyria. Páčilo sa jej, tak tomu dám šancu. Málo kedy študujem VOP, no tu som si ich prešiel pre istotu. Tie majú prešpekulované, to je pravda.

Zmluva je do konca školského roka s 2 mesačnou výpovednou lehotou. Zrušiť sa dá 3 spôsobmi - odstúpením, výpoveďou alebo dohodou. V podstate ani jedna možnosť nie je “bezplatná.” Aj pri odstúpení do 14dni majú podľa VOP nárok na 35€ registračný poplatok, poplatok 14€ “za učebnice” a pomernú časť z 21€ ak za 14 dni stihlo dieťa nejaké hodiny absolvovať.

Poplatky majú v zasade 3 - 1. registračný 35€(platí sa ihneď po registrácii), druhý a treti sa platia spolu ako “mesačný poplatok” 35€ (vyučovanie 21€ a 14€ za “učebné materiály”). Platby sa platia vždy mesiac dopredu do 10. dňa.

Takže ja teraz platím v polke mesiaca: za registráciu ihneď 35€, za aktuálny mesiac a za nasledujúci mesiac - spolu 2x35€ a mám na to 10 dni od prihlásenia na kurz podľa ich VOP. A budem mat teda zaplateny november a december.

Odporucam neregistrovat sa, kým nemate istotu, že kurz bude prezenčne, keďže podla VOP jednoducho budú učiť online za tu istú cenu. Takze buď sa dohodnúť viacerí rodičia, že svoje deti dáte spolu. Tiež komunikovať s nimi výhradne emailom ako to majú vo VOP pre prípadne reklamácie, aby ste mali písomný dôkaz, čo ste sa dohodli. VOP sú však postavené jednostranne v prospech ich biznis modelu, to bez debaty. To nie je podľa mna fer, odhliadnuc od ceny kurzu a niekoľkých negatívnych skúsenosti napr. tu na fóre.

My však mame dobrú odozvu na našej škole, takze sme do toho sli.

petermafo
12. nov 2025
@5ko5ko

Ja som dnes prihlásil dcéru. Bola si hodinu vyskúšať na “bezplatnej” hodine, kde boli spolu štyria. Páčilo sa jej, tak tomu dám šancu. Málo kedy študujem VOP, no tu som si ich prešiel pre istotu. Tie majú prešpekulované, to je pravda.

Zmluva je do konca školského roka s 2 mesačnou výpovednou lehotou. Zrušiť sa dá 3 spôsobmi - odstúpením, výpoveďou alebo dohodou. V podstate ani jedna možnosť nie je “bezplatná.” Aj pri odstúpení do 14dni majú podľa VOP nárok na 35€ registračný poplatok, poplatok 14€ “za učebnice” a pomernú časť z 21€ ak za 14 dni stihlo dieťa nejaké hodiny absolvovať.

Poplatky majú v zasade 3 - 1. registračný 35€(platí sa ihneď po registrácii), druhý a treti sa platia spolu ako “mesačný poplatok” 35€ (vyučovanie 21€ a 14€ za “učebné materiály”). Platby sa platia vždy mesiac dopredu do 10. dňa.

Takže ja teraz platím v polke mesiaca: za registráciu ihneď 35€, za aktuálny mesiac a za nasledujúci mesiac - spolu 2x35€ a mám na to 10 dni od prihlásenia na kurz podľa ich VOP. A budem mat teda zaplateny november a december.

Odporucam neregistrovat sa, kým nemate istotu, že kurz bude prezenčne, keďže podla VOP jednoducho budú učiť online za tu istú cenu. Takze buď sa dohodnúť viacerí rodičia, že svoje deti dáte spolu. Tiež komunikovať s nimi výhradne emailom ako to majú vo VOP pre prípadne reklamácie, aby ste mali písomný dôkaz, čo ste sa dohodli. VOP sú však postavené jednostranne v prospech ich biznis modelu, to bez debaty. To nie je podľa mna fer, odhliadnuc od ceny kurzu a niekoľkých negatívnych skúsenosti napr. tu na fóre.

My však mame dobrú odozvu na našej škole, takze sme do toho sli.

