Základná škola Intelekt - Petržalka

mandarinkaa
5. feb 2017

Ahojte, mate niekto skusenosti so zakladnou skolou Intelekt - Petrzalka? Nikde neviem najst nejake relevantne recenzie, skusnosti. Dakujem moc za akekolvek info.

iwesska
6. feb 2017

Skus sa opytat v skupine Mamicky z Petrzalky, alebo Bratislava. Tam je viac mamiciek z tejto casti a urcite sa najdu aj take, co tam maju deti. Mna to inak tiez zaujima 🙂 Ja blizko byvam, akurat co sa mi nepaci, je to okolie vonkajsie, vyzera to cele tak schatralo, zanedbane, ale pozerala som ich stranku na FB a tam mali fotky, ze to renovuju zvnutra, tak asi postupne to rekonstruuju. Ale co sa vzdelavania tyka, neviem posudit.

eripati
19. feb 2017

@mandarinkaa
Ahoj, chodil mi tam syn pat rokov. Co ta zaujima?

ajaja36
28. aug 2018

ahoj, mali sme tam dieta, veru velmi rychlo sme sli odtial prec. Myslienka dobra, ale nemaju kvalifikovany personal. Riaditelka je zlata osoba, zial o uciteloch sa to povedat neda. Vyucovaci a vzdelavaci proces bol horsi ako na klasickej statnej skole. Dokonca jeden z ucitelov ma presviedcal, ze skola deti nevychovava, od toho su vraj rodicia.

yulkashpulka
27. jan 2019

Ahoj, prosim ta, a kam ste odisli? hladame skolu pre syna, rozmyslali sme nad skolou Intelekt.
@ajaja36

ajaja36
30. jan 2019

@yulkashpulka Na intelekte sme boli 3 roky. Prvy stupen bol super, dieta mi spravilo obrovsky posun vpred. Zlom nastal na druhom stupni a dieta mi samo povedalo, ze chce odtial prec. Presli sme do Felixa a nevieme si vynachvalit. Tam je presne ten pristup k detom, ktory by som cakala prave v Intelekte. A to Felix nie je skola pre nadane deti. Neznamkuje sa tam, ale ked to porovnam - v intelekte z dejepisu 3 (ked ucitel slubil, ze mi dieta vyvola na opravu znamky, tak sa na to ten ucitel vykaslal, ze uz zvoni...) a vo Felixe, ajhla, "inym" pristupom ucitela mame lepsi, pozitivnejsi vztah k dejepisu a pokrocil vo svojich vysledkoch.
Co ja viem viaceri rodiacia v intelekte boli/su nespokojni. Jeden z vtedjasich spoluziakov odisiel po pol roku v Intelekte... ale su tam aj taki, kt. to vyhovuje. Ja som sa nevedela stotoznit s pristupom ucitelov a malo to obrovsky negativny dopad na dieta.
Ako sa hovori, lepsie raz skusit ako 100x pocut. Je to na Vas.

iba_ja
29. jan 2022

@ajaja36 môžem sa spýtať na Felixe je teraz v ktorej triede? Veľmi sa mi páči štýl výučby, aj keď ta cena 😅 ale chápem ju. Len sa bojím ze keď to bude celu školu také hravé ci nebudu mat problém pri prechode na strednú školu, či nebudú mať medzery v ucive.. Susedka mi vravela ze na 2. Stupni prišiel žiak k jej dcére do skoly z Felixa lebo sa rodičom začalo zdať ze stagnuje. Ďakujem za akýkoľvek postreh 🙂