Učiteľka si zasadla na dcéru
Dá sa prestúpiť na inú školu aj v tejto situácii žeby dcéra šla na inú školu od druhého polroka ??? Učiteľka si zasadla na dcéru je k nej nepríjemná a ponižuje ju pred celou triedou Ďakujem za rady
Dcéra mi každý deň plače keď ideme so školy 😟
@panelacikova Myslíš, že je pekné hovoriť niekomu "stará vražda" ??? Aj keby bola neviem aká čúza....aj ty raz budeš stará☹ Ja stará som a nehanbím sa za to, mám vrásky, aj celulitídu, aj škvrny na rukách....ale snažím sa starnúť s gráciou a nenadávať na nikoho, kto je starší odo mňa.
@mandarinka555 to nebola nadávka. ja som už tiež stará a tiež mám vrásky. nenarážala som na starobu vekovú, ale "starobu" profesnú, to znamená, kolegyne, ktoré sú v tomto obore už veľmi veľmi dlho. a ver tomu, že vyzerajú lepšie ako ja. zle si to pochopila. ale to sa stáva vzťahovačným ľuďom, ja sa nehnevám 🙂
@gubiko Ďakujem. takže mám dobré informácie.
@panelacikova Ja som vzťahovačná ? Asi sranduješ....
@mandarinka555 nie, prepáč, ale absolútne... pretože ty si sa ozvala ku mne prvá, ty spomínaš vrásky, celulitídu, vek... ani nevieš, ako som ten výraz myslela, ani nevieš, ako vyzerá kolegyňa, ktorá mi toto hovorila v práci a druhá jej prikyvovala... netušíš, aký majú vek, či sú odo mňa staršie alebo mladšie... pretože výraz "stará vražda" nemusí nutne znamenať urážku. to ti ani nejdem písať, ako sa zvykneme s kolegyňami občas nazývať, lebo odpadneš a už nevstaneš 😀
@happymom treba ísť za tou učitelkou a pekne si to vybaviť. Aj za riaditelkou.

@panelacikova áno, ja mám takú vedomosť, ako píše lenka_da v poslednom komentári. hovoríme stále o školskom roku, ktorý začína v septembri. a áno, stará škola neposiela normatív novej, takto to nefunguje.