@5ko5ko Šak to mojej žene jasné telefonický keď volala pred registráciou že výučba bude na škole žiaka.Chyba naša že sme si nepozreli VOP.Inač veľa ľudí by vôbec žiadne peniaze neposlalo dobredu keď by vedeli že bude len on-line a nie na škole žiaka ako prezentovali aj s výberom školy.Za mňa už nikdy nič dopredu neplatiť za žiadnu cenu a keď tak na mieste po x overení že to tak bude ako telefonický povedali.A nemenili týždeň dva dopredu a neklamali.Zarobili veľké peniaze na registráciach a kvantum deti bez prezenčnej výučby na škole a rodičia bez 35eur či v koši.Čisti prešpekulovani odrb na deti a rodičov.Počitam že od budúceho roka budú chcieť plnú sumu dopredu za celý rok teda ešte viac peňazí vybrať snáď sa ľudia poučia a nenaletia.

tetapetra
12. nov 2025

Nakoľko sa u nás v septembri neotvaralo, posúvali termíny a nedodržali termín ohľadom novej info, napísala som na základe hovoru mail,že ruším prihlásenie. Pred týždňom mi došiel mail,že to akceptujú. Aby som to nemohla nedajbože napadnúť,poslali mi ešte knihy, z ktorých sa decká učia.
Za mňa veľké sklamanie, som rada,že to mám už za sebou. Nabudúce si dám väčší pozor na VOP, poviem pravdu, prešla som si to z rýchlika.

hlinkamata
13. nov 2025
@tetapetra

@ivka1163 ty ešte stíhaš,aj mne prišlo,že predlžujú,ale ja som platila v júni. V zmluve máš,že komunikujú len mailom,ale! Odstúpenie len poštou. Nechápem,že školy toto povolili. Nemám šancu odstúpiť.

@lucineckalu
@tetapetra Ahoj chcem sa spýtať mám tiež tento problém…. že chcem odstúpiť a neplatiť je to možné ukončiť … podarilo sa to niekomu ? či sa mám pripraviť že to budem iba platiť aj keď syn nebude chodiť … …?Ďakujem za akúkoľvek odpoved.

hlinkamata
13. nov 2025
@petermafo

@5ko5ko Šak to mojej žene jasné telefonický keď volala pred registráciou že výučba bude na škole žiaka.Chyba naša že sme si nepozreli VOP.Inač veľa ľudí by vôbec žiadne peniaze neposlalo dobredu keď by vedeli že bude len on-line a nie na škole žiaka ako prezentovali aj s výberom školy.Za mňa už nikdy nič dopredu neplatiť za žiadnu cenu a keď tak na mieste po x overení že to tak bude ako telefonický povedali.A nemenili týždeň dva dopredu a neklamali.Zarobili veľké peniaze na registráciach a kvantum deti bez prezenčnej výučby na škole a rodičia bez 35eur či v koši.Čisti prešpekulovani odrb na deti a rodičov.Počitam že od budúceho roka budú chcieť plnú sumu dopredu za celý rok teda ešte viac peňazí vybrať snáď sa ľudia poučia a nenaletia.

@anonym_5acb28
@petermafo Ahoj . … ja mám tiež skúsenosť zaplatila som registr. poplatok prvý mesiac spolu 70 € potom ďalší mesiac 35€ a ďalší 35 € môj syn tam bol prvý mesiac 2xkrat a riešila som to odstúpením od zmluvy a žiadna odozva z ich strany tak stále ho odhlasujem a zrušila som mesačne prikazy že keď to ruším a nechodí tak predsa nebudem platiť poslala som im mail o odstúpení aj písomne tak uvidím čo a ako …. či sa mám pripraviť na to že budem len platiť aj keď syn nebude chodiť ????? viete mi na to odpovedať ….. 😢ďakujem za akékoľvek info …

petermafo
13. nov 2025
@hlinkamata

@lucineckalu
@tetapetra Ahoj chcem sa spýtať mám tiež tento problém…. že chcem odstúpiť a neplatiť je to možné ukončiť … podarilo sa to niekomu ? či sa mám pripraviť že to budem iba platiť aj keď syn nebude chodiť … …?Ďakujem za akúkoľvek odpoved.

