icon

Výbava prváčika

lejlla
30. jún 2014

urcite tu takato tema je ale v "starsom date"...chcem poprosit maminky co mali minuly rok alebo budu mat teraz prvacikov,co vsetko potrebuju do skoly?u nas sme nedostali ziadny zoznam,tak akakolvek rada,skusenost potesi 🙂 aby sme postupne kupovali...

Strana
z2
jasminet
26. aug 2015

@lili777 este ho nemam doma, ale objednala som zo sashe 😀 😀 😀

ellit
31. aug 2015

@jasminet mi hovor s tym obruskom, ako si to vyriesila? 🙂

jasminet
1. sep 2015

@ellit objednala som so sashe 😉

ellit
1. sep 2015

@jasminet precitala som si to,az kym som hodila otazku 🙂)) ja zatial pouzijem take tie vacsie hrubsie servitky, take jemne, snad to nevadi 🙂

tinika
30. jún 2016

@martinkah hladam a neviem najst aka je to ta ceruzka č,2 aka je to tvrdost? nasla som c,2 ale nie trojhrannu ako chcu do skoly vdaka

lucik194
30. jún 2016

dosky nekupuj velke aj male, stacia velke A4 do nich strci aj male zosity a bude mat vsetko pohromade a nebude hladat kde co ma....
prezuvky nemusia mat bielu podrazku ale svetlu, aby nenechavali cierne ciarky, u nas telesna moze byt hocijaka (tricko, kratasy, teplaky, ponozky, tenisky)
uterak ma kazde dieta svoj, kazdy tyzden donesie domov,
co urcite bude potrebovat a budete kupovat je vytvarna (vodovky, farebny papier, noznice, lepidlo v tube, stetce, nadobka z PET flase, handricka, plastelina, gumenny obrus na lavicu) to bolo co potrebovala nasa
plniace pero nekupuj, povedia vam ake odporucaju, zo zaciatku budu aj tak pisat ceruzkou, farbicky hrube - ergonomicke aby sa dobre drzali, k nim hned kup struhatko, penazenku nam netreba, maju elektronicku kartu na obed, bufet nemaju takze peniaze nepotrebuje

dana90
30. jún 2016

My sme sa na zapise platili 6€ a dostali sme takyto zoznam co bude este potrebovat...

tinika
30. jún 2016

@dana90 aj my mame tornado pera :D a zoznam amme takyto:
o zošity s pomocnou linajkou č. 511 - 1 ks
o zošity: č. 511 – 5 ks, č. 512 – 5 ks, č. 644 (slovník) –2 ks, č. 460 – 1ks
o aktovka (podlhovastý model)
o obaly na zošity a učebnice
o peračník nemá byť príliš veľký, ale ľahký a praktický. Mal by obsahovať: pastelky
(trojhranné), ceruzka č. 2 - 2 ks, pero - TORNADO, guma
o plastovú fľašu na nápoj (pitný režim čaj, minerálka), plastový desiatnik
o hygienické potreby (uteráčik, hyg. vreckovky)
o prezuvky (pevná obuv)
o o ostatných pomôckach Vás budú informovať triedni učitelia na prvom TA v septembri
o cvičebný úbor – do priedušného vrecka z látky (vhodného na zavesenie) pripraviť: cvičky alebo tenisky s bielou podrážkou, tričko s krátkym rukávom, trenírky (šortky), tepláková súprava, ponožky
o krabica na výtvarnú výchovu – lepidlo (tyčinka), mastný pastel, plastelína, farebné papiere, gumený obrus, plastová nádoba na vodu, handrička, sada štetcov (2 okrúhle, 2 ploché), vodové farby (nie čínskej výroby), výkresy A4 (30 ks), zástera (resp. stará košeľa, tričko)
o osobné školské potreby označte menom dieťaťa
a platili sme 10e

martinkah
30. jún 2016

@tinika syn pouziva stabilo HB, to by mala byt tvrdost 2

tinika
30. jún 2016

@martinkah super vdaka take som aj vybrala :D

Strana
z2