Vlastiveda pre štvrtý ročník: Ako zvládnuť úlohy?
Help, need somebody help 🤷🤦 nenávidím tento typ domácich úloh...

@klementinka58 nie ani ten koník sa mi nechcelo rolovat. Tak naivne som dúfala že sa nájde jedna ochotná mamka čo má tiež doma stvrtaka a mi to odfotí. Ako sa to tu bežne robí s inými úlohami.... Ale žiaľ ako prvé nabehli super ženy čo si potrebujú akurát kopnúť do niekoho a poučovat. Doma ich už zrejme nikto nepočúva...
@danette Matematike treba rozumieť, mať logické myslenie.
Toto stačí zadať do google.
Niečo nájdi a zjednoduš vety.
A je to.
Nerobím domáce úlohy takže ti viem poradiť len tak ako by som tú DÚ urobila ja.
Alebo ich len opíš len si prever informácie.
@guudy screeny som dala pre tých čo mi sem píšu že stačí len zadať do Google a už je hotovo. No nie je. Asi aj preto som dostala 0 konkrétnych odpovedí. A nie je to o tom že sa necítime na internet. Bežne ho používam, aj pri úlohách aj v bežnom živote. Len proste DNES sa mi nechcelo z istých dôvodov. Encyklopédie máme doma o ľudskom tele, vesmíre, prírode atď. O Slovensku v 20 storočí nie....
@danette Ja ti poradim. Domace ulohy nie su povinne. Ak sa vam nechcu robit, ak vam tieto informacie pripadaju zbytocne, ak nemas zaujem obohatit svoje vedonosti a myslis, ze ani dieta tieto info nepotrebuje, tak ich jednoducho nerobte.
Je to uplne jednoduche. A jedneho dna, ak sa mozno dieta dostane do Parlamentu, povie, ze jeho nebavi memorovat.
@danette treba zadať dobré kľúčové slová do Google. Tak ako si to zadala, je moc všeobecné. Tiež mám 4taka a googlime 🙈😅

@kacena4 áno to všetko ja chápem a viem.... Ale z určitých dôvodov som to dnes chcela vyriešiť takto. A hneď tu mám akurát kopu hejtu a posudzovania od skvelých matiek...