@hlinkamata Nebudete nič platiť v zmluve podmienky jasné písané výpoveď je aj keď človek nezaplatí sumu jak má.Automaticky zaniká.Ale tých 35eur majú ošetrené že ich nemusia a vlastné ani nevrátia nikomu.Len do 14dni od registrácie.Takže nič neplatiť.Nam ešte chcel kuriér doniesť učebnice čo sme neprebrali lebo aj za to by chceli peniaze pozor na to.

petermafo
13. nov 2025
@hlinkamata

@anonym_5acb28
@petermafo Ahoj . … ja mám tiež skúsenosť zaplatila som registr. poplatok prvý mesiac spolu 70 € potom ďalší mesiac 35€ a ďalší 35 € môj syn tam bol prvý mesiac 2xkrat a riešila som to odstúpením od zmluvy a žiadna odozva z ich strany tak stále ho odhlasujem a zrušila som mesačne prikazy že keď to ruším a nechodí tak predsa nebudem platiť poslala som im mail o odstúpení aj písomne tak uvidím čo a ako …. či sa mám pripraviť na to že budem len platiť aj keď syn nebude chodiť ????? viete mi na to odpovedať ….. 😢ďakujem za akékoľvek info …

@hlinkamata Neplatiť nič a zmluva zanikne.Keď sa nevyužíva nejaká služba a nezaplatí za ňu Zaniká

tetapetra
13. nov 2025
@hlinkamata

@anonym_5acb28

@petermafo knihy sú v cene 35€to mi vravela pani, ktorá ma našu na starosti.
@hlinkamata už neplat nič, od nich maily nechodia. Preto som volala a zároveň napísala,že odstupujem

petermafo
13. nov 2025
@tetapetra

@petermafo knihy sú v cene 35€to mi vravela pani, ktorá ma našu na starosti.
@hlinkamata už neplat nič, od nich maily nechodia. Preto som volala a zároveň napísala,že odstupujem

@tetapetra Áno knihy 35eur ale nie v registračnom poplatku.Ale v ďalšom keď niekto zaplatil má asi na tie učebnice nárok.

tetapetra
13. nov 2025
@petermafo

@tetapetra Áno knihy 35eur ale nie v registračnom poplatku.Ale v ďalšom keď niekto zaplatil má asi na tie učebnice nárok.

@petermafo platila som len raz v júni. Viac som už neplatila

lukoska
2. dec 2025
@lusanko

Môj chodil minulý školský rok.... Nebola som spokojná, ani on. Možno to bolo lektorkou. Nevedela si udržať rešpekt, deti boli na hodinách na mobiloch, bavili sa.... Nič mu to nedalo. Keď sme chceli skončiť, trvali na úhrade poplatkov do konca školského roka, oháňali sa podmienkami.... Prestal chodiť aj tak, uz som neposlala ani cent.
Ďalšia vec, čo mi vadila bola, že počas absencie mu hodina prepadla, keď bol sviatok, hodina prepadla... O ničom.

@lusanko Prosím Vás a keď ste neplatili tak nemali ste žiadnu pokutu?

anonym_dd189f
2. dec 2025
@maminkadeticiek

Ja poviem len moju skusenost.Moja dcerka k AJ velmi vztah nema,tak som to chcela skusit hravou formou.Hrali sa, ano,ale nic navyse sa tam nenaucila,vztah jej to tiez nezlepailo k jazyku,necitila som ziadny pokrok tak sme s tym sekli.A ano,odhlasenie nie je mozne pocas roka 🤷‍♀️ Blbost,ze?Velmi by ma zaujimalo akensu tam ksefty na pizadi,ze maju takto pokryte zakladne skoly,maju take silne PR na tych skolach,ze to urcite nie je len tak.

@maminkadeticiek Presne to je aj moja skúsenosť. Syn chodil rok. A chodil odtiaľ smutný, znechutený že sa nudí, že sa hrajú dáke hry a ho to nebaví. Nenaučil sa vôbec nič. Tak som ho do toho netlačila a tiež sme s tým sekli.

lusanko
3. dec 2025
@lukoska

@lusanko Prosím Vás a keď ste neplatili tak nemali ste žiadnu pokutu?

@lukoska absolútne nič.... Dokonca mi od nich neustále na mail chodia reklamy a ponuky.

lukoska
3. dec 2025
@lusanko

@lukoska absolútne nič.... Dokonca mi od nich neustále na mail chodia reklamy a ponuky.

@lusanko ďakujem za odpoveď tiež zvažujem že prestanem platiť.Este sa chystáme pozrieť na hodinu ako vyučujú lebo sa ponúkli.

Strana
z3