Súkromná základná škola Wonderland

bubatenko
13. nov 2014

Dobrý večer,

presurfovala som celý internet a nenašla som žiadnu refernciu na Súkromnú základnú školu Wonderland na Bilikovej v Dúbravke. Obraciam sa na rodičov, ktorí by mi vedeli poskynúť informácie o uvedenej škole.Jedná sa mi hlavne o otázky spokojnosti , progresu detí v angličtine, spôsobe výúčby atď.,Mala by som záujem tam zapísať svojho syna, ktorý budúci rok nastupuje do 1. triedy. Ďakujem za všetky reakcie.

orangea26
16. máj 2019

@bubatenko Dostali ste sa k nejakym info o skole? Tiez ma velmi zaujala, no nenasla som ziadne recenzie.. prosim viete poradit?

lenka2121
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
babenka1984
12. jan 2021

@orangea26 vidim, ze aj vy ste hladala🙂 ja rozmyslam o tejto skole, prosim ak mate nejake info popripade ste tam dali deticky ;) dakujem

dankasla
26. jan 2021

@babenka1984 Dobrý deň, ja tam mám obe deti a som veľmi veľmi spokojná. Angličtina je na vysokej úrovni. Obe chodili od troch rokov do anglickej škôlky a staršia už budúci rok nastupuje do školy. Anglictinu majú na komunikatívnej úrovni. Spontánne sa hrajú už aj doma medzi sebou v angličtine ale aj v slovenčine. Rozpravky pozerajú len v angličtine doma. Učitelia sú veľmi ústretoví, majú dobrý vzťah k deťom. Posledný ročník je už o príprave na školu. Za mňa naozaj dobrá voľba.