V akom veku Vase deti stávajú same do školy?
Kamarátkin syn chodí do 7meho ročníka a budí ho stále
Mňa mama budila ešte aj do strednej školy 🤣 ale tak ona to robila s láskou a radosťou a mne to bolo veľmi príjemné prebúdzať sa s tým, že ma moja mama hladká po hlave a dáva mi pusu. A aj teraz, keď zaspím pri uspávaní dieťaťa v jeho posteli, tak mama príde, pohladká ma a zobudí, nech idem do svojej postele 🫣
Stále a dcéra je prváčka na strednej
moja je v 8r a budim kedze vsavame naraz, starsi ked boli stredoskolaci mali uz budik chodili v inom case ako ja
Nás otec budil ešte na strednej. A teraz ma budí muž ráno do roboty. Dcéra spí somnov a nechcem aby ju zobudil budík
Syn má 13, je ôsmak a ak by sme ho nebudili, tak vstane o desiatej.
Krásne ránko 😊 no máme 1 na strednej zatiaľ stáva sám 😁 dcéra 9 ročníka stáva sama ale musím kontrolovať lebo vie zaspať🤣 syn 8 ročník kedy ako 🤣 a syn čo chodí do školky posledný rok ..taham ho s postele 🤦🤣
18 ročná ročná budík s ňou ani nepohne, resp. tak po pol hodine zvonenia by sa zibudila - budím ja.
moja vstava sama, dokonca si dava budik vlemi skoro, co ma hneva, ale ona sa potrebuje paradit. no ja jej rano zvycajne chystam desiatu.
Stále vidím obe deti. Aj piataka aj vysokoskolacku.
Moja teraz ako nastúpila na novú školu teda cca 11. Musí totiž vstávať pol hodinu predo mnou a kým vstanem ma byt vonku z kupelky a v uniforme. Keď vstavala o pol hodky neskôr spolu so mnou tak som jej musela všetko pripomínat, vliekla sa, nic sme nestihali,chaos stres panika a takto pohodicka 😅 ja potom zas chystám mladšieho, seba, raňajky a tak.
Budila som celú dochádzku, inak by nevstal, čiže aj 1.roc. na SŠ chvíľu, kým chodil do školy, potom bol kovid. 😅 Do práce už vstával sám, ale aj tam si vybavil posunutie pracovnej doby 😂🙈 A ja som ho teda radšej budila, pretože samej mi budík nerobí dobre, mám strašné nervy hneď zrána, keď ma budí budík, mňa ten zvuk úplne vydesi ráno, neznášala som to celý život, teraz si užívam, že môžem vstať kedy chcem 😁
Od prvej triedy majú mobil nastavia budík a ráno vstanú obe deti
Keď som doma tak ju zobudím , dáme spolu raňajky ,vyprevadim. Ak je sama doma vstane na budík sama. Je šiestacka
Mňa mama budila zaklopaním alebo teda aspoň si overila, či som hore, pokým sme mali spoločný odchod z domu, čo bolo celú strednú, keďže nám pekne vychádzalo, že ma cestou do roboty vysadí na mhd 😅 takže ak si chcela kamosku nejak zhodiť, myslim, že riešiš úplne nepodstatné veci
@hanka5215 a trápi to teba alebo kamarátku?
@majamat možem sa opytat že kolko ma rokov? My sme na tom podobne. Dcera 15r. vstava sama kedže sa dlho šminkuje a vlasy su pre nu velmi doležite, inač z domu neodyde😊. Dokonca vynechava ranajky a potom je rano zvada. Musim jej pripravit desiatu lebo by do obeda nič nezjedla...o vode ani nehovorim, malo pije, ani si zo sebou neberie😒
Budim ich oboch - 15r. aj 9r. Obcas ale prekvapia, ze ich zobudi, ked muz odchadza do prace a uz su hore, ked vstanem ja. Neriesim v tomto nejaku samostatnost zatial, kym mam moznost ich rano osobne zobudit 🙂 Ked bude treba, naucia sa
@hanka5215 moj muz ma 36r a tiez ho budim stale :D nechapem co je na tom take nenormalne rano zobudit dieta 🤷🏼♀️ ved ho nenosi cikat a nechodi mu utierat zadok.
Syn sa budí skoro ráno sám na budík asi od 8-mich rokov a 13- ročnú dcéru musím budiť ,,násilím,, ja, inak by celú školu prespala 😬
Syn sa budí väčšinou sám už pred tým ako ho mám zobudiť. Ale sú dni kedy ho budím ja a nie a nie vstať. Mňa mama budila aj na strednej.
@irina29 13,5r ona sa sice uz tiez sem tma smikuje, ale to su len take zaciatky, vyslovene este nalicena do skoly nechodila minuly rok, ale teraz sa uz 2 den nalicila,a le len velmi jemne. keby ju nepoznam, resp nepozriem sa zblizka a nepoznam ju, tak ani netusim, ze je nalicena.
a co sa tyka ranajok, tak si hodi do ust 5 piskot a mlieko a ide. neikedy ani netusim kedy sa naje. snazims aurobit jej kolac, ten si da. teraz mala asi crevnu virozu a schudla snad 1,5kg a pri jej nizkom vzraste a stihlosti je to dost. navyse nas endokrinologicka asi nepochvali. teraz mam dovolenku, tak zvyknem nejaky ten kolac upiect.
@hanka5215 no tak veru môj najstarší je na VŠ a väčšinou ho musím budiť ja, lebo on je schopný spať aj do 10, na budík sa proste nezobudí, aj keď ja ho počujem cez pol domu 😁😅
No najtarší sa budil a odchádzal do školy sám od 3 triedy,druhý náš syn má 14 a budík mu nič nehovorí že má vstať musí ho zbudiť náš tretí syn(11ročný), ktorý sa tiež sám budí od 3 ročníka a doslova ho vyhnať z domu do školy a prváka musím ja ešte ho aj prezliesť chodí do rannej družiny ako chodili všetky moje deti
Dcéra je vo štvrtom ročníku na základnej a budím ju a pravdepodobne ešte dlho budem. Ja mám 43 a manžel ma buď ráno zobudí osobne alebo mi zavolá či som vstala. Málokedy zaregistrujem vlastný budík. Raz sa mi podarilo zaspať do práce tak, že mi kolegyňa volala o pol dvanástej či vôbec prídem. 😀
@hanka5215 čo 7 trieda a mama ho budí ? Moje vstávajú samé keď to tak zoberiem od 6 a 9 rokov nakoľko su na poschodí ja nemusím chodiť ich budiť telefón im zazvoní a oni sa oblečú a dôjdu dole teraz už majú 10 a 13
@hanka5215 od polky prveho rocnika, ked dostala hodinky na telefonovanie so slovami, ze to ma.aj budik a ked ho nebude vyuzivat, hodinky sa zabavuju 😀 s tymto pristupom.potom neskor vo vyssich rocnikoch dostala aj telefon a ano realne som zabavila telefon, ked som rano.musela budit