icon

Základná čkola Félix - skúsenosti

kulumulu123
2. apr 2017

Ahojte maminky mate niektore skusenosti so zs Felix na. Haanovej ul V petrzalke? Dost nad nou uvazujeme pre dceru ale nenasla som na nete ziadne skusenosti ani reference... Dakujem ☺

Strana
z11
adus126
25. nov 2021

@dadach84 ďakujem Vam

jahodovypuding
21. jan 2022

@dadach84 dobry den neviete prosim otvorila sa ta pobicka skoly v karlovke? funguje to ako to tam vyzera

lucia_lucia
19. mar 2022

@jahodovypuding tusim ano v juvente a aj vo vrakuni teraz otvaraju. My sa hlasime do Petrzalky

lucia_lucia
19. mar 2022

Dievcata, ktorym deticky chodia do Petrzalky, ako ste spokojne? Ozivuje trochu temu

ifka888
11. máj 2024

@iba_ja Dobry den,velmi by ma zaujimala odpoved presne na to,co ste tu uvadzali…prosim zistili ste ako to je?? budem vdacna za odpoved

iba_ja
11. máj 2024

@ifka888 dobry deň, nezistila som viac, nakoniec sme na Félix nešli, lebo ju prijali na nespadovu štátnu kam sme chceli a psychologička nám odporucila klasický systém (na dcéru nefunguje slovné hodnotenie, jej praveze sedí znamkovanie, aby mala motivaciu 🙂

ifka888
11. máj 2024

@iba_ja aha a mozem sa opytat, tam ste uz asi vyplatili poplatok aj podpisali zmluvu ze? nebol to problem vo Felixe?
tiez som nerozhodna, cakame este zo statnej v nespadovej oblasti, ci sa neuvolni miesto…zatial sa snazim nejak naladit na felix

lius
31. jan 2025

prosim ten dotaznik, ktory tu spominate v ramci pohovoru, ten sa vyplna tam alebo to poslu vopred? Dakujem

silivren
12. feb 2025

Iba citam a neda nevysvetllit to slovn hodnotenie - deti dostavaju slovne hodnotenia na konci aj v priebehu roka, ale samozrejme maju testy diktaty prehladne ohodnotene bodmi a percentami v edupage. Motivacia je teda zarucena, ale ucitelka neporovnava ziakov medzi sebou a snazi sa aby podali najlepsi osobny vykon, posuvali svoje hranice, kladli si sami vyzvy

silivren
12. feb 2025

Dotaznik sa vyplna doma a odosiela, na jeho zaklade je potom vedeny rozhovor s rodicmi

silivren
12. feb 2025

Niekto sa este pytal na prijimacky - nie je sa potrebne pripravovat, ide o zakladnu skolsku zrelost a samostatnost, vediet nasledovat pokyny.

baskalov
27. mar 2025

@mzov dobry den, ak sa smiem spytat 🙂 ako s odstupom casu hodnotite skolu Felix? Dakujem pekne.

baskalov
27. mar 2025

@barca5 dobry den, ak sa smiem spytat 🙂 ako s odstupom casu hodnotite skolu Felix? Dakujem pekne.

mzov
28. mar 2025

@baskalov dobrý deň, veľmi dobre, stále spokojnosť s prvým stupňom. Zaujima vás niečo konkrétne?

liliana8
29. mar 2025

@kulumulu123 a felix a narnia su sukromne skoly? Plati sa tam skolne?

kulumulu123
autor
29. mar 2025

@liliana8 Félix je súkromná škola jasne ze sa platí školné a nie málo nájdeš na stránke školy. Narnia neviem na 100%. My sme si nakoniec vybrali inú školu takže tieto som prestala riešiť.

Strana
z11