Talentové skúšky na jazykovú školu v Banskej Bystrici

helka79
10. jan 2014

Ahojte, chcem sa opytat mamiciek, ktorych deticky absolvovali talentove skusky na jazykovu skolu v Banskej Bystrici, ze co bolo ich obsahom? Chcem tam prihlasit syna od septembra a vobec nemam predstavu, z coho taketo skusky pozostavaju. Dakujem za odpovede.

adkasmolka
10. jan 2014

@helka79 psychotesty, potom tam boli niake základne príklady na logické myslenie spojené s matematikou, niake príklady z angličtiny. Je tam veľké sito, ak máš možnosť lobuj tam cez niekoho.

helka79
autor
11. jan 2014

@adkasmolka priklady z anglictiny? moje dieta anglictinu v skolke nema a ani doma sa jej zatial nevenujeme. Tak to si moc nepotesila.

adkasmolka
11. jan 2014

@helka79 myslím či pozná farby, čísla a atd..

zeniuska
23. jan 2014

my sme tam boli, len sme sa nedostali kvoli nedostatku miesta..ale testy mal urobene. zaujimave je, ze deti si malo pamataju po tych testoch..🙂 su dve casti - pisomna a ustna. Na pisomnej ho mozu poprosit napisat svoje meno a priezvisko (hovoria, ze ak chce, ale myslim, ze chcu vediet, ci to vie..), su take chytaky, ze ma nakreslit jablon (cize strom na ktorom musi byt aspon jedno jablko..), alebo kvapku, alebo postavu zeny (prip. muza) - musi byt vidiet, ze zena ma suknu, prip. dlhe vlasy, alebo je nakreslena lodka, a musi dokreslit vlny. Na ustnej musi dieta mat dobru pamat - povedia mu niekolko sloviciek v cudzom jazyku, aj co znamenaju, potom mozu robit nieco uplne ine a zrazu sa ho na tie slovicka opytaju, ci si pamata..

juli268
16. mar 2017

Chodi niekto na jazykovku v bb a ake boli skusky chcela by som tam malu prihlasit