Výbava prváčika
urcite tu takato tema je ale v "starsom date"...chcem poprosit maminky co mali minuly rok alebo budu mat teraz prvacikov,co vsetko potrebuju do skoly?u nas sme nedostali ziadny zoznam,tak akakolvek rada,skusenost potesi 🙂 aby sme postupne kupovali...
dosky nekupuj velke aj male, stacia velke A4 do nich strci aj male zosity a bude mat vsetko pohromade a nebude hladat kde co ma....
prezuvky nemusia mat bielu podrazku ale svetlu, aby nenechavali cierne ciarky, u nas telesna moze byt hocijaka (tricko, kratasy, teplaky, ponozky, tenisky)
uterak ma kazde dieta svoj, kazdy tyzden donesie domov,
co urcite bude potrebovat a budete kupovat je vytvarna (vodovky, farebny papier, noznice, lepidlo v tube, stetce, nadobka z PET flase, handricka, plastelina, gumenny obrus na lavicu) to bolo co potrebovala nasa
plniace pero nekupuj, povedia vam ake odporucaju, zo zaciatku budu aj tak pisat ceruzkou, farbicky hrube - ergonomicke aby sa dobre drzali, k nim hned kup struhatko, penazenku nam netreba, maju elektronicku kartu na obed, bufet nemaju takze peniaze nepotrebuje
@dana90 aj my mame tornado pera :D a zoznam amme takyto:
o zošity s pomocnou linajkou č. 511 - 1 ks
o zošity: č. 511 – 5 ks, č. 512 – 5 ks, č. 644 (slovník) –2 ks, č. 460 – 1ks
o aktovka (podlhovastý model)
o obaly na zošity a učebnice
o peračník nemá byť príliš veľký, ale ľahký a praktický. Mal by obsahovať: pastelky
(trojhranné), ceruzka č. 2 - 2 ks, pero - TORNADO, guma
o plastovú fľašu na nápoj (pitný režim čaj, minerálka), plastový desiatnik
o hygienické potreby (uteráčik, hyg. vreckovky)
o prezuvky (pevná obuv)
o o ostatných pomôckach Vás budú informovať triedni učitelia na prvom TA v septembri
o cvičebný úbor – do priedušného vrecka z látky (vhodného na zavesenie) pripraviť: cvičky alebo tenisky s bielou podrážkou, tričko s krátkym rukávom, trenírky (šortky), tepláková súprava, ponožky
o krabica na výtvarnú výchovu – lepidlo (tyčinka), mastný pastel, plastelína, farebné papiere, gumený obrus, plastová nádoba na vodu, handrička, sada štetcov (2 okrúhle, 2 ploché), vodové farby (nie čínskej výroby), výkresy A4 (30 ks), zástera (resp. stará košeľa, tričko)
o osobné školské potreby označte menom dieťaťa
a platili sme 10e

@lili777 este ho nemam doma, ale objednala som zo sashe 😀 😀 😀