Základné školy vo Vrabloch

tamia
25. mar 2017

Ahojte,
Babeny z Vrablov poprosila by som vaše názory, postrehy, prípadne porovnanie základných škôl vo Vrábloch. Budem vďačná za každý názor. Ďakujem vám krásne!

anjelic
25. mar 2017

Ja som mala chlapcov na ZŠ lúky. Malá mi chodí na ZŠ Levická. Od prvého ročníka obrovský rozdiel , samozrejme zmena k lepšiemu.

tamia
autor
25. mar 2017

@anjelic myslíš tým, že levická je lepšia? a ak môžem vedieť, prečo?
do koľkej triedy chodí malá?

anjelic
26. mar 2017

@tamia podľa mňa áno. Malá chodí do tretej a školu si chváli, nechodí so strachom. Môj mladší syn chcel tiež prejsť, pretože v ich triede sa vyskytla šikana. Síce nebol obeťou ani agresorom, ale zle to na neho vplývalo. Kým sa to prevalilo, informovala som sa u ich triednej a tá to ani nepripustila, hlava do piesku, ani sa neunúvala zvolať triednickú. Zakrátko jej to "nabonzovali" jeho spolužiačky. Takisto od prvej triedy prístup učiteľky úplne o ničom. U staršieho zas dvaja spolužiaci prešli na Levickú, nakoľko si ich pedagógovia "zaškatuľkovali" ako podpriemerných žiakov a napriek iniciatíve, žiadna zmena. Prešli na Levickú a prospech sa im výrazne zlepšil.

schiantii
4. feb 2020

@anjelic @tamia
Ahojte, rada by som ozivila tuto diskusiu. Za kazdy nazor dakujem. 😊

tamia
autor
4. feb 2020

@schiantii čo by ťa zaujímalo?

schiantii
4. feb 2020

@tamia
Kam si nakoniec dala.svoje dieta do skoly a ci ste spokojni.
Dakujem😊

tamia
autor
6. feb 2020

@schiantii Zš Lúky a nie som spokojná. Váhala som či ju nepreložím, ale nakoniec som sa rozhodla, že nie lebo aj v iných školách to nie je lepšie. Proste nič nevybavíš, melú si stále iba svoje.

danielahamar
25. apr 2020

Dobrá je 1.ZS na Levickej, ale sikana je všade, aj na cirkevnej a dobrý učiteľ je tiež všade, len na neho natrafiť, tak isto aj kolektív. 3 ZŠ je dosť veľká škola, hoci, čo sa týka učební a krúžkov asi naj.

schiantii
25. apr 2020

@danielahamar dakujem za odpoved, aj som ju zapisala na 1.ZS, tak hadam bude ok🙂 Celkom som nerozumela poslednej vete, Myslela si 1.ZS, ci? Dakujem

danielahamar
25. apr 2020

@schiantii 3 ZŠ sú Lúky 😉

schiantii
25. apr 2020

@danielahamar dakujem🙂 ano, vraj luky su top, na druhej strane vraj neosobne, mozno je to tym, ze je to velka skola. A sikana sa tam vraj neriesi, to som uz pocula...