icon

Základná škola Jelenia v Bratislave. Máte skúsenosti?

jaja25
30. sep 2010

Chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s prípravným ročníkom na tejto škole. Ako vyzerajú vyučovacie hodiny, čo sa deti učia, aké sú tu deti. Chcela by som sem zapísať môjho syna.

Strana
z3
hammerr
23. apr 2018

Jak se říká dobrého je málo a tuto školu považujem za klenot v této gungli. Osobní přístup, kvalifikovaný odborníci a hlavně nejde jim o kvantitu, ale o kvalitu dětské duše, vychovat robota není těžké, ale dat mu duši je nadlidský výkon v této době.
Za svoji pracovní prax jako supervizor Slovenské Lekarske komory pro vzdělávání jsou důležité detaily a praktická ucenlivost,tato škola je příkladem jak u děti rozvíjet tyto vlastnosti.

tin007
17. máj 2019

Zdravim, o Jelenej sa tu uz dlhsie nic nepisalo. Som velmi zvedava, ako to bude s novelou zakona, ktora ma zaviest povinnu predskolsku pripravu od 5. rocnika. Pretoze, ak by tento zakon presiel, tak by sucasne mali byt zrusene pripravne a nulte rocniky! Tento rok, samozrejme, este bol zapis aj do pripravneho rocnika, ale bude sa otvarat 1 pripravny pre deti s NKS a dve prve triedy. Mam informaciu, ze na zapise bolo 180 deti!

angela1
18. aug 2020

niečo nové o dererke? 🙂 ako ste spokojný?

tin007
19. aug 2020

@angela1 Potrebujes nejaku konkretnu informaciu?
Za mna takto: Syn ide teraz na druhy stupen, som zvedava ako bude zvladat taku zmenu, zatial uplne super, naozaj mu velmi skola prospieva. Ide z triedy s NKS do normo (bude tam integrovany, kedze ich miesto 10 bude 25). Uz rok a pol maval niektore hodiny s inymi triedami, takze to bola vyborna priprava na 2. stupen, kde sa mu budu menit ucitelia kazdu hodinu. Dcera nastupila v septembri do 1. rocnika a tiez bez problemov, skvela ucitelka, kopec aktivit pre deti - mavaju matematiku podla Hejneho (takze idu na veci velmi logicky, bavi ju to, nik neriesi, ze po 2 mesiacoch v skole sa zaoberali zlomkami a pod), projekty take, ze sa mohli plne realizovat kazdy tak, ako ho napadlo - viac ci menej do hlbky, rozna forma prejavu, niektore predmety s inymi uciteli (uz ako prvaci) a pocas korony sa velmi snazili, takze online vyucovanie fungovalo.

angela1
19. aug 2020

@tin007 ďakujem za názor a opis skúseností, za posledné mesiace som počula na tú školu samé chváli tak som bola zvedavá na názor maminy, ktorá tam reálne dieťa má 🙂

tin007
20. aug 2020

@angela1 Tvoje dieta ide na Jeleniu? Ci uvazujes, ze by si ho tam zapisala?

angela1
20. aug 2020

@tin007 uvažujem o prestupe

tin007
20. aug 2020

@angela1 aha, napisem ti do spravy, dobre?

angela1
20. aug 2020

@tin007 ok

hvezdatrojka
7. sep 2021

@viera Dobrý deň, viem že je to už pekných pár rokov čo ste písali tento príspevok a možno toto už ani čítať nebudete, ale keď som si dnes pozerala skúsenosti so ZŠ Jelnia a narazila na váš príspevok až ma zo stoličky dvihlo. Viete si predstaviť, koľko rodičov sa snaží dostať svoje dieťa do tejto školy alebo škôlky a majú REÁLNY problém a nedostanú sa lebo nie je miesto. A vy tu bez hanby napíšete, že ste mali od psychologičky "akože" diagnózu, napriek tomu, že dieťaťu absolútne nič nebolo? A ešte ste sa s tým pochválili 😖 A keď si predstavím, že asi nebudete sama, ktorá takto rozmýšľala a rozmýšla, tak mi je z toho nevoľno. Ale tak teda aspoň sa tam toho váš syn naozaj veľa naučil. Gratulujem

aduska_ba
21. mar 2024

Dobrý deň, chcem sa opýtať plánuje niekto ísť na zápis tohto roku? A rada by som sa opýtala majú tam aj predpripravený ročník?

ewelin55
24. mar 2024

@aduska_ba ahoj... ja si prave citam recenzie. My patrime spadovo na Jeleniu. Tak uvazujeme o zapise syna od 1.9.2024 🙂

Strana
z3