icon

Stolička pre prváka. Aká je najlepšia?

jamik
4. sep 2009

Neviem, aku stolicku kupit synovi k pracovnemu stolu. Treba uz otocnu? Alebo radsek pevnu? Ake su vase skusenosti?
Dakujem.

Strana
z3
jana21jt
27. júl 2020

@nevestickka ahoj chcem sa opýtať ci mate tu stoličku z Moll a ako si spokojná. Dakujem

nevestickka
27. júl 2020

@jana21jt ahoj, stolicku uz nemame, syn ju pouzival cca 2 roky kym sme mu nemenili izbu. No bola fajn.

katkahurakova
2. apr 2022

@nana1710 dobrý deň, viem,že táto diskusia je už staršia, no môžem sa opýtať, kde ste kúpila tie sivé pevné stoličky pre detská? Vyzerajú super a tiež rozmýšľam akú dcérke kúpim, nakoľko už budúci rok bude prváčka.. ☺️

nana1710
9. máj 2022

@katkahurakova
Dobry deň bolo to cez stránku kovonabytok ale asi 5 rokov dozadu tak neviem či ich ešte vyrábajú

smoulo33
7. jan 2023

@nana1710 prosím Vás, ako sa volajú tieto stoličky?
Ďakujem za odpoveď

blondis
7. jan 2023

@smoulo33 ja mam jednu stolicku,zelenu,akurat ju predavam,pozrite .v bazare., detskej izbe

smoulo33
7. jan 2023

@blondis aká je to prosím stolička?

blondis
9. jan 2023

@smoulo33 je to ergonomicka stolicka.kuknite u mna v bazare ju mam,je zelenej farby

ifka888
8. okt 2023

@katuska26 Dobry den,prosim vas do akeho veku si myslite,ze realne budete pouzivat jitro stolicku? uvazujem nad nou pre syna prvaka

ifka888
8. okt 2023

@gabikkas prosim vas do akeho veku ste pouzivali Jitro stolicku?

gabikkas
8. okt 2023

@ifka888 este stale ich mame a aktivne sa kazdy den pouzivaju, syn ma teraz 8r, dievcata 13r a 11r a stale na nich sedavaju pri ulohach...ja tiez, ked sedim pri synovi...

blondis
8. okt 2023

Ja mam na predaj jednu,ak by bol zaujem,kuknite moj bazar

ifka888
8. okt 2023

@gabikkas prosim Vas a ktoru presne mate, jitro klasik? viete mi poslat link a fotku ako to vyzera pri stole?ak vas to neobtazuje. Syn ma teraz 5 r,ale uvazujeme uz teraz o jej kupe..len niekde pisu,ze az od 8 r,tak ma to zmiatlo,ved na nich sedia aj male deticky pri jedeni

gabikkas
8. okt 2023

@ifka888 stupienok aj vrchna sedacka sa daju polohovat...ja ked na nej sedim, tak mam nohy na zemi, syn na stupienku...

gabikkas
8. okt 2023

@ifka888 no, male deti sedia na nich tiez, stupienok sa da hore na nohy, ale potom este su k tomu take pasy, aby dieta nevypadlo, nevyliezlo...a v tej sedacke, v dreve je zarez na pas, ale my ho tam nemame...

ifka888
8. okt 2023

@gabikkas dakujem pekne za foto…a to je ktora presne stolicka- jitro klasik alebo jitro plus? a to operadlo netlaci? jedine minus co som citala,je,ze sa dieta nevie samo odsunut a prisunut,cize 6 rocny to asi tiez nebude este vediet

gabikkas
8. okt 2023

@ifka888 klasik, plus vtedy nebola, chrbat netlaci, ja za nevyhodu povazujem, ze nie je caluneny sedak, ale je tam len ten vankus, aj ked vyhoda je, ze sa da oprat, ale zase sa to stale zosuchuje, za tie roky sa nam potrhali aj tie snurky...ale vedia sa aj prisunut aj odsunut, chce to len cvik, no aj tak pri školakovi budete sedavat nad ulohami, takze pomozete ak nebude vediet sam...

ifka888
8. okt 2023

@gabikkas pozerala som aj tu drahsiu verziu znacku stoke,ta tiez nema ale caluneny sedak…a neviem, ci ta uz nie je zbytocne draha,zatial sa priklanam asi k jitro

1bobatko
29. jún 2024

@gabikkas Ahoj, mozem sa prosim spytat, ci nie je kratky (uzky) ten sedak (ci si tam pohodlne sadne aj starsie dieta a nebude ho ten sedak tlacit v polke stehien pri sedeni (snad som sa spravne vyjadrila) )? Dakujem 😊

gabikkas
29. jún 2024

@1bobatko tie stolicky mame v detskej stale, uz vlastne 8 rokov, ja sedim na nej v pohode, ked si syn robi ulohy, alebo aj 14r rocna dcera a nestazuje sa 🙂

lenka100218
14. dec 2024

@dokina kupiliste nakoniec tu stolicku? skusenost?

Strana
